Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 14990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

RészletekSokat beszélünk az etetőpelletek térhódításáról, azonban arról keveset, hogy mikor van szükség etetőanyagra a method horgászatok során. A válasz egyértelmű, akkor kell az etetőanyagokhoz nyúlni, ha olyan intenzív vízen pecázunk, ahol a nagy nyomásnak kitett pontyok már csak ímmel-ámmal táplálkoznak. Ekkor a tartalmas, ízes, finom por állagú kajákkal is rá tudjuk venni őket, hogy odaszívjanak a kosárnak. Egy-két szippantás már elegendő, hiszen a method technika zsenialitása, hogy a horog kikerülhetetlen pozícióban várja a lehetőséget!
Ennek a keveréknek az elkészítése nem bonyolult, hiszen a szárazanyagok összekeverése után csak a megfelelő mennyiségű vizet kell hozzáadni, majd pihentetni 10 percig. Ezt követően jöhet a rostálás, és máris kész vagyunk!
A csali is a „terhelt” vizekhez való, éppen ezért a TORNADO Method World Champion – Sipi 2 került a csomagba, míg plusz aromának a TORNADO Activator spray - Mangót választottuk.

Prémium method keverék intenzív vizekre
-
1 csg Top Method Feeder - Total Fish
- 1 csg TORNADO Method Mix - Mangó
- Csali: TORNADO Method World Champion - Sipi 2
- Plusz aroma: TORNADO Activator spray - Mangó

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

 

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.