Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

A Mainline Wafter egy olyan horogcsali, ami – mint azt neve is mutatja, wafter jelentése lebegés, fuvallat- tökéletesen kiegyensúlyozza a horgot. A csali állaga is különleges. Ellentétben a legtöbb kemény pellettel, a Mainline wafter rugalmas, gumiszerű.
Ízesítése, így illata is kókuszos, amit orrunkkal azonnal érezni fogunk, ha beleszagolunk a dobozba. Ha megízleljük a csalit, akkor a nagyon halas íz mögül a kókusz illóolajának, erős íze köszön vissza. Igen különleges íz élményt nyújt, ami a pontyok számára is izgalmas, amit a Mainline Wafters fehér színével tovább tud fokozni.
A legnagyobb erénye azonban mégis az, hogy például egy Guru QM1 14-es méretű horgot tökéletesen kiegyensúlyoz. (Természetesen más gyártók horgainál érdemes egy tálka vízben ezt ellenőrizni, és ha szükséges a csaliból lecsípve beállítani a lebegést.)
A wafters-el csalizva a horog szinte csak érinti a meder alját, és a ponty könnyedén tudja horgunkat felszippantani. A víz áramlásában figyelemfelkeltően billeg, természetes viselkedése nem kelt gyanút az óvatos pontyokban sem.

Minden évszakban használható horogra való!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.