Extra elérhető!

Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

RészletekJégolvadás után lassú felmelegedés kezdődik, és a pontyok is elkezdik keresni a táplálékot. Ez az összeállítás főleg az intenzíven telepített tavakon eredményes, de, hát ebben az időszakban elsősorban ilyen vízterületekre jár az, aki néhány óra alatt is szeretne eredményes lenni.
E keverék legnagyobb erénye, hogy gyorsan, könnyen elkészíthető, hiszen a Ready Method etetőanyagot mindössze egy sűrű rostán át kell törni. Az év egyik újdonsága a Ready Method Pellet – Mangó önmagában is kellemes aromájú, ám a CSL Tuning – Mézes Pálinkával tovább lehet fokozni az ízáradatot. A fél zacskó pellethez bőven elegendő 50 ml aromát tenni, majd ezt az etetőanyaghoz keverni.
Csali tekintetében is egy újdonság került a csomagba, nevezetesen a Tornado Method – Puncs & Menta, melynek íze mellett, színe is figyelemfelkeltő. Annak érdekében, hogy a még lassan mozgó pontyok viszonylag hamar észrevegyék a becsobbanó gombócot, érdemes néhányat fújni a megtöltött kosárra a látványos füstöt képző Tornado Activator Spray, csalival megegyező ízű változatából.

Kora tavaszi Ready Mix
1 csg Ready Method – Spring
1/2 csg Ready Method Pellet - Mangó
50 ml CSL Tuning - Mézes Pálinka
Csali: Tornado Method - Puncs & Menta
Plusz aroma: Tornado Activator Spray - Puncs & Menta

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.