Extra elérhető!

Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

RészletekA fokhagyma klasszikus ízvilág, ha pontyhorgászatról van szó, ezért szinte kihagyhatatlan, akármilyen évszakról legyen is szó. Alapvetően ez a magas szénhidrát tartalmú egyveleg minden vízterületen megállja a helyét, de főleg oda ajánljuk, ahol szép számmal élnek nagytestű példányok is.
Első lépésben a Blendex 2 in 1 - Fokhagyma + Mandula etetőanyagot, és a TTX-et összekeverjük, majd ráöntjük a SpéciAdditive - Fokhagyma kivonatot, valamint a szükséges mennyiségű vizet.  Amennyiben megfelelőnek véljük a tapadóképességet, tömörítjük, majd 10 percre félretesszük. Ez idő alatt van idő a Fluo Micro Method Feed Pelletet a már megszokott 100 ml vízzel összerázni, és előkészíteni a közepes lukbőségű rostát.
Amennyiben letelt a pihentetésre szánt idő, a szétmorzsolás után nagy valószínűséggel még száraznak fogjuk érezni az etetőanyagot, hiszen a TTX kirántja a nedvességet, úgyhogy érdemes kicsit utána vizezni. Ha ez meg volt, jöhet a rostálás.
Ez a keverék alapvetően a bordás kosaras technikához való, de method kosárban is megállja a helyét.  Csali tekintetében is inkább a termetesebb pontyokat céloztuk meg, így a Tornado Wafter - Fokhagyma + Mandula került az összeállításba.
Ami viszont eltér a fokhagymás ízvilágtól, az a plusz aroma, ugyanis ebben az esetben a Tornado Activator Spray - Édes Szamóca került a csomagba. Ez az élénkpiros, édes, gyümölcsös aroma látványosan ködöz a vízben, és 3-4 natúr kosár után, ha beérkezik a helyre egy ilyen aromával kezelt gombóc, garantált, hogy azonnal rávetik magukat a halak!

Fokhagymás tavaszi keverék termetes pontyoknak
1 csomag Blendex 2 in 1 Fokhagyma + Mandula
1 csomag TTX extra őrölt
1 doboz Fluo Micro Method Feed Pellet - Ördögűző
200 ml SpéciAdditive - Fokhagyma kivonat
Csali: Tornado Wafter - Fokhagyma + Mandula
Plusz aroma: Tornado Activator Spray - Édes Szamóca

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.