Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

A Kordánál azt szeretnék, hogy a minőségi pontyhorgászat bárki számára elérhető legyen, ezért megalkották a Basix névre keresztelt termékcsoportjukat. Ez a széria magába foglal szinte mindenféle kiegészítőt, ami a pontyhorgászathoz szükséges, viszont ami ennél is fontosabb, a célközönségnek a Korda kimagasló precizitását és szakértelmét kínálja, megfizethető áron! 

Ez a típus a Korda Basix Wide Gape B, azaz Barbless, tehát szakáll nélküli változat!

A Korda Basix Wide Gape B szakáll nélküli horgot úgy tervezték, hogy széles és tökéletes kör formájú öble legyen, ezáltal tökéletesen használható akár süllyedő, akár pop-up, illetve wafter (kikönnyített) csalikhoz is. Az agresszíven befordított fül segít abban, hogy a horog szinte azonnal beforduljon és jól akadjon anélkül, hogy további zsugorcsövet, vagy horogbefordító kiegészítőt kellene hozzáadni.

Anyagát tekintve egy különleges ‘X’ acéldrótból készült, amely népszerű alapanyaga a minőségi pontyos horgoknak mind az Egyesült Királyságban, mind a tengerentúlon. Speciális fekete nikkel bevonattal rendelkezik, ami biztosítja, hogy a víz alatt ne csillogjon, ne keltsen feltűnést. Ezt a horgot hosszú élettartamra tervezték, így több halat is meg lehet fogni ugyanazzal a horoggal, még mielőtt cserélni kellene. Ez egésznek az alapja gyakorlatilag a Korda legendás és hihetetlenül hatékony eredeti Wide Gape, horga, amely az évek során számtalan nagy ponty kifogásával bizonyította, hogy miért is kedvelik világszerte annyira! Nos, ez a típus szinte ugyanazt kínálja, a lehető legkedvezőbb áron! Hogyan lehetséges ez? Maradjon az a gyártó titka.

A Korda Basix Wide Gape B szakáll nélküli horog kapható 2, 4, 6 és 8-as méretekben.

Kiszerelés: 10 db / csomag

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.