Extra elérhető!

Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

Sokan vannak, akik ősszel már csak néhány órás pecákra jutnak ki a vízpartokra. Nekik olyan kajára van szükségük, amely gyorsan elkészíthető, és a legtöbb intenzíven telepített tavon fogósnak bizonyul.
A Top Method Feeder – Total Fish a hallisztes kajákhoz szokott pontyok számára igazán attraktív csemege, de mivel púder finomságúra van a kaja minden alkotóeleme őrölve, így nem tudnak eltelni vele. Éppen ezért jó ezt az etetőanyagot kombinálni a nagyobb szemcsés, sok morzsával dúsított, édeskés Gold Feeder - Secret Carppal, mert ez garantáltan felhívja a halak figyelmét a fluo színű szemcsékre. Ezeket előszeretettel kapkodják össze a halak, így biztos, hogy a csalit sem fogják kikerülni.
Az etetőanyagok mellett némi Micro Pellet - Szuper Színes Ponty is van az összeállításban, ezzel lehet kicsit tartalmasabbá tenni az egyveleget, így, ha egy pontba horgászunk, ott is tudjuk tartani a halakat a „minimál etetésen”.
Az egyveleg nedvesítését vízzel kell végezni, majd 10 percre félretenni. A pihentetés után egy közepes lyukbőségű rostán célszerű a keveréket homogenizálni, majd lehet is a method kosárba tölteni.
A csali ebben a csomagban a Tornado Method - Édes Szamóca, amely passzol a Secret Carp fluo piros morzsáihoz. Amennyiben gyorsítani szeretnénk a kapás kialakulását, lehet a kosár tartalmára némi Tornado Activator Gel - Édes Szamóca aromát nyomni.

Októberi rapid pecák összeállítása
1/2 csg Gold Feeder - Secret Carp
1/2 csg Top Method Feeder - Total Fish
1 marék Micro Pellet - Szuper Színes Ponty
plusz aroma: Tornado Activator Gel - Édes Szamóca
csali: Tornado Method - Édes Szamóca

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

 

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.