Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

RészletekAz etetőkosaras, más néven Pellet Feeder, vagy Pellet Feeder Complete kosár egyaránt eredményes fegyvere a célzott ponty, vagy akár a feeder horgászoknak. Ez a rövid előkés módszer ugyanis kifejezetten alkalmas pontyhorgászathoz!

A keverék alapja a MONSTER Pellet Box – Fűszeres Máj, és a Carp Micro Pellet – Chilis Tintahal, melyeket vízzel megnedvesítve kell előkészíteni, és egy jól tapadó egyveleget képezni. A megfelelő mennyiségű folyadék hozzáadását követően és 10 perc pihentetés után a puhuló pelletszemek máris alkalmasak a használatra. Azonban, minden töltés előtt célszerű 1-2 marék morzsolt, krusázott, vagy éppen tört MAX MOTION Boilie Premium Soluble 24 mm – Fűszeres Vörös Máj bojlit adni az egyveleghez, így lehet még tovább növelni a csalogatóhatást.

A csali, melyet a rövid előkén érdemes felkínálni, az a MAX MOTION Boilie Pop Up – Fűszeres Vörös Máj, és, ha szeretnénk a gombóc felületét tovább ízesíteni, használhatjuk a MAX MOTION PVA Bag Liquid – Fűszeres Vörös Máj aromát.

Nagypontyos összeállítás etetőkosaras horgászathoz

- 1 csg MAX MOTION Boilie Premium Soluble 24 mm – Fűszeres Vörös Máj
- 1 csg MONSTER Pellet Box – Fűszeres Máj
- 1 csg Carp Micro Pellet – Chilis Tintahal
- Csali: MAX MOTION Boilie Pop Up – Fűszeres Vörös Máj
- Plusz aroma: MAX MOTION PVA Bag Liquid – Fűszeres Vörös Máj

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.