MAD CAT Smart harcsás kapásjelző készlet 2+1 darabos

Bónuszpont jóváírás 594 pont
Ingyenes házhozszállítás!
Akciós ár :
59.390 Ft
Eredeti ár : 59390 65990 65.990 Ft
DB
RészletekMegbízható, mozgásérzékelővel működő, rádiós harcsázó kapásjelző készlet minimum 100 méteres hatótávval. Ideális a bójás, vagy az egyre divatosabb vízközti úszós fenekező módszerekhez. Rendkívül egyszerűen használható, nagy, könnyen kezelhető ki/be kapcsoló gombbal. A kapásjelző bekapcsolása után automatikusan érzékeli és beállítja a pillanatnyi elhelyezkedési szögét, ezután az „S” gombok megnyomásával állíthatjuk az érzékenységét. Az S - gombbal csökkenthetjük, míg az S + gombbal növelhetjük az érzékenységet, 5 fokozatban.
A hangerő-gombok hasonlóan működnek: a V - gombbal csökkenthetjük, míg a V + gombbal növelhetjük a hangerőt, szintén 5 lépésben. Bevágás után a „Ki/Be” gomb egyszerű megnyomásával kikapcsolható a jelző. A legzordabb körülmények közt is helytáll, legyen szó szélről, fagyról vagy forróságról. A szigetelt áramköröknek köszönhetően a jelzőt nem befolyásolja az eső vagy a köd sem. A jelző tetején található fehér LED fény 10 másodpercig világít a jelző kikapcsolása után.
Egy gumipánt garantálja, hogy a Smart Alarm jelző, gyakorlatilag minden botra könnyen felerősíthető és bevágásnál is a helyén marad. A vevőegység késés nélkül, ugyanabban a pillanatban szólal meg, amikor a jelző. A vevőn, a hangerő egy gombnyomással (Mute gomb) elnémítható, egy másik gombbal pedig bekapcsolhatjuk a rezgő üzemmódot. A vevő és a jelzők is két darab normál 1,5 voltos AAA elemmel működik, extrém alacsony fogyasztással! CE tanúsítvánnyal rendelkezik, tehát az EU-s törvények minden követelményének megfelel.

Termék adatok
Távvezérlő hatósugara (m) : 100
Vízálló : mérsékelten
Hangerő állítható : igen
Elemek száma : 2+2
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: