MATRIX Csalirögzítő gyűrű horogbefordítóval 8-12

Bónuszpont jóváírás 19 pont
Ár: 1.890 Ft
DB
Részletek

Talán még kevesen tudják, hogy a FOX az elmúlt évben létrehozta a kimondottan finomszerelékes horgászok számára kialakított szériáját, amit Matrix néven hoz forgalomba. Így már nem csak a bojlis horgászat kedvelői találnak az angol cég palettáján FOX néven termékeket, valamint a pergetők a FOX Rage szériában botokat, orsókat, csalikat, hanem célba vették a finomszerelékes horgászokat is a Matrix családdal. Aki tehát a Matrix széria mellett teszi le a voksát, biztos lehet benne, hogy a család valamennyi tagja megfelel a legmagasabb FOX elvárásoknak.

A Matrix Csalirögzítő gyűrű horogbefordítóval egy rendkívül ötletes megoldás, ugyanis két terméket egyesít. A kicsi, vékony húsú horgokhoz szánt horogbefordító használata egyszerű, csak fel kell fűzni a horog előkére és ráhúzni a horog szárára. Nem kell hozzá gőz, mint a zsugorcsőhöz, és ha a horog hegye kicsorbul, elég lehúzni a horogról és újból használható egy másik horgon. Nem megy tönkre a fárasztásnál, az ezzel szerelt horogelőke sokkal hatékonyabb, mint a hagyományos szerelék, ezért több halat tudunk becserkészni. A horogbefordító segít, hogy a horog a legmegfelelőbb helyzetben álljon az előkén, továbbá segít az akadásában is.

Sokan az ilyen kis méretű horgokhoz már nem szeretnek, vagy nem tudnak hajszálelőkét kötni, ilyenkor lehet jó választás a kis méretű csaligyűrű. A Matrix pedig ebben e termékben ezt a két terméket egyesítve kínálja. A gyűrű belső átmérője 4 mm. A csomagban 10 db csaligyűrűvel ellátott horogbefordítót talál.

Termék adatok
Méret : 8-12-es horoghoz
További választék
( 1.890 Ft )
(7-10-es méretű horgokhoz)
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: