Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

Harcsahorgászat – Egy extrém kaland, egy életre szóló élmény, amihez különleges felszerelésekre van szükség. A Stefan Seuß által fejlesztett Black Cat kollekció olyan termékek gyűjtőneve, amik a legkeményebb bevetésekhez lettek tervezve. A neves harcsás márka égisze alatt megjelenő eszközökben, a horgászbottól a horogig egyaránt közös, hogy éles és borzasztóan kemény tesztek sokasága áll mögöttük. Kiváló szaktudás, tapasztalat, extrém terepek, s nem utolsó sorban szerte Európa tavaiban, illetve folyóban élő kapitális harcsák csiszolták őket tökéletesre!

A márka életrevalóságát és piaci helyét mindennél hitelesebben példázza, hogy már több mint 10 éve mértékadó és trend teremtő a harcsahorgászatban!

Black Passion a kompromisszummentes harcsahorgászat eszköze, nagyon jó ár/érték aránnyal. Ez a botcsalád a kezdőknek, illetve a szűkebb kerettel rendelkező harcsásoknak való, akik egy megbízható eszközt szeretnének. A Black Passion Vertical, a széria kifejezetten csónakos horgászathoz tervezett tagja, amely sokoldalúan képes kiszolgálni az igényes felszerelésre vágyó harcsa pergetőket. Egy igazi „mindentudó bot” a csónakos, vertikális horgászathoz! Gyors és érzékeny botteste akár a legkisebb pöccintést is pontosan továbbítja a horgász kezéhez A bottest viszonylag könnyű és kifejezetten kezes, de fárasztás közben, vagyis a terhelés hatására brutál módon képes felkeményedni. Elképesztő erőtartalékokkal rendelkezik! A megfelelő társfelszerelésekkel a legnagyobb harcsákkal is képes felvenni a harcot! A külcsínt tekintve, természetesen ez a bot is a Black Passion sorozatra jellemző elegáns, matt fekete dizájnt kapta.

 

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.