A színes főzsinórok térhódítása megállíthatatlan, minden horgászmódszert „megfertőztek” már. Ha szívesen és eredményesen használják a pergetők vagy a nagyponty-horgászok, akkor miért ne használhatnák a feederezők is? Az elmúlt években sokak örömére új, igazán feltűnő színű, kifejezetten feederezők számára fejlesztett főzsinórokkal léptünk piacra. Máris bemutatom ezeket!
A tavasz elsősorban az ívás időszaka, a ragadozók közül kezdődik a csukával, majd március elején eljön a süllő, a balin a kősüllő és a sügér ívási időszaka, vagyis a felsorolt halfajok tilalmi időszaka veszi kezdetét. A pergető horgászok lehetőségei rendkívüli módon beszűkülnek ebben az időszakban. Azonban vannak lehetőségek, amellyel élhetünk: itt két véglet rajzolódik ki, az egyik a harcsapergetés, hiszen a harcsa a tavaszi zabáláskor egész jól fogható. A másik a finomabb, inkább UL horgászatot igénylő domolykó és jászkeszeg pergető horgászata, az utóbbiakra egészen április közepéig nincs tilalom, így jó alternatívát vagy inkább lehetőséget nyújtanak.
Kínálatunkban már elérhetők legújabb és legváltozatosabb ruhakollekcióink. Ezek az új ruhadarabok tökéletes komfortot nyújtanak az év minden időszakában, emellett biztosítják stílusos megjelenésünket is a vízparton. Az írásra kattintva minden részletet megtudhattok róluk!
A kukorica a hazai pontyhorgászat legmeghatározóbb alapanyaga. Rengeteg etetőanyag alapja, ám főzve, önmagában is hatásos. Évtizedek óta használják a ponty takarmányozására, így megszokott tápláléka legkedveltebb halunknak. A főtt kukorica a hosszabb horgásztúrák megalapozásában játszik fontos szerepet, hiszen egy jól felépített alapozó etetéssel hosszú időre beállíthatjuk a pontyokat horgászhelyünkre. Kedvelt eledele még az amurnak is, mely igen tekintélyes mennyiséget tud „felporszívózni”, ha tehát célhalunk ez a növényevő hal, akkor az etetés mennyiségét jelentősen növelni kell! Etetőanyaghoz keverve is hatásos lehet, főleg, ha az apróhalak jelenlétét szeretnénk csökkenteni az etetésünkön. Ez esetben 20-30 % az ajánlott keverési arány. A szemes-főtt kukorica bejuttatására szolgálhat még a csúzli, a spomb, az etetőrakéta vagy az etetőcsésze is!
A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
A kukorica a hazai pontyhorgászat legmeghatározóbb alapanyaga. Rengeteg etetőanyag alapja, ám főzve, önmagában is hatásos. Évtizedek óta használják a ponty takarmányozására, így megszokott tápláléka legkedveltebb halunknak. A főtt kukorica a hosszabb horgásztúrák megalapozásában játszik fontos szerepet, hiszen egy jól felépített alapozó etetéssel hosszú időre beállíthatjuk a pontyokat horgászhelyünkre. Kedvelt eledele még az amurnak is, mely igen tekintélyes mennyiséget tud „felporszívózni”, ha tehát célhalunk ez a növényevő hal, akkor az etetés mennyiségét jelentősen növelni kell! Etetőanyaghoz keverve is hatásos lehet, főleg, ha az apróhalak jelenlétét szeretnénk csökkenteni az etetésünkön. Ez esetben 20-30 % az ajánlott keverési arány. A szemes-főtt kukorica bejuttatására szolgálhat még a csúzli, a spomb, az etetőrakéta vagy az etetőcsésze is!