PB PRODUCTS Jungle - 6

Bónuszpont jóváírás 18 pont
Ár: 1.790 Ft
DB
Részletek

A holland PB Products cég több év fejlesztést és tesztelést követően lépett a piacra kimagasló minőségű termékeivel. Az innovatív termékeket olyan nagyszerű horgászok fejlesztették ki, mint Frank Warwick, Koen Koops, Ronny de Groote.
Tapasztalatukat és tudásukat felhasználva alkották meg a PB Products termékeket. A végszerelékek elkészítésére specializálódott csapat minden kétséget kizáróan fantasztikusat alkotott, nem véletlenül használják világszerte nagy megelégedéssel a PB Products termékeket.

A PB Products Jungle Hook horgot a klasszikus forma és a vékony anyag jellemzi, azonban bivalyerős! A ragadozó madarak karmához hasonló kialakítás lehetővé teszi, hogy akadók közvetlen közelében alkalmazzuk, valamint a biztonságos akadást is segíti. Hogy az akadást még tökéletesebbé tegyük, ajánlott a Line-Aligner rendszer alkalmazása, vagyis a horog szárának körülbelül 1,5 centiméter hosszúságú zsugorcsővel történő meghosszabbítása. Csak úgy, mint a többi PB Products horog, ez is sötétszürke színű, így nem csillog a vízben. Három méretben (2-4-6) forgalmazzuk és minden csomagban 10 darab horgot talál.

Termék adatok
Méret : 6
Szín : sötétszürke
Kiszerelés : 10 db/csomag
További választék
1.790 Ft 1.250 Ft
(6)
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: