HALDORÁDÓ Record Carp Stick Mix - Nagy Hal

Akciós ár :
1.340 Ft
Egységár : (1.675 Ft / 1 kg )
Eredeti ár : 1340 1490 1.490 Ft
DB
Extra elérhető!
Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz. - A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
Részletek

A Haldorádó Record Carp Stick Mixek nagy gonddal válogatott, a legjobb alapanyagok felhasználásával készültek, amelyek egyesével beazonosíthatóak, mert látszódnak. A szemcseméretet is úgy lett meghatározva, hogy azok éppen ideálisak legyenek, azaz sem túl nagy, sem túl kicsik, de minden változat tökéletesen passzoljon az adott ízvilághoz. A zacskót kézbe véve és kibontva egy darabos szemcsézetű, száraz anyaggal találkozunk, amely már így, ebben az állapotában is jól süllyed, hiszen előkezelt összetevőkből áll. Így szárazon azonnal a vízbe helyezhető, nem kell semmilyen aromát, semmilyen folyadékot hozzá tenni. Ennek az a fő lényege, hogy a PVA hálót garantáltan nem fogja oldani, hiszen nem adtunk hozzá vizet, viszont szinte a teljes mennyiség a fenéken elsüllyed, így a csali közvetlen közelében fog maradni, ahol felkelti a halak figyelmét! Legnépszerűbb felhasználási módja a PVA hálóba való töltés. Legyen szó feeder, vagy akár bojlis nagy ponty horgászról, talál magának megfelelőt a családon belül, ami sok szép halhoz fogja hozzásegíteni használóját!

5 féle Stick Mixből lehet válogatni, a Nagy Ponty Stick Mix az édes-halas összetevők mesteri keveréke! Az alapja édes, de némi halas pellet hozzáadásával érte el végleges formáját. Vöröses színével, és kellemes, intenzív aromájával beleillik a Nagy Ponty termékek közé. Az év minden időszakában bizonyít!

Termék adatok
Szemcsem. : durva
Kiszerelés : 800 g
Íz / Szín : titkos pontycsemege / vöröses
További választék
1.490 Ft 1.340 Ft
(durva 800 g édes ananász / sárga)
1.990 Ft 1.790 Ft
(durva 800 g halas / fekete)
1.990 Ft 1.790 Ft
(durva 800 g vörös / májas)
1.490 Ft 1.340 Ft
(durva 800 g gyümölcsös / kék)
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: