Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

RészletekVannak olyan csalogatóanyagok, amelyek nem mennek ki a divatból. Ilyen a jól bevált Pelletes Fekete és a Nagy Ponty. Ezek a kaják már a feederezés hőskora óta kaphatók, de még most is megfelelnek a modern horgászok igényeinek.
A recept elkészítéséhez először össze kell keverni a Pelletes Feketét és a fél csomag Nagy Ponty etetőanyagot. Ezekhez a szükséges mennyiségű víz mellett érdemes némi aromát is tenni, hogy még tovább tartson a csalogatóhatásuk. Ezek az attraktorok jelen esetben a CSL Tuning – Tenger Kincse, és az Aroma Tuning – Nagy Ponty. Ha a tapadóképességet optimálisnak véljük, akkor is kell 10 perc pihenőt adni a kajának, és csak utána érdemes homogenizálni.
Az összeállításban található csali is klasszikus, igaz újabb formában. A DupleXCorn – Eper + Méz az általános horgászatokhoz az egyik legjobb választás. Ezt a keveréket elsősorban bordás kosárban érdemes felkínálni, és a nagyméretű gombócra érdemes nyomni a BlendeX Serum – TripleX – ből, ami egy nehéz, tartós hatású aroma.

A régi jól bevált…
- 1 csg Pelletes Fekete
- 1/2 csg Nagy Ponty
- 100 ml CSL Tuning – Tenger Kincse
- 100 ml Aroma Tuning – Nagy Ponty
- csali: DupleXCorn – Eper + Méz
- plusz aroma: BlendeX Serum – TripleX

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!


 

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.