Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

Pontyhorgászok számára készített összeállítás. A két kapásjelző, és a vevőegység összehangolható a sátorlámpával, amely kapás esetén felkalpcsol, így jelezvén, hogy akció van.

A C-Series elektromos kapásjelző egy kiváló ár/érték aránnyal bíró termék, mely minden pontyhorgász számára remek kapásjelző alternatívát jelent. A jelző hat különböző hangerővel és érzékenységgel, valamint hat különböző hangszín beállítással rendelkezik, így igény szerint személyre szabható. Kapás esetén, a színes LED-ek kigyulladnak, majd az egyik szín 20 másodpercig villog. Éjszakai fénye is van, amelyet egy speciális nyomógomb aktivál. Állítható hangerő, hangszín és érzékenység.
Tulajdonságok:
-
Éjjeli fény
- Ízléses design
- A jelzőhöz 9 V-os akkumulátor szükséges (nem tartozék)
- 2,5 mm-es foglalat világító hangerekhez vagy swingerekhez
- Időjárásálló
 

A Prologic C-Series Sátorlámpával egyetlen kapásról sem fogsz lemaradni éjszaka! A Prologic C-Series vezetéknélküli sátorfény megbízható kapcsolatot létesít a Prologic C-series kapásjelzőkkel, és amikor kapás van, a lámpa bekapcsol. Állítható, így 5, 10 vagy 20 másodpercig világít kapás esetén.
A jelzést leadó jelző színével megegyező fénnyel azt is mutatja, hogy melyik boton van a kapás. USB-vel tölthető, így nem kell aggódni az akkumulátorok miatt, és négy különböző fényerővel rendelkezik, de szükség esetén manuálisan is bekapcsolható.
Összecsukható fémkampója, négy belső mágnese és egy fémtárcsa segítségével szinte bárhová rögzíthető, bármilyen sátorban.

 

 

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.