Részletek

A Mainline Wafter egy olyan horogcsali, ami – mint azt neve is mutatja, wafter jelentése lebegés, fuvallat- tökéletesen kiegyensúlyozza a horgot. A csali állaga is különleges. Ellentétben a legtöbb kemény pellettel, a Mainline  wafter rugalmas, gumiszerű.
Ízesítése, így illata is ananász, amit orrunkkal azonnal érezni fogunk, ha beleszagolunk a dobozba. Ha megízleljük a csalit, akkor a halas íz mögül az ananász illóolajának kellemes édes  íze köszön vissza. Igen különleges íz élményt nyújt, ami a pontyok számára is izgalmas, amit a Mainline Wafters sárga színével tovább tud fokozni.
A legnagyobb erénye azonban mégis az, hogy például egy Guru QM1 14-es méretű horgot tökéletesen kiegyensúlyoz. (Természetesen más gyártók horgainál érdemes egy tálka vízben ezt ellenőrizni, és ha szükséges a csaliból lecsípve beállítani a lebegést.)
A wafters-el csalizva a horog szinte csak érinti a meder alját, és a ponty könnyedén tudja horgunkat felszippantani. A víz áramlásában figyelemfelkeltően billeg, természetes viselkedése nem kelt gyanút az óvatos pontyokban sem.

Minden évszakban használható horogra való!