Ajándék ötletek horgászoknak - Azoknak, akik az utolsó pillanatra hagyták a vásárlást

A korábbi évek tapasztalatai, hogy sokan az utolsó pillanatra hagyják az ajándékok megvásárlását. Ebben az írásban olyan ajándékötleteket kívánunk bemutatni, melyeknek bárki örülne. Így aki abszolút tanácstalan, hogy mit adjon szeretteinek, az válasszon az írásban szereplő termékek közül! Ha legkésőbb 2015. december 21-én, csütörtökön 14:00 óráig leadják megrendelésüket, ezeket a csomagokat még megkapják karácsony előtt!!!

HALDORÁDÓ Hidegvízi method csomag + ajándék vödör

Nevéhez hűen olyan termékekből áll, amik a hideg vízi, elsősorban finom method pontyhorgászatok során növelhetik eredményességünket! Található benne csábító etetőanyag, micro pellet, csali, valamint kétfajta ízes aroma is. Nem maradhattak ki a hasznos végszerelékelemek sem, ebben az esetben egy L-es méretű, 25 grammos Long Cast Method Feeder kosár és egy csomag (2 db) komplett, készre kötött csalitüskés horogelőkéket tartalmazó SpéciMethod Rig került a kavalkádba. Ezekkel gyakorlatilag minden adottá válik a horgászathoz, a végszereléket mindössze egyetlen kötéssel kell rögzíteni a zsinórhoz, fel kell csalizni, s máris bevethető! És hogy miben keverjük be az etetőanyagot, hol tárolhatjuk a csalit? A szetthez ajándékba adunk egy 10 L űrtartalmú, csalizó tálcával kiegészített Haldorádó vödröt, így erre is kínálunk megoldást!

A csomag tartalma:

 • 1 csg Haldorádó Fluo Energy - Fekete Erő
 • 1 doboz Haldorádó Fluo Micro Method Feed Pellet - Vörös Gyümölcs
 • 1 db Haldorádó Fluo Essencia - Vörös Gyümölcs
 • 1 db Haldorádó CSL Tuning - Tenger Kincse
 • 1 doboz Haldorádó SpéciCorn - Eper
 • 1 db By Döme TEAM FEEDER Long Cast Method Feeder kosár L 25 gramm
 • 1 db Haldorádó SpéciMethod Rig 7mm-es tüskével
 • Ajándék: 1 db Haldorádó Vödör csalizó tálcával 10 L (ajándék értéke 1690 Ft)

Feeder horgászoknak kiváló ajándék

Bővebb információ a HALDORÁDÓ Hidegvízi method csomag + ajándék vödörről: ugrás az áruházba

HALDORÁDÓ Téli távdobó method csomag + ajándék vödör

A csomagba csupa hasznos termékeket és fogós csalikat válogattunk össze, így bárki kapja ezt az ajándékcsomagot, biztos, hogy örülni fog neki.

A csomag tartalma:

 • 1 db By Döme TEAM FEEDER Long Cast Method Feeder kosár XL 55 gramm
 • 1 db Haldorádó SpéciMethod Rig 10mm-es tüskével
 • 1 doboz Haldorádó Quatro Fluo Pop Up 11 mm
 • 1 csg Haldorádó Fagyos Ponty etetőanyag
 • 1 db Haldorádó CSL Tuning - Fagyos Ponty
 • 1 doboz Haldorádó Fluo Micro Method Feed Pellet - Vörös Gyümölcs
 • 1 db Haldorádó Method Spray - Vörös Gyümölcs

Aki ezt a csomagot megkapja, biztos, hogy örülni fog neki

Bővebb információ a HALDORÁDÓ Téli távdobó method csomag + ajándék vödörről: ugrás az áruházba

HALDORÁDÓ Hidegvízi nagyhalas csomag + ajándék vödör

Ez a csomag a bojlis horgászoknak lehet jó ajándék.

A csomag tartalma:

 • 1 csg Haldorádó Record Carp Stick Mix - Zöld Bors
 • 1 csg Haldorádó Record Carp Stick Mix - Fekete Tintahal
 • 1 db Haldorádó Carp Syrup - Zöld Bors
 • 1 db Haldorádó CSL Tuning - Tenger Kincse
 • 1 doboz Haldorádó Carp Boilie oldódó - Zöld Bors
 • Ajándék: 1 db Haldorádó Vödör csalizó tálcával 16 L (ajándék értéke 2790 Ft)

Ennek a csomagnak a bojlis horgászok igazán örülhetnek

Bővebb információ a HALDORÁDÓ Hidegvízi nagyhalas csomag + ajándék vödörről: ugrás az áruházba

HALDORÁDÓ Gyermekhorgász ajándékcsomag

Ez a csomag gyermekeknek, illetve kezdő horgászoknak lehet jó ajándék.

A csomag tartalma:

 • 1 kg Haldorádó Junior Carp – Mézes Cseresznye
 • 1 db Haldorádó SpéciMethod Rig 10mm-es tüskével
 • 1 csg Haldorádó Pellet Feeder 15 g - 2 db
 • 1 csg Haldorádó Feeder gyorskapocs gyöngy
 • 1 db Haldorádó Vödör csalizó tálcával 5 liter
 • 1 db Haldorádó Hímzett baseball sapka

Ezt a csomagot gyermekek, illetve kezdő horgászok megajándékozásához állítottuk össze

Bővebb információ a HALDORÁDÓ Gyermekhorgász ajándékcsomagról: ugrás az áruházba

CASIO SGW-300HD-1AVER férfi karóra

Egyre több horgász követi nyomon a légnyomás változását a horgászatai során. Ha figyelemmel kísérjük ezt, szép lassan megfejthetjük kedvenc vízterületünk esetében, hogy milyen légnyomásváltozás hogyan hat a halakra. Talán ez is magyarázatot adhat arra, hogy mi történik, amikor varázsütésszerűen elkezdjük fogni a szebbnél szebb halakat, vagy amikor egyik pillanatról a másikra véget ér a haldömping, miközben semmin se változtattunk!

Manapság fontos elvárás egy óránál, hogy vízálló legyen, valamint nem hátrány a strapabíró kivitel sem. Szinte nincs olyan horgászati ág, ahol ne lenne valamilyen úton-módon - direkt vagy véletlenül - vizes az ember. A Casio SGW-300 HD óra vízállósága megfelel az ISO 2281 szabványban leírtaknak, de azt már kevesebben tudják, hogy mit is jelent ez a gyakorlatban. Egy alapszintű órán is fellelhető Water Resistant felirat, ami „vízálló”-t jelent, viszont az ISO 2281-es szabvány szerint ennek a jelentése: minimális szintű víz elleni védelem, tehát a ráfröccsenő víz ellen védve van, de vízbe meríteni, zuhanyozni benne, de még esőben elázni sem tanácsos, mert nem bírja. Viccesen a „vízállás” = belemegy és megáll :) Viszont a CASIO SGW-300HD besorolása Water Resistant 10 bar. Az ebbe a kategóriába tartozó órákban már lehet úszni, fürdeni, strandoláshoz, csúszdázáshoz használható. De akár kevéssé extrém vízi sportokhoz is felvehető, mint például: szörfözés, vitorlázás, légzőpipás búvárkodás. Tehát nem azt jelenti, hogy 100 méter mélységig lehet vele merülni, így palackos búvárkodáshoz, vízisíhez, valamint jet-skihez nem használható. E vízállósági értéket úgy határozták meg, hogy lefedje a rendeltetésszerű használat során bekövetkező statikus, illetve a dinamikus nyomásváltozás összegét is. Ezért nem kell attól tartani egy strandi fejesugrás során, hogy túléli-e az óra, avagy sem, vagy ha beletesszük 10 percre a partszélbe, hogy megmérjük a vízhőmérsékletet. A vízállóság mellett a CASIO SGW-300HD legfontosabb extrája a beépített légnyomásmérő. A karórába szerelt precíz légnyomásmérő szenzor segítségével az óra képes meghatározni az aktuális légnyomást, valamint az érték felett látható a változás iránya is. Emellett még két mérőeszköz áll a rendelkezésünkre, melyből az egyik a hőmérő: a karóra beépített érzékelő segítségével képes meghatározni akár a levegő, akár a víz aktuális hőmérsékletét. Mérési tartomány: -10-től +60 Celsius-fokig. A másik a magasságmérés: a karóra a légnyomás változásából próbálja meghatározni az aktuális magasságot. Az óra a betáplált Standard International Atmosphere adatait használja, de szükség szerint viszonyítási magasságot is beállíthatunk a pontosabb mérés érdekében. Mérési tartomány: -700 m-től 10.000 m-ig. Természetesen emellett minden olyan „hagyományos” funkciója megvan az órának, ami elvárt egy modern digitális órától!

Tulajdonságok:

Szerkezet: analóg-digitális.

Energiaellátás: elem.

Elem élettartam: az órában olyan tartós elem van, melyre a gyártó 3 év élettartamot állapít meg.

Műanyag tok: A karóra tokja könnyű műanyagból készült.

Szíj anyaga: Fém. A karóra szíja tartós, rozsdamentes acélból készült.

Nyitáskönnyített békazáras csatközép: A karóra csatján, két oldalt található gomb együttes megnyomásával, a karóra szíja könnyedén és gyorsan nyitható.

Háttérvilágítás: Gombnyomásra a karóra számlapját beépített LED világítja meg, így sötétben is könnyen leolvasható a pontos idő.

Vízállóság: 100 m. A karóra 10 bar nyomásig ellenáll a víz nyomásának. Úszni, fürdeni minden további nélkül lehet az órában, de keményebb vízi sportokhoz és búvárkodáshoz nem ajánlott. Megfelel az ISO 2281 szabványban leírtaknak.

1/100 Stopper: A karóra időmérési egysége 1/100 másodperc. A maximális mérési idő 24 óra.

Öt, egymástól független kombinált ébresztés: Megadhatja az ébresztési időpont mellett a hónapot és a napot is. Beállítható továbbá havi, havonként, napi, és dátumriasztás is. A karóra tehát a megadott időpontban hangjelzést ad.

Naptár: A beépített automata naptár, automatikusan váltja a dátumot, észleli a szökőéveket, valamint kijelzi a napokat is. MO=hétfő, TU=kedd, WE=szerda, TH=csütörtök, FR=péntek, SA=szombat, SU=vasárnap

Magasságmérés: A karóra a légnyomás változásából próbálja meghatározni az aktuális magasságot. Az óra a betáplált Standard International Atmosphere adatait használja, de szükség szerint viszonyítási magasságot is beállíthat a pontosabb mérés érdekében. Mérési tartomány: -700 m-től 10000 m-ig.

Hőmérő: A karóra beépített hő érzékelő segítségével képes meghatározni akár a levegő, akár a víz aktuális hőmérsékletét. Mérési tartomány: -10-től +60 Celsius-fokig.

Légnyomásmérő: A karórába szerelt precíz légnyomásmérő szenzor segítségével az óra képes meghatározni az aktuális légnyomást.

Világidő kijelzés: A karóra a betáplált városkód alapján képes meghatározni az adott zónaidőt.

Zónaidő: A karórában beállítható egy tetszőleges időzóna, mely párhuzamosan leolvasható az aktuális idő mellett.

12/24 időkijelzés: A pontos idő 12 illetve 24-es formátumban jeleníthető meg.

Ezt a modellt egyre több horgász használja

Bővebb információ: a CASIO SGW-300HD-1AVER férfi karóráról: ugrás az áruházba

CASIO AW-82-1AVES férfi karóra

Igényes kialakítású, modern óra a Casiótól, melyet horgászok is szívesen használnak. Nagyon sok horgász - főleg akik kedvelik az éjszakai horgászatokat - figyelemmel kíséri a holdfázisokat a horgászatok tervezése előtt. Ugye ismerős a kifejezés: szolunáris naptár? Nos, ezzel az órával a holdfázis jelző naptár szó szerint folyamatosan kéznél lesz, ugyanis az óra beépített holdfázis jelzővel rendelkezik. Ráadásul, ha előre tervezünk horgászatot, a megadott dátum alapján is meg tudjuk nézni a Hold akkor aktuális fázisát. Ez különösen fontos lehet a nyári harcsás éjszakákon, amikor nem mindegy, mennyire világít a Hold, vagy épp egy többnapos kempingezésen mennyire lesz sötét. Ráadásul egy horgász emblémával ajánlatot tesz az óra ideális „horgász” időpontra, melyet a holdfázis, valamint az apály-dagály adatokból számol ki. Ilyenkor egy FISH felirat villog a képen. Tehát a legjobb kifogás lesz otthon a párunk felé, hogy az óra noszogat minket, hogy: Menni kell horgászni, az óra mondja! Az óra természetesen valóban vízálló kivitelben készül, ISO 2281 szabvány szerinti jelölése: Water Resistant 5 bar. Ennek értelmében az óra használható zuhanyzáshoz, fürdéshez, alkalomszerű rövid ideig tartó úszáshoz, intenzív eső sem okoz neki problémát, valamint akár vízcsap alatt is tisztítható. Viszont a nagyobb sebességből adódó dinamikus nyomásnak már nem tud ellenállni, így vízi sportokhoz (jet-ski, vízisí, szörfözés, búvárkodás) már nem használható. Az óra további különlegessége, hogy számlapját egy LED világítja meg, így az elem várható élettartama 10 év, melyet a gyártó az óra előlapján is feltüntetett (10 year battery). Természetesen emellett minden olyan „hagyományos” funkciója megvan az órának, ami elvárt egy modern digitális órától!

Horgász, vadász üzemmód: Az óra ajánlatot tesz az ideális időpontra horgászáshoz és vadászáshoz.

5 bar alapszinten vízálló: Az óra 5 bar nyomásig ellenáll a víz nyomásának. Úszni, fürdeni lehet az órában, de vízi sportokhoz nem ajánlott.

Stopper funkció (1/100 mp 24 óra időtartamig): Egy gombnyomásra pontosan mérhető az eltelt idő. A szimbólumban látható tört a mérés egységét jelzi, a szimbólum alatt látható szám pedig a legnagyobb mérhető időtartamot.

3 egymástól független kombinált ébresztés: A hónap és a nap is beállítható. Így napi, havi, egy bizonyos hónap minden napjának azonos órájában megszólaló vagy dátumriasztás is beállítható. 3-féle, egymástól független riasztás állítható be.

10 év várható elem elemélettartam

LED háttérvilágítás: Az óra számlapját egy fénykibocsátó dióda (LED) világítja meg.

Foszforeszkálás: A számlapra felvitt foszforeszkáló rétegnek köszönhetően sötétben még hosszabb ideig látható az idő akkor is, ha csak rövid ideig érte fény az órát.

Holdfázis adatok: Tetszőlegesen megadott időpontra az óra kiszámolja a holdfázis korát, grafikusan megjeleníti a holdfázist.

Zónaidő funkció (Dual Time): Egy, a helyi pontos időtől független időzóna ideje is leolvasható az óráról.

12/24 órás időkijelzés: Az idő 12 és 24 órás formátumban is megjeleníthető.

Ismétlő ébresztés: Az ébresztési időpontban, valamint utána 5 percenként maximum hétszer jelez.

3 multifunkciós riasztás: Ez a modell 3 független multifunkciós riasztással rendelkezik, mely emlékeztetni fogja bármely fontos eseményre. A riasztások négyféle módon használhatóak: 1. a napi riasztás minden nap ugyanabban az időpontban jelez (pl. ébresztés), 2. dátum riasztás, például a születésnapok jelzésére, 3. a hónaponkénti riasztás havonta ugyanazon a napon, ugyanabban az időpontban jelez, 4. riasztás egy adott hónap minden napján.

Teljesen automatikus naptár: Az óra teljesen automatikusan lépteti a naptárt a hónapoknak, az éveknek és a szökőéveknek megfelelően.

Domború csiszolás: Az óra üvege domborított, így nagyobbnak látja a számlapot vagy a kijelzőt, ráadásul nagyobb nyomásállóságot is biztosít.

Műanyag óraszíj: A műanyag ideális szíjnak, köszönhetően rendkívül tartós és rugalmas tulajdonságainak.

Ezt az órát a Casio kimondottan a horgászoknak tervezte

Bővebb információ a CASIO AW-82-1AVES férfi karóráról: ugrás az áruházba

RON THOMPSON Halfüstölő

A halfüstölésnek nagy hagyományai vannak Nyugat-Európában. Ez egy speciális eszköz, amellyel kis helyen, rövid idő alatt rendkívül finom étket lehet elkészteni. Akár fél óra alatt is el lehet készíteni ezzel az eszközzel egy igazi ínyenc csemegét. A füstölő rozsdamentes (saválló) anyagból készül praktikusan (kis) helyen szállítható és higiénikusan tisztítható. Akár a horgászat alatt kifogott halak is felfüstölhetők benne, de egyéb (pl.: baromfi vagy sertés) húsok elkészítésére is alkalmas. A füstölő 2 db denaturált szesszel működő égőfejjel üzemel, ezek természetesen tartozékai az általunk kínált Ron Thompson halfüstölőnek. Némi gyakorlással és a nélkülözhetetlen kellékek fűrészpor, füstölőpor és pác só használatával, nem hétköznapi csemegét készíthetünk.

A horgászat alatt kifogott halak is felfüstölhetők benne, de egyéb húsok elkészítésére is alkalmas

Bővebb információ a RON THOMPSON Halfüstölőről: ugrás az áruházba

ENERGOTEAM Filéző szett

Ki ne ismerné a Halimádók konyháját Andrejszky Zoltán tolmácsolásában, melynek keretein belül annyi finomabbnál finomabb halétel kerül az asztalra! Legyen szó harcsapörköltről Bikini módra vagy éppen rácpontyról, az első lépés minden esetben a hal előkészítése. Sok esetben problémát okoz a vágódeszkán vagy asztalon a nyálkás hal rögzítése, amely könnyen kicsúszik a kezünk közül pucolás közben sérülésveszélyt okozva ezzel. Hogy kényelmesen lepikkelyezhessük a kiválasztott halunkat, a szett egyik legfontosabb alkotóeleme az az összecsukható műanyag deszka, melynek csíptetője és speciális csúszásgátló felülete stabilan tartja halunkat a művelet során. A pucolás talán legfontosabb eleme egy jó minőségű filéző kés, mely nemcsak éles, de megfelelő rugalmassággal is rendelkezik ahhoz, hogy könnyedén lefejthessük a húst a csontokról. Természetesen a filézéshez sok gyakorlat is szükségeltetik, de aki szereti a halat, annak ez hamar a kisujjában lesz. Hogy késünk megtartsa élességét, a szettben helyet kapott egy élező is, mellyel pillanatok alatt könnyedén vissza tudjuk nyerni pengénk élességét. Ezenfelül a biztonságos és kényelmes fogás érdekében biztosítunk egy speciális anyagú kesztyűt is. És hogy adjunk a kinézetre a konyhában is, egy Fishlovers Kitchen feliratú kötényt is tartalmaz még az összeállítás. Így már bátran hozzáláthatunk bármilyen halétel elkészítéséhez, melyek nemcsak egészségesek, de kulináris élvezeti értékük is kimagasló!

Praktikus, ráadásul az ára is kedvező

Bővebb információ a ENERGOTEAM Filéző szettről: ugrás az áruházba

ENERGOTEAM LuckyLaker WiFi Halradar

A mobiltechnika fejlődésével együtt a horgászcikk gyártók is igyekeznek kapcsolódni a friss trendekhez. Már csak idő kérdése volt, hogy a vízparti elektronikai eszközök kapcsolódjanak a mobiljainkhoz. Az idei évben debütált az Energoteam által készített LuckyLaker WiFi halradar. Teljes értékű érintőképernyős halradarrá változtatja okostelefonját, vagy tabletjét. Így töredék áron juthat hozzá egy profi halradar nyújtotta szolgáltatáshoz. Ráadásul használatához nincs szükség sem mobilhálózatra, sem internet kapcsolatra! A Sonar Phone bárhol működik; a jeladó létrehoz egy WiFi hálózatot, melyhez korlátlan számú felhasználó kapcsolódhat. A jeladót jelszóval is védheti, így azt csak Ön és azok használhatják, akikkel a jelszavát megosztotta. Hogy a jeladó által küldött jelet a készülékünk fogadni is tudja, a gyártó biztosít egy ingyenes alkalmazást, ami Android vagy iOS operációs rendszereken fut. A WiFi sokkal hatékonyabb a Bluetooth-nál, nagyobb a hatótávolsága is, és az adatátvitel is gyorsabb. A radar applikáció fejlesztésekor egyaránt figyelembe vették az amatőr és profi horgászok igényeit. A szonár technológia a vízbe bocsátott hanghullámok alapján működik, láthatjuk vele a jeladó alatt lévő vízmélységet, a vízben lévő tárgyakat, halakat, vagy éppen a meder struktúráját. A készülék azt az időt méri, amennyi idő alatt visszaverődik valamely felületről a hanghullám, továbbá a jel gyengülése meghatározza a felület struktúráját is.

Jellemzők:

 • Kijelző típusa: saját mobil vagy tablet
 • Digitális mélységmérés
 • Vízhőmérséklet mérés
 • Hal szimbólum
 • Mélység és hal riasztás
 • Mederfenék nagyítás
 • Felső vízréteg kizárásának mértéke
 • Zajszűrés
 • Akkumulátor töltöttség kijelzés
 • WiFi jel

Jeladó leírása:

 • Mélység tartomány 0,6-45 méter
 • Radar frekvenciája: 125 kHz egy sugár
 • Látószög: 90 fok
 • Akkumulátor: 3,7 V, újratölthető (egy töltéssel kb. 5 órát bír)
 • Hangos riasztás: hal, sekély víz, akkumulátor töltöttség
 • Működési hőmérséklet: 0-80 Celsius-fok
 • WiFi hatótáv: 50 méter
 • Súlya: 80 g

Ezt a radart az okostelefonokkal együtt lehet használni

Bővebb információ az ENERGOTEAM LuckyLaker WiFi halradarról: ugrás az áruházba

ENERGOTEAM Vezeték nélküli halradar

Az Energoteam Vezeték nélküli halradar egy zsebméretű halkereső, melynek működtetése pofonegyszerű és rendkívül gazdaságos. Kiváló alternatíva azoknak, akik a partról szeretnék felderíteni a medret, mert nincsen lehetőségük csónakkal a kinézett terület fölé menni, de nem akarnak lemondani a halradar adta előnyökről. Ehhez nem kell mást tenni, mint a jeladót (sárga színű „kacsát”) felkötni egy horgászbot szabad zsinórvégére és a kiszemelt helyre (mint egy műcsalit) bedobni. Vízbe éréskor (rádióhullámok segítségével) kommunikál a vevő egységgel és kirajzolódik előttünk az eddig elérhetetlen víz alatti világ, valamint (ha nem ijedtek el a becsapódás hangjától) megtudjuk, hogy vannak-e ott halak. A radarfej 90 fokos szögben végzi 0,7-40 méter között a mélységmérést és a halkeresést. Hatótávolsága 30 méter (ami a használt elem minőségétől függően változhat). A képernyő felbontása 64 x 64 pixel. Ez a halradar széles körben alkalmazható, tavakon, folyókon, tengeren, mély és sekély vízben egyaránt. A radar kijelzőjén a szonár alatt található halak, azok helyzete (mélység és a fenék típusa növény, kő stb.) is nyomon követhető. A fej CR2032-es gombelemmel (tartozék), a radar 4 db AAA-s elemmel működik (nem tartozék). Vízálló kivitelben készül. Működési hőmérséklet tartomány: -20 és +70 Celsius-fok között

Kedvező árú, mégis remekül használható ez a halradar

Bővebb információ a ENERGOTEAM Vezeték nélküli halradarról: ugrás az áruházba

ENERGOTEAM Halas párna

Élethű, hal alakú párnáink bármelyike tökéletes ajándék lehet horgászó gyermekeknek, de akár felnőtteknek is. Az igényes grafikával készült, a halak valós méretéhez igazodó párnák a horgásztanyák és vízparti nyaralók vicces kiegészítőjeként szolgálhatnak. Ha nem sikerült halat fogni, akkor a párnákkal pózolva is vidám képek készíthetőek. Ajándékozza meg horgász ismerősét a népszerű párnák valamelyikével! Ponty, csuka, süllő, viza és fekete sügér változatban kapható.

Kapható ponty…
… ráadásul több változatban és méretben…
… csuka…
… süllő…
… sügér…
… viza…
… és harcsa formájú is

Bővebb információ a ENERGOTEAM Halas párna - harcsáról: ugrás az áruházba

Bővebb információ a ENERGOTEAM Halas párna - jubileumi óriás pontyról: ugrás az áruházba

Bővebb információ a ENERGOTEAM Halas párna – óriás csukáról: ugrás az áruházba

Bővebb információ a ENERGOTEAM Halas párna - óriás vizáról: ugrás az áruházba

Bővebb információ a ENERGOTEAM Halas párna - pontyról: ugrás az áruházba

Bővebb információ a ENERGOTEAM Halas párna – jubileumi pontyról: ugrás az áruházba

Bővebb információ a ENERGOTEAM Halas párna - csukáról: ugrás az áruházba

Bővebb információ a ENERGOTEAM Halas párna - süllőről: ugrás az áruházba

Bővebb információ a ENERGOTEAM Halas párna – fekete sügérről: ugrás az áruházba

Bővebb információ a ENERGOTEAM Halas párna - némóról: ugrás az áruházba

Bővebb információ a ENERGOTEAM Halas párna - szenilláról: ugrás az áruházba

Bővebb információ a ENERGOTEAM Halas párna baby - pontyról: ugrás az áruházba

Bővebb információ a ENERGOTEAM Halas párna baby - csukáról: ugrás az áruházba

Bővebb információ a ENERGOTEAM Halas párna baby - jubileumi pontyról: ugrás az áruházba

Bővebb információ a ENERGOTEAM Halas párna baby - némóról: ugrás az áruházba

Bővebb információ a ENERGOTEAM Halas párna baby - szenilláról: ugrás az áruházba

HALDORÁDÓ Ajándékutalvány

Ajándékozni szeretne, de nem tudja, hogy mi lenne a legjobb? Nem elég jártas a horgászatban, nem tudja, minek örülne a kedvese vagy barátja, családtagja? Ha így van, akkor nem kell mást tennie, mint megrendelni az Önnek megfelelő összegű ajándékutalványt vagy utalványokat.

Ha igazán tanácstalan, akkor ajándékozzon utalványt!

Bővebb információ a HALDORÁDÓ Ajándékutalványról: ugrás az áruházba

PIEDZO Bögre

Horgásznak keres ajándékot? Egy olyan bögre, ami minden pillanatban, amikor használják, eszébe juttatja az élményt, bizonyára jó ajándék vagy ajándék-kiegészítő! Kínálatunkba most 8 féle bögre került fel, melyek tökéletesek ajándéknak horgászismerősünknek vagy akár magunknak is. Anyaga fehér kerámia, űrtartalma: 3 dl. Mosogatógépben is mosható! Horgász „védőitalok” fogyasztására is kiváló!

Horgász „védőitalok” fogyasztására is kiváló!

Bővebb információ a PIEDZO Bögréről: ugrás az áruházba

Bujáki Géza - Nagypontyhorgászatom

Ezzel a könyvvel a kapitális halak becserkészéséhez és horogra kerítéséhez nyújt segítséget a szerző kétszáz oldalas terjedelemben. Több száz fénykép és rengeteg grafika színesíti a könyvet, melyek jól áttekinthetően adják át a részletes mondanivalót. A szelektív horgászathoz nélkülözhetetlen széleskörű tudással gazdagodhatunk a könyv elolvasása után, melyben a tapasztalt pontyhorgász rávilágít arra a tényre, hogy nem szabad elvesznünk a receptek kavalkádjában, inkább koncentráljunk a lényegre és az elveket szem előtt tartva kutassuk a lehető legegyszerűbb megoldásokat.

Ez a könyv a kapitális halak becserkészésében és horogra kerítésében nyújt segítséget

Bővebb információ a Bujáki Géza - Nagypontyhorgászatom című könyvről: ugrás az áruházba

TKK Magyar horgászvizeken

Ebből a gyönyörű fotókkal gazdagon illusztrált könyvből nem csak folyó és állóvizeink halvilágát, a halak védelmét, illetve a horgászeszközöket ismerhetjük meg, hanem tippeket kaphatunk az egyes halfajok horgászatához, és a horogra akadt zsákmány elkészítéséhez is. A horgászattal még csak most ismerkedő sporttársaknak és a gyakorlottabb pecásoknak egyaránt ajánljuk!

A horgászattal még csak most ismerkedő sporttársaknak és a gyakorlottabb pecásoknak egyaránt ajánljuk!

Bővebb információ a TKK Magyar horgászvizeken című könyvről: ugrás az áruházba

Florian Läufer - Nagy horgászkönyv

A kezdő horgászok gyakran szembesülnek azzal a problémával, hogy hogyan is viselkedjenek a vízparton. Hová dobjam a csalimat? Melyik technikával és melyik szerelékkel tudok legközelebb jutni a kifogni kívánt halhoz? Olyan kérdések ezek, amelyekre a Nagy horgászkönyv könnyen érhető válaszokat ad. Ez a könyv minden horgásznak segít, hogy sikert érjen el a kedvenc időtöltése során.

Kezdő és haladó horgászoknak ajánlott kötelező olvasmány

Bővebb információ a Florian Läufer - Nagy horgászkönyvről: ugrás az áruházba

Wulf Plickat - Modern pontyhorgászat

Ez az alapmű valóban több mint egy tanácsadó könyv, mivel a szerző utánozhatatlan módon vezet végig bennünket a kapásjelzők, rod-podok és „hóemberek” világán. Néhányszor ugyan majd magunkon is jót mulatunk, mégis jó néhány feledhetetlen tanáccsal gazdagodunk.

A modern pontyhorgász módszerek igazi enciklopédiája

Bővebb információ a Wulf Plickat - Modern pontyhorgászat című könyvről: ugrás az áruházba

Stefan Seuß - Harcsa az édesvízi óriás

Az életük végéig növekvő halak között a harcsa az a faj, aminél ez gigantikus méreteket eredményezhet: egyre gyakrabban akadnak horogra 250 centiméteres és 100 kg-os példányok. Még szép, hogy Ön is szeretne egyet! Ehhez ad tippeket és tanácsokat a harcsahorgászat specialistája, Stefan Seuß.

A modern harcsahorgászat legjobb módszereit tartalmazza ez könyv

Bővebb információ a Stefan Seuß - Harcsa az édesvízi óriás című könyvről: ugrás az áruházba

Molnár Róbert – Első pecáskönyvem

Fontos a természet tisztelete, a vízpartok és vizek élővilágának ismerete, s hogy mindezt már a kezdetekkor megtanulják becsülni a gyermekek! Legalább ilyen fontos a megfelelő technikák elsajátítása is, hiszen ha valaki halat akar fogni, ahhoz tudni kell egyet s mást! A könyvet figyelmesen olvasva az ifjú horgászpalánták mindent megtudhatnak a horgászatról, halakról, valamint különböző technikákról. Kiváló ajándék a horgászattal ismerkedő, tanulni vágyó gyermekeknek!

Kiváló ajándék a horgászattal ismerkedő, tanulni vágyó gyermekeknek!

Bővebb információ a Molnár Róbert – Első pecáskönyvem című könyvről: ugrás az áruházba

Szabó Péter - Horgász ABC

A horgászatot az egyik legmegnyugtatóbb időtöltésnek tartják, amely ráadásul az egészségünket is kényezteti. Ez a sport számtalan rendkívüli kalandban is részesítheti azt, aki belevág: ennek lehetőségeit, hivatalos és gyakorlati teendőit, hazánk legérdekesebb és legsikeresebb horgászhelyeit számos recept, élmény és kép segítségével ismerheti meg ebből a kiadványból.

Kezdő horgászoknak kiváló ajándék lehet!

Bővebb információ a Szabó Péter – Horgász ABC-ről: ugrás az áruházba

Varga Ervin - Kezdő fogások

Manapság is a nagyon kedvelt hobbik közé tartozik a pecázás. A sorozat - Menjünk pecázni! - első kötete elsősorban a kezdő horgászoknak szól, akiknek hasznos segítséget nyújt ahhoz, hogy milyen felszereléssel induljanak, milyen horgászmódszereket ajánlatos kipróbálni, valamint milyen szerelék szükséges a békés és a ragadozó halak horgászatához.

Ezt a könyvet kezdőknek ajánljuk

Bővebb információ a Varga Ervin - Kezdő fogások című könyvről: ugrás az áruházba

Darabos Tamás Zoltán - Csomók és kötések

A Menjünk pecázni! sorozat második kötete a csomózási technikák világába kalauzol el bennünket. Tízféle csomózással, kötéssel ismerkedhetünk meg, hogy még sikeresebb lehessen a horgászat. Ajánljuk mindazoknak, akik szeretnek pecázni és az eredményes horgászat érdekében több technikát is szívesen elsajátítanának.

Praktikus csomók és kötések találhatók a könyvben, amelyek nélkülözhetetlenek a horgászat alapjainak elsajátításához

Bővebb információ a Darabos Tamás Zoltán - Csomók és kötések című könyvről: ugrás az áruházba

Darabos Tamás Zoltán - Műcsalival ragadozó halra

A Menjünk pecázni! sorozat harmadik kötete a ragadozó halakról ad hasznos információkat a horgászok számára. Számos műcsalit mutat be, amelyek segítségével könnyebben kifoghatjuk a ragadozó halakat. Megismerkedhetünk néhány Magyarországon gyakori ragadozó hallal is, amelyeknek felismerését képek és részletes rajzok segítik.

Számos műcsalit mutat be részletesen a könyv

Bővebb információ a Darabos Tamás Zoltán - Műcsalival ragadozó halra című könyvről: ugrás az áruházba

Darabos Tamás Zoltán - A csuka horgászata

Ebben a könyvben a csuka horgászatáról olvashatunk fontos információkat. Megtudhatjuk, hogy milyen felszerelések kellenek a csuka kifogásához, hogyan kell fárasztani és kiemelni, valamint néhány profi praktikára is szert tehetünk.

Célkeresztben a csuka

Bővebb információ a Darabos Tamás Zoltán - A csuka horgászata című könyvről: ugrás az áruházba

Pocsai Krisztián - Őszi pecázás

Ebből a könyvből az őszi pecázás rejtelmeivel és helyes módszereivel ismerkedhetünk meg. Megtudhatjuk, hogy mikor köszönt be az őszi horgászat időszaka, hogyan viselkednek ebben az évszakban a halak, hogyan érdemes ilyenkor folyó-, illetve állóvízen horgászni, valamint profi praktikákra is szert tehetünk.

Számos praktikus tanáccsal szolgál a lehűlő vizekben való horgászatokhoz

Bővebb információ a Pocsai Krisztián - Őszi pecázás című könyvről: ugrás az áruházba

Pocsai István - Pergetés, körforgók és kanalak

Ebből a könyvből a műcsalis horgászat különböző módszereit ismerhetjük meg. Megtudhatjuk, hogy mi a pergetés előnye, milyen szerelékeket érdemes használni a ragadozó halak horgászatára, hogyan kell használni a villantókat, valamint profi praktikákra is szert tehetünk.

Kezdő pergető horgászok számára kötelező olvasmány

Bővebb információ a Pocsai István - Pergetés, körforgók és kanalak című könyvről: ugrás az áruházba

Nagy Róbert - Feederbotos horgászat

Ebből a könyvből megismerhetjük a feederbotok tulajdonságait. Megtudhatjuk, hogy mire jó ez a bot, hogyan szereljük fel a különböző halak horgászatára, valamint profi praktikákra is szert tehetünk.

A feederbotos horgászat praktikáiba tekinthetünk be e könyv segítségével

Bővebb információ a Nagy Róbert - Feederbotos horgászat című könyvről: ugrás az áruházba

ENERGOTEAM Vicces táblák

Számtalan témában, így természetesen horgászatra vonatkozóan is gyártanak olyan fatáblákat, melyek „bölcs” és vicces feliratokat tartalmaznak. Nagyon sokan kedvelik ezeket a táblákat, büszkén akasztják ki otthonuk vagy irodájuk falára. Horgász témájú táblák közül most négyet vettünk fel kínálatunkba. Karácsonyra ez különösen jó ajándék lehet.

Kalandvágyó horgászok kedvenc szlogenje

Bővebb információ a ENERGOTEAM - A horgászás varázslatos fatábláról: ugrás az áruházba

A törvénytisztelő horgászoknak ajánljuk :)

Bővebb információ a ENERGOTEAM - Horgásztörvény fatábláról: ugrás az áruházba

Van benne igazság :)

Bővebb információ a ENERGOTEAM - A horgászsiker titka fatábláról: ugrás az áruházba

Reméljük teljesülni fog :)

Bővebb információ a ENERGOTEAM - Add Istenem fatábláról: ugrás az áruházba

Kommentek
Kapcsolódó termékek
RON THOMPSON - Halfüstölő
14.990 Ft
10.990 Ft
ENERGOTEAM - LuckyLaker WiFi Halradar
64.490 Ft
39.990 Ft
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: