3-4 éve gyakorta kaptam olyan leveleket, amelyekben a horgászok arra panaszkodtak, hogy fűzőtűjük szétrepeszti a csalit, nem tudják azt hajszálelőkére felfűzni. Hiába gyártottunk puha, félkemény, kemény pelleteket, hiába jelentek meg egyre vékonyabb fűzőtűk, a panaszok száma nem csökkent. Nagyon bosszantott mindez, azt hittem, soha nem lesz erre jó megoldás…!
A mai horgászatra egy biztosan sokak számára ismerős énekesnő, illetve színésznő kísért el. Fogadjátok szeretettel Szulák Andreát! Ma Andival együtt fogunk a halak nyomába eredni. A peca során sikerült szép, termetes halakat fognunk, emellett sok érdekességet megtudhattunk Andiról miközben elsajátította a horgászat alapjait.
2020 nagyon furcsa egy év volt… Hosszasan lehetne sorolni, mennyi minden volt másként, mint ahogy szerettük volna. Sok minden kimaradt, elmaradt, viszont voltak azért boldog pillanatok is mind a horgászatban, mind az élet más területein. Egy biztos, lapoztunk, és jobb esetben nem csak a naptárban! 2021-gyel egy új fejezet nyílik, ami rengeteg új lehetőséget kínál, és bízom benne, hogy sok-sok új élmény időszaka is lesz számunkra. Ezzel az írással megnyitom az idei „A szakértő válaszol!” évadot, ami immár a 4. esztendeje színesíti a Haldorádó Horgászportál felületét. A 71. rész fő témája a téli pontyhorgászat, csapjunk is bele!
A Haldorádó Ready Method etetőanyagokat készen, megnedvesítve, bekeverve adjuk a horgászok kezébe, amelyeket kibontás után már csak át kell törni egy törőszitán és mehetnek is a kosárba.
A hosszadalmas kísérletek során szembesültünk vele, hogy az etetőanyagokat különböző magas ásványi anyag tartalmú, betain, illetve aminosav koncentrátumokkal kezelve, kicsit érlelve, sokkal fogósabb kajákat kaptunk, mint amikor bármelyik száraz etetőanyagunkat csupán vízzel bekevertük. Így, olyan csalogatóanyagokat hoztunk létre, amilyenek még nincsenek a piacon, olyan csúcs-method etetőanyagokat, amelyeket házilag szinte lehetetlen elkészíteni.
A Ready Method etetőanyag használatánál mindössze egy dologra kell figyelni, mégpedig arra, hogy semmiképpen sem szabad vizet hozzáadni! Kilencféle keverékkel kerül a polcokra ez a termékcsalád: Winter, Spring, Brauni, Pisty, Fusion,Tropicana, Chili, Amanda, valamint a Mangó.
A Ready Method Spring egy különleges etetőanyag, amely kifejezetten a hideg, 16 C° alatti vízhőfokban ajánlott.Természetes módon előállított alkohol mellett (amely a nedvességtartalom 15-20%-át jelenti!) észterek (ezek természetes aromaként funkcionálnak), enzimek, értékes ásványi anyagok, aminosavak bőséges tárházát is kínálja. Tehát minden olyan megtalálható benne, amely a drámai módon lehűlt vízben, a látszólag teljesen inaktív halakat is evésre serkenti. Színe vörös, íze édes.
A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
A Haldorádó Ready Method etetőanyagokat készen, megnedvesítve, bekeverve adjuk a horgászok kezébe, amelyeket kibontás után már csak át kell törni egy törőszitán és mehetnek is a kosárba.
A hosszadalmas kísérletek során szembesültünk vele, hogy az etetőanyagokat különböző magas ásványi anyag tartalmú, betain, illetve aminosav koncentrátumokkal kezelve, kicsit érlelve, sokkal fogósabb kajákat kaptunk, mint amikor bármelyik száraz etetőanyagunkat csupán vízzel bekevertük. Így, olyan csalogatóanyagokat hoztunk létre, amilyenek még nincsenek a piacon, olyan csúcs-method etetőanyagokat, amelyeket házilag szinte lehetetlen elkészíteni.
A Ready Method etetőanyag használatánál mindössze egy dologra kell figyelni, mégpedig arra, hogy semmiképpen sem szabad vizet hozzáadni! Kilencféle keverékkel kerül a polcokra ez a termékcsalád: Winter, Spring, Brauni, Pisty, Fusion,Tropicana, Chili, Amanda, valamint a Mangó.
A Ready Method Spring egy különleges etetőanyag, amely kifejezetten a hideg, 16 C° alatti vízhőfokban ajánlott.Természetes módon előállított alkohol mellett (amely a nedvességtartalom 15-20%-át jelenti!) észterek (ezek természetes aromaként funkcionálnak), enzimek, értékes ásványi anyagok, aminosavak bőséges tárházát is kínálja. Tehát minden olyan megtalálható benne, amely a drámai módon lehűlt vízben, a látszólag teljesen inaktív halakat is evésre serkenti. Színe vörös, íze édes.