Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

RészletekKedved lenne, csak úgy kimenni pár órára pecázni? Akkor ez a te recepted! Gyorsan összeállítható, tulajdonképpen még víz sem kell hozzá!
Mindössze annyit kell tenni, hogy a Ready Method etetőanyagokat egy rostán áttörjük, majd a bő maréknyi Édes Ananász Micro Pellet – re ráöntjük a 100 ml CSL Tuning – Mézes Pálinka aromát, és ezt hagyjuk pihenni 10 percig.
Amennyit felszívott a pellet, annyit felszívott, de az egész aromás „cuccot” keverjük hozzá az etetőanyaghoz, és tulajdonképp kész is vagyunk!
A vízbe kerülve a színes pelletszemekre rátapadt etetőanyag gyorsan leoldódik majd, és előkerülnek a sárga szemcsék. Így a hal keresi majd az élénk falatokat, így kerül a képbe a TORNADO Method – Sipi2, amely elég feltűnő falatot jelent. Ha tovább szeretnénk a vizuális ingert, és az ízkibocsátást fokozni, akkor fújjunk a kosárra a TORNADO Activator Spray – Édes Szamóca aromából!

Rapid Ready Téli Mix
- 1 csg Ready Method – Winter
- 1/2 csg Ready Method – Édes Keksz
- 100 g Micro Pellet - Édes Ananász
- 100 ml CSL Tuning – Mézes Pálinka
- csali: TORNADO Method – Sipi2
- plusz aroma: TORNADO Activator Spray – Édes Szamóca

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!


 

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.