Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

- 7 colos GPS-es halradar, piacvezető szonárral és Quickdraw Contours Térképező szoftverrel
- Kompatibilis a Garmin CHIRP hagyományos szonárokkal, valamint a CHIRP ClearVü és SideVü pásztázó szonárokkal is
- Beépített Garmin Quickdraw™ Contours térképezőszoftver, amivel a bejárt területekről készíthet akár 35 centi pontosságú mélységvonalas térképet
- Beépített Wi-Fi®, mellyel elérhető az ActiveCaptain™ alkalmazás, így okos értesítéseket fogadhat és hozzáférhet a Quickdraw Contours közösséghez, letölthet útpontokat, vagy értesítést kaphat szoftverfrissítésről
- A beépített GPS-szel eltárolhatja kedvenc pontjait, útvonalakat készíthet és láthatja a hajója sebességét
- Fényes, napfénynél is olvasható, 7 colos kijelző intuitív kezelőfelülettel
- Gumírozott kialakítás
- Magyar nyelvű menürendszerrel

A megújult Vivid széria műszakilag nem változott, viszont software-sen annál inkább. 7 új szín is megjelenik a színpalettán és a képi megjelenítés és sokat javult. A STRIKER™ Vivid 7sv halradar fényes, 7 colos kijelzőt, beépített GPS vevőt, hagyományos CHIRP és CHIRP ClearVü képes pásztázó szonárt is tartalmaz, valamint képes a Quickdraw Contours programjával feltérképezni a bejárt terület mélységvonalait. A beépített GPS vevővel elnavigálhat az eltárolt pontokra, útvonalakon haladhat és megjelenítheti hajója sebességét. Használja a beépített Wi-Fi-t, hogy az ActiveCaptain app segítségével okos értesítéseket kapjon és elérhesse a Quickdraw Contours Közösséget.

Garmin Quickdraw™ Contours
Senki sem ismeri olyan jól azokat a vizeket, ahol hajózik, mint ön. Amikor halad a vízen, a Quickdraw Contours térképi alkalmazás nagyfelbontású hajós térképeket készít a bejárt területről. Nincs szükség speciális tudásra, egyszerűen csak haladni kell, a STRIKER™ Vivid 7sv elvégez mindent a háttérben és akár 35 centi sűrűségű mélységvonalakat rajzol.

ActiveCaptain App
A STRIKER™ Vivid 7sv beépített Wi-Fi-vel rendelkezik, így az ingyenes ActiveCaptain alkalmazással is haszálható. Ha kapcsolódott, okos értesítéseket1 kaphat képernyőjére, valamint elérheti a Quickdraw Contours Közösséget is, ahol megoszthatja elkészített térképet vagy letölthet mások által megrajzolt új területeket a közsségből. Mindezen felül még készüléke szoftverét is frissítheti az ActiveCaptain alkalmazáson keresztül.

Clear Scanning Sonar Images
A STRIKER™ Vivid 7sv halradar Garmin CHIRP technológiát használ, mely a Garmin ClearVü™ és SideVü funkciókkal ötvözve közel fényképszerű széles képet biztosít a hajó alatti és melletti területről. Tisztán láthatók az építmények, talajszerkezet és a halak. Hagyományos Garmin CHIRP jeladóval használva lenyűgöző célpontelválasztást biztosít, így több halat foghat.

SideVü és ClearVü GPS-es halradar
A beépített, nagyérzékenységű GPS mindenhol megtalálja és megtartja a pozícióját, legyen bárhol is vízen. Eltárolhat kedvenc helyeket, így ha valahol különösen jó a kapás, később visszanavigálhat oda. Megjelölheti a kikötőket, sójázóhelyeket és egyéb, fontos pontokat a tavon. A GPS-nek köszönhetően a STRIKER™ Vivid 7sv képes megjeleníteni a sebességét, így biztos lehet benne, hogy nem megy túl gyorsan a letapogatáshoz, vagy nem lépi túl a megengedett határt az adott területen.

Önnek készült
A STRIKER™ Vivid 7sv halradarral könnyű a horgászat, hiszen arra lett kitalálva, hogy minden körülmény között jól használható legyen. A fényes, napfénynél is olvasható kijelző pontosan mutatja a hajó alatti területet még szikrázó napsütésben is. A fejlett kezelőfelülettel egyszerűen navigálhat a menüben, így könnyen elérheti bármelyik funkciót.

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.