Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

RészletekKi ne vágyna már így tél derekán egy jó aktív, pörgős pecára? Nekik ajánlom a keszeghorgászatot, és hozzá ezt a remek összeállítást.

A keverék alapja a Gold Feeder - Top1 Breme és a Gold Feeder – Master Fish, melyek elegye nagyon szép, sötét színű etetőanyag lesz, ami kellemes ízével és tápanyagtartalmával vonzza a keszegféléket. A szárazanyaghoz mindössze a 100 ml SpéciAdditive – Szúnyoglárva kivonatot, és vizet kell adagolni, elkeverni, majd pihentetni 10 percig. Ezt követően jöhet a rostálás!
A kajába lehet tenni további élő csalit (csontit, pinkit), de ezek most nem képezik a csomag tartalmát. Nem úgy a Bloodworm Midi – Natúr, amely remek csalialternatíva, akkor is, ha nem tudunk élő csalit beszerezni. A csomagba került egy flakon TORNADO Activator Spray – Mézes Kalács is, melyet a kosárra érdemes fújni, annak érdekében, ha gyorsabb kapásokat szeretnénk elérni.

Téli keszegkergető keverék
- 1 csg Gold Feeder - TOP1 Bream
- 1 csg Gold Feeder – Master Fish
- 100 ml SpéciAdditive – Szúnyoglárva kivonat
- csali: Bloodworm Midi – Natúr
- plusz aroma: TORNADO Activator Spray – Mézes Kalács

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!


 

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.