HALDORÁDÓ Micro Pellet - Mézes Pálinka

Ár: 1.190 Ft
Egységár : (1.488 Ft / 1 kg )
DB
Extra elérhető!
Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz. - A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
Részletek

A kisméretű etető pelletek csalogató hatása igen látványos. Kifejezetten kívánatos a használatuk apróhalakkal terhelt tavakon, ugyanis nem hagynak vízközt nyomot, nem húzzák le az aljzatra az apróságokat, ezzel is szelektálva a halméretet. A Micro Pellet családunk olyan ízesített, 2 mm-es szemekből áll, amelyek vízbe érvén gyorsan elkezdik magukból ontani értékes összetevőiket, miközben megázva sem veszítik el formájukat. Etetőanyagba keverve, tovább növelhetjük annak beltartalmát és fogósságát, ekkor az adagolási mennyiség 20-40% között mozoghat, attól függően, hogy mennyire szeretnénk tartalmas kajával kedveskedni a halaknak. Önmagában is használható, ebben az esetben csúzlival, spomb-al, vagy akár etetőcsészével is bejuttathatjuk.
10 féle változatban kínáljuk, ezek: Csoki-Narancs, Kék Fúzió, Édes Ananász, N-Butrity Carp, Eper, Mézes Pálinka, Szuper Színes Ponty, Chilis Tintahal, Fekete Tintahal és TripleX.

Micro Pellet - Mézes Pálinka
A Mézes Pálinka hosszú évek óta a Haldorádó etetőanyagok, csalik, aromák egyik éllovasa, hiszen kiemelkedő fogásokhoz segítette hozzá használóit. Így nem volt kérdés, hogy ebben az ízben is el kell készíteni az új pellet családot. A kellemes illatú aromához édes íz dukál.

Termék adatok
Szemcsem. : 2 mm
Kiszerelés : 800 g
Íz / Szín : méz+barackpálinka / sárga
További választék
( 1.190 Ft )
(2 mm 800 g Chilis Tintahal / bordó)
( 1.190 Ft )
(2 mm 800 g Csoki és narancs / sárga, barna)
( 1.190 Ft )
(2 mm 800 g Mézédes ananász / sárga)
( 1.190 Ft )
(2 mm 800 g eper / piros)
( 1.190 Ft )
(2 mm 800 g Gyümölcsös, fanyar / kék)
( 1.190 Ft )
(2 mm 800 g Vajsav / világosbarna)
( 1.190 Ft )
(2 mm 800 g narancs+fahéj / piros, fekete, narancssárga, barna, fehér)
( 1.190 Ft )
(2 mm 800 g Nagy Ponty + Tintahal + Frankfurti kolbász / piros - fekete - citromsárga)
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: