Extra elérhető!

Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

RészletekA Kókusz & Tigrismogyoró a 2021-es vezéraroma a Haldorádó Új termékek közt. Széles termékválasztékban érhető el a kínálatban ez az ízvilág, többek közt BlendeX 2 in 1 etetőanyag formában is. Ez egy magas szénhidrát tartalmú etetőanyag, kellemes, naturális ízzel. Tökéletesen kiegészíti ezt a kaját a Gold Feeder - Champion Corn, amely főleg kukoricaszármazékokból álló teljesen natúr, ízesítés nélküli csalogatóanyag.
Ehhez az egyveleghez kell hozzáönteni a 150 ml SpéciAdditive - Kókusz + Tigrismogyorót, amely kellemes édes ízével feldobja ezt a mixet. A szükséges mennyiségű víz hozzáadása után ezt a csalogatóanyagot is érdemes tömöríteni, majd néhány percet pihentetni. Természetesen a rostálás ennél sem maradhat el, azonban a BlendeX 2 in 1 etetőanyagban lévő pelletek miatt nem érdemes túlságosan sűrű rostát választani a művelethez.
A csomag tartalma továbbá egy doboz BlendeX Hydro Big Carps - Kókusz + Tigrismogyoró, amely a céltudatos pontyhorgászok kedvelt 2021-es újdonsága. Legyen szó bojlis, feeder, vagy method technikáról, ez a csali mindig jól teljesít. Amennyiben még nem teltek el a halak a kaja és a csali kellemes aromájával, tovább borzolhatjuk a kedélyüket a BlendeX Serum - Kókusz + Tigrismogyoróval, amelyet a megtöltött kosárra, vagy akár a csalira is lehet pumpálni.

Szénhidrátdús pontycsemege
1 csg BlendeX 2 in 1 Kókusz + Tigrismogyoró
1 csg Gold Feeder - Champion Corn
150 ml SpéciAdditive - Kókusz + Tigrismogyoró
Csali: BlendeX Hydro Big Carps – Kókusz + Tigrismogyoró
Plusz aroma: BlendeX Serum - Kókusz + Tigrismogyoró

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.