Ahogy teltek a hetek, egyre szebb fogásoknak örülhettem. Az időjárással is szerencsém volt, hisz a nagy viharok, jégesők elkerültek… idáig. Lelkesedésem ez sem szegte, a legkeményebb viharokban is a csatorna partján voltam, hisz egy cél lebegett a szemem előtt. Megfogni a „Big”-et.
A tavaly nyári szezon végén úgy köszöntem el, hogy jövőre visszatérek. Volt közel 1 évem átgondolni azt, hogy mit kellene másképp csinálnom annak érdekében, hogy sikeresebb szezont zárhassak e kis csatornán. Félreértés ne essék, nem vagyok telhetetlen. Örültem annak is, amit tavaly tudtam fogni, de úgy gondolom, a horgász természetes vágya, hogy évről évre jobb legyen…
Kétség sem fér hozzá, hogy a csatornán a halfogás évről évre egyre nehezebb, ennek okát úgy gondolom, mindenki sejti. Engem valahogy mégis vonz ez a fajta kihívás, szeretek kilépni a komfortzónámból. Számomra egy itt fogott halnak sokkal nagyobb értéke van, mintha azt bármely telepített tavon fognám. Rengeteget kell dolgozni egy-egy kapásért itt, ezért biztosra veszem, hogy a sok nehezítő körülmény a horgászok nagy részét eltántorítja ezektől a pecáktól, de most igyekszem nekik is kedvet csinálni hozzá…
A tapasztalat úgy tartja, hogy azt, aki csak egy kicsit is szeret főzni, mindig meg lehet lepni egy jól megválasztott szakácskönyvvel. A gasztrokönyvek világa rég nem a szigorúan vett receptgyűjteményekről szól. A könyvben nemcsak az egymás után pörgő receptekben találhatjuk meg a számunkra megfelelőt, hanem a különböző halfajok (ponty, amur, harcsa, süllő, csuka, busa, lazac, tok, angolna, pisztráng, paduc, keszeg) életének, szokásainak, táplálkozásainak, fellelhetőségeinek megismerése mellett betekintést nyerhetünk - profi horgászok közreműködésével - horgászatukra is. A recepteket színes, étvágygerjesztő fotók, a praktikákat vízparton készült élet- és akcióképek teszik izgalmassá. A könyv célja, hogy a szerző Fishing&Hunting TV-csatornán évek óta nagy népszerűségnek örvendő Halimádók konyhája című műsorában bemutatott recepteket tematikusan egy könyvbe gyűjtve népszerűsítse a halfogyasztást, felhívja a figyelmet a tudatos és egészséges táplálkozásra, kedvet hozzon egyéni-, családi- vagy baráti horgászatra, közös főzésre.
Kosárban 0
A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
A tapasztalat úgy tartja, hogy azt, aki csak egy kicsit is szeret főzni, mindig meg lehet lepni egy jól megválasztott szakácskönyvvel. A gasztrokönyvek világa rég nem a szigorúan vett receptgyűjteményekről szól. A könyvben nemcsak az egymás után pörgő receptekben találhatjuk meg a számunkra megfelelőt, hanem a különböző halfajok (ponty, amur, harcsa, süllő, csuka, busa, lazac, tok, angolna, pisztráng, paduc, keszeg) életének, szokásainak, táplálkozásainak, fellelhetőségeinek megismerése mellett betekintést nyerhetünk - profi horgászok közreműködésével - horgászatukra is. A recepteket színes, étvágygerjesztő fotók, a praktikákat vízparton készült élet- és akcióképek teszik izgalmassá. A könyv célja, hogy a szerző Fishing&Hunting TV-csatornán évek óta nagy népszerűségnek örvendő Halimádók konyhája című műsorában bemutatott recepteket tematikusan egy könyvbe gyűjtve népszerűsítse a halfogyasztást, felhívja a figyelmet a tudatos és egészséges táplálkozásra, kedvet hozzon egyéni-, családi- vagy baráti horgászatra, közös főzésre.
10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.