Extra elérhető!

Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

RészletekMárcius végén már a nagy kiterjedésű természetes vizek is ébredeznek. Ezek a vízterületek méretükből adódóan, és a lassabban mozgó halak miatt ebben az időszakban még nem annyira sűrűn látogatottak, de azért már érdemes rajtuk próbát tenni.
Ehhez a legegyszerűbb és az egyik legjobb választás a Big River - Öreg Ponty, mely nagyszemcsés, nehéz kaja, így alapozó etetést is bátran lehet vele végezni. Tökéletesen kiegészíti ezt az alap etetőanyagot a 2021. évi újdonság, a BlendeX 2 in 1 - Kókusz + Tigrismogyoró.
A száraz alkotóelemek elegyítését követően a SpéciAdditive - Kókusz + Tigrismogyoró és megfelelő víz hozzáadásával kell megnedvesíteni, majd pihentetni a keveréket. Mivel nagy számban tartalmaz mikropelleteket, elliptikus pelleteket, valamint darabos kukoricaszármazékokat ez a mix, így a 15 perc pihenés mindenképp ajánlatos. Ha ez meg van, egy nagy lukbőségű törőszitán lehet átrostálni a kaját, hogy megfelelően homogén legyen.
Annak érdekében, hogy a legfogósabb csalikombinációt lehessen bevetni, a csomagba került 1 üveg Halcohol Édes kukorica és 1 doboz BlendeX Pop Up Method - Kókusz + Tigrismogyoró is, melyek „szendvicsét” hajszálelőkén érdemes felkínálni.  Ezt a csalit, és a gombócot is érdemes tovább ízesíteni a BlendeX Serum - Kókusz + Tigrismogyoróval.

Vad vizek pontyainak március végi csemegéje

1 csg Big River - Öreg Ponty
1 csg BlendeX 2 in 1 - Kókusz + Tigrismogyoró
200 ml SpéciAdditive - Kókusz + Tigrismogyoró
Csali: Halcohol Édes kukorica + BlendeX Pop Up Method - Kókusz + Tigrismogyoró
Plusz aroma: BlendeX Serum - Kókusz + Tigrismogyoró

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.