Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

RészletekAhogy a LEGEND csalikat és aromákat, úgy a LEGEND Groundbait szériát is elsősorban a nagyobb testű pontyok megfogására állítottuk össze. A tíz tagból álló etetőanyag család nagy részét tulajdonképpen a már jól bevált, évek óta a szortimentünk részét képező LEGENDÁS etetőanyagok alkotják. Ezek jó része 10-15 éve töretlen sikernek örvend. Ezeket felfrissítettük, kicsit megújítottuk, modern köntösbe bújtattuk, de a legfontosabb, hogy a folyamatosan változó feeder technika által felmerülő igények kielégítésre tökéletesen alkalmassá tettük.

A LEGEND Groundbait a következő ízváltozatokban kerül forgalomba: Édes Ananász, Brutális Máj, Csoki Narancs, Mézes Pálinka, Vörös Démon, Spicy Krill, Fokhagymás Hal, Kiwi és a Chili Lime

A Chili – Lime egy nagyon kellemes, friss citrus illatú, de pokolian erős, csípős ízű etetőanyag. Rendkívül intenzív piros színével és felhőzőképességével tovább fokozza a csalogatóhatást.
Miért jó ez az erős, csípős íz? Hidegvízi horgászatok során is nagyon intenzíven terjed, nagyon jó attraktáns és szelektív csalogatóanyag. Meleg vízben pedig segít nekünk az apró halakkal vagy törpeharcsával fertőzött vizeken, hogy távol tartsuk ezeket horgunktól. Használható önállóan, method kosarak sapkázásához, vagy pelletek panírozásához.

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.