Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

RészletekA népszerű intenzíven telepített, kicsi, vagy közepes méretű tavakon korábban indul az élet, mint a természetes vizeken. A mesterséges környezetben már februárban is lehet nagyon aktív horgászatokat összehozni.
Ez a mix egyszerűen elkészíthető, a kétféle 4S Method Pellet Mix összekeverését követően csak hozzá kell adni a 100 ml CSL Tuning – Tenger Kincse aromát, valamint a szükséges mennyiségű vizet. Ezt követően a 1/2 csg TORNADO Method Mix – Tintahal & Barack kerül benedvesítésre, majd 10 percre ezt is félre kell tenni. Ha minden szemcséje megszívta magát, akkor következhet a rostálás, és a pellet szétmorzsolása.
A pellet mix ideális a method kosárba töltéshez, míg az etetőanyag a kosár „sapkázására” való. Mivel aprószemcsés a kaja, sokkal több aromát tud felvenni, mint a pellet. Ebben az összeállításban a TORNADO Activator Spray – Tintahal & Barack – ot találjuk, amely harmonizál a mellékelt csalival is, ami nem más, mint a TORNADO Method – Tintahal & Barack.

Tél végi pelletmix pörgős methodozásokhoz
- 1 doboz 4S Method Pellet Mix – Tél
- 1 doboz 4S Method Pellet Mix – Tavasz
- 100 ml CSL Tuning – Tenger Kincse
- 1/2 csg TORNADO Method Mix – Tintahal & Barack
- csali: TORNADO Method – Tintahal & Barack
- plusz aroma: TORNADO Activator Spray – Tintahal & Barack

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!


 

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.