HALDORÁDÓ Őszi recept 7 - Márnás keverék, rohanó vízre

Bónuszpont jóváírás 85 pont
Akciós ár :
8.490 Ft
Eredeti ár : 8490 9450 9.450 Ft
DB
Extra elérhető!
Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz. - A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
RészletekA nagy pontyok mellett az ősz egyértelműen a folyóvízi horgászat, azon belül is a márnázás szezonja. Főleg október közepétől, ezek a halak nagy csapatokba verődve járják a part menti részeket, és az ilyenkor megszokott alacsony vízállásnak köszönhetően könnyen el lehet érni őket.
Célzott márnahorgászathoz készült etetőanyag a Big River - Fürge Márna, amely kiegészítve Parmezán sajtliszttel, és Édesítőszerrel, igazán ütős egyveleget képez. Az amúgy is aromás keveréket Aroma Tuning Sajtos Bajszossal lehet tovább ízesíteni. A megfelelő mennyiségű víz hozzáadását követően a kaját 20 percig kell pihentetni, hogy a nagy szemcsék, és az elliptikus pelletek meg tudják szívni magukat, hogy kellően nehezek legyenek.
Az etetőanyag homogenizálása után már használható is. Érdemes úgy kosárba tömni, hogy középre néhány szem légylárva is kerüljön, így a márnák sokkal bátrabban fogják azokat összekapkodni, míg végül a horgon lévő csonticsokrot is bekebelezik.
A kukacokon kívül további csáberő lehet a BlendeX Serum - TripleX, amellyel bátran lehet a kosarat nyomkodni, ugyanis a folyó vízben az intenzív ízek gyorsan a horog közelébe csalják a halakat.

Márnás keverék, rohanó vízre
1 csg Big River - Fürge Márna
1/2 csg Parmezán sajtliszt
1 ek Édesítőszer
100 ml Aroma Tuning Sajtos Bajszos
ízlés szerint: csontkukac
Csali: csontkukac
Plusz aroma: BlendeX Serum – TripleX

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!
A csomag nem tartalmaz élőanyagot!

Termék adatok
Íz / Szín : vegyes
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: