Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

A VMC Mystic Carp horogszéria összes típusát magas széntartalmú acélból, hidegen kovácsolják. Ez teszi lehetővé, hogy a létező legvékonyabb horogszár átmérő mellett megmarad annak tartása és még nagyobb terhelés hatására sem görbül ki. Needle Sharp kémiailag élesített hegykiképzésük miatt rendkívül könnyen áthatolnak a keményebb, porcosabb halszájakon is. A szakállas verziók egy úgynevezett Micro Barb szakállal rendelkeznek, melyek ugyanúgy tartják a halat, mégis könnyebb a horgot kiakasztani, így nem roncsolja a halak száját.

A Barbarian Carp valószínűleg a világ egyik legerősebb, finomszerelékes (match/feeder) horgászoknak készített horga! Ezt a típust kifejezetten azoknak a horgászoknak ajánljuk, akik a kapitális, erősen küzdő halakat célozzák, így például a nagy pontyokat, amurokat, márnákat, vagy tokhalakat. Sőt, kiváló választás olyan esetekben is, amikor akadós pályán horgászunk és muszáj kemény kézzel bánni a megakasztott hallal. Ez a horog garantáltan bírni fogja az extrém terhelést, nem fog kihajlani és cserbenhagyni a bennünket! Strapabíróságát jól tükrözi a vaskos kialakítása, formatervezése, enyhén csúcsba hajlított öble pedig brutálisan jól tartja a megakasztott halat, a hosszúra nyúlt fárasztások során is!

Sokféle csalival használható, de ez a típus hajszálelőkés és csalitüskés előkékhez ajánlott: pellet, bojli, tigrismogyoró, kukorica, stb.

Jellemző célhalak: nagy pontyok, amurok, márnák, tokhalak

Technikai tulajdonságok:
- Lezárt, teljesen körbeérő és enyhén hajlított horogfül
- A szárral síkban álló horoghegy
- Micro szakáll
- Magas minőségű karbon-acél alapanyag
- Precíziós, kovácsolt gyártástechnológia
- Technical Locking Curve – enyhén befelé hajló hegy és csúcsba ívelő horogöböl
- P.T.F.E. - teflon bevonat

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.