HALDORÁDÓ Őszi recept 9 - Őszi Ready Method Mix az egyszerűséget kedvelő pontyos pecásoknak

Bónuszpont jóváírás 80 pont
Akciós ár :
7.990 Ft
Eredeti ár : 7990 8950 8.950 Ft
DB
Extra elérhető!
Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz. - A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
RészletekA Ready Method csalogatóanyagok megjelenése óta leegyszerűsödött az etetőanyag keverés azok számára, akik nem szeretnek sokat pepecselni ilyesmivel Ez a recept számukra lett összeállítva, hiszen ennek a fogós egyvelegnek az elkészítése alig tart tovább néhány percnél.
Első lépésként a Ready Method Pellet - Pisty-t egy tálba ki kell önteni, majd rákeverni kevés CSL Tuning Tenger Kincsét, amely újra életre kelti a pelletszemeket. Néhány perc pihentetés után erre kell rárostálni egy sűrű lukbőségű törőszitán a Ready Method - Braunit, majd az egészet jól összekeverve el is készült a bevetésre kész csalogatóanyag.
Természetesen elsősorban method kosárba érdemes tölteni, úgy, hogy a gombóc közepében utazzon a felcsalizott horog. A csali ez esetben BlendeX Hydro Method - Tintahal + Polip. A csomagban található még egy BlendeX Serum - Tintahal + Polip is, amelyet a megtöltött kosárra nyomva, megsokszorozhatjuk annak csalogatóhatását.

Őszi Ready Method Mix az egyszerűséget kedvelő pontyos pecásoknak
1 csg Ready Method - Brauni
1 csg Ready Method Pellet - Pisty
50 ml CSL Tuning Tenger Kincse
Csali: BlendeX Hydro Method - Tintahal + Polip
Plusz aroma: BlendeX Serum - Tintahal + Polip

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

Termék adatok
Íz / Szín : vegyes
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: