Ajándék ötletek horgászoknak - Azoknak, akik az utolsó pillanatra hagyták a vásárlást

Ajándék ötletek horgászoknak - Azoknak, akik az utolsó pillanatra hagyták a vásárlást

A korábbi évek tapasztalatai, hogy sokan az utolsó pillanatra hagyják az ajándékok megvásárlását. Ebben az írásban olyan ajándékötleteket kívánunk bemutatni, melyeknek bárki örülne. Így aki abszolút tanácstalan, hogy mit adjon szeretteinek, az válasszon az írásban szereplő termékek közül! Ha legkésőbb 2023. december 20-án, szerdán 12:00 óráig leadják megrendelésüket, ezeket a csomagokat még megkapják karácsony előtt!!!

By Döme TEAM FEEDER Rotary Box ÚJ lábráccsal

A megújult Rotary Box remek alternatívát jelent azoknak, akik kényelmesebben szeretnének horgászni, és olyan stabil állást felállítani, amelynél minden a kezük ügyében van.
Ez az összeállítás nem csak magát az ülőkét, de a hozzá kompatibilis lábrácsot is tartalmazza!

A szett tartalma:
- 1 db TEAM FEEDER Rotary Box ÚJ
- 1 db TEAM FEEDER Rotary Box ÚJ lábrács + 2 db láb

Íme, a fontosabb tudnivalók a termékekről!

TEAM FEEDER Rotary Box ÚJ
Tapasztalatainkat és a vásárlói visszajelzéseket, igényeket összeolvasztva, alapul véve, egy nagyszerű koncepciójú, kompromisszummentes, sőt, nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy egy minden igényt kielégítő, professzionális termék született! Jogosan merülhet fel a kérdés ezek hallatán, hogy vajon mennyivel nőtt az ára az elődéhez képest? Nos, van egy igazán jó hírünk, mert a válasz az, hogy semennyivel, az ára változatlanul kedvező maradt! Hogyan lehetséges ez? Legyen ez a mi titkunk, ellenben minden más hasznos infót összegyűjtöttünk, amit érdemes tudni róla! Az új Rotary Box esetében is egy egyszerű felépítésű, esztétikus és erős horgászláda, de főként kényelmes vízparti ülőalkalmatosság megalkotása volt a cél. Ez átmenetet képez a profi, rendkívül praktikus (de gyakorta kényelmetlen) horgász-, versenyládák, valamint a kényelmes (de versenyhorgászathoz előnytelen kialakítású) feeder székek között. Ez a termék minden olyan alapvető praktikai elemmel rendelkezik, ami szükséges ahhoz, hogy használója egy teljes értékű horgászláda élményét kapja használat közben. A láda 1 db tágas, felnyíló, gyorszáras aprócikk tartó rekesszel, extra stabil lábakkal, illetve kényelmes, forgós, puha ülőfelülettel + a derekat optimális helyen megtámasztó háttámlával rendelkezik. Az ülőrész és a háttámla olyan felületi anyaggal lett bevonva, ami remekül bírja a tűző, nyári napsütést és természetesen 100%-osan víztaszító is. A horgászládát tartó 4 db láb mindegyike 36 mm átmérőjű, kerek láb, amik minden kiegészítővel, modullal kompatibilisek, univerzálisan használhatóak. A lábak nagyméretű gömbcsuklós billenő talpakat kaptak, melyek segítségével kiválóan igazodnak az egyenetlen talajhoz, így nem süppednek bele akkor sem, ha az laza szerkezetű. A lábak rögzítése egy-egy nagyméretű, gumírozott fogantyúval történik, melyek műanyag betéttel szorítják meg a lábakat, s garantáltan nem sértik a festékfelületet azokon. A tudatos tervezést dicséri, hogy a szorító marokcsavarokat úgy alakítottuk ki, hogy behajthatók legyenek, így nem növelik feleslegesen a szállítási méretet, s nem mellesleg annak a veszélye is szinte nullára csökken ezáltal, hogy szállítás közben esetlegesen megsérüljenek ezek az elemek. A komfortérzetet hívatott növelni még egy vastagon párnázott vállpánt is, mely persze a felszerelés könnyed szállításában is segítséget nyújt.

By Döme TEAM FEEDER Rotary Box ÚJ lábráccsal[

Bővebb információ: ugrás az áruházba

HALDORÁDÓ Hidegvízi method csomag

A korábbi évekhez hasonlóan, 2023-ban is szeretnénk meglepni vásárlóinkat egy olyan egyedi akció sorozattal, melyek között a szettekre, felszerelésekre, kiegészítőkre és fogós csalogatóanyagokra vágyók is megtalálhatják a kedvükre valót, méghozzá szuper áron!

Bemutatjuk a Haldorádó Hidegvízi method csomagot, amely a nevéhez hűen olyan termékekből áll, amik a hideg vízi, elsősorban finom method pontyhorgászatok során növelhetik eredményességünket! Található benne két fajta csábító etetőanyag, csali, aroma, illetve feederkosár is. A szettben található egy 10 liter űrtartalmú, csalizó tálcával kiegészített Haldorádó vödör, így erre is kínálunk megoldást!

A szett pontos tartalma:
- 1 csg Haldorádó Ready Method - Spring
- 1 csg Haldorádó Haldorádó Fagyos Ponty
- 1 csg Haldorádó CSL Tuning Fagyos Ponty
- 1 doboz Haldorádó BlendeX Pop Up Method - Eper + Méz
- 1 db Haldorádó Dart Pro XL 45 g
- 1 db Haldorádó Vödör csalizó tálcával 10 L

 

HALDORÁDÓ Hidegvízi method csomag

Bővebb információ: ugrás az áruházba

By Döme Carp Fighter pontyos feeder szett

A korábbi évekhez hasonlóan, 2023-ban is szeretnénk meglepni vásárlóinkat egy olyan egyedi akció sorozattal, melyek között a szettekre, felszerelésekre, kiegészítőkre és fogós csalogatóanyagokra vágyók is megtalálhatják a kedvükre valót, méghozzá szuper áron!

Ebben a szettben egy bothoz és orsóhoz, valamint egy feederkosárhoz lehet hozzájutni kedvező áron.
A Carp Fighter Feeder egy rendkívül kedvező árszabású új feederbot család, amely főként a kezdő, illetve alacsonyabb költségvetéssel bíró ponty- és amurhorgászok számára kínál tökéletes alternatívát, miközben nem kell lemondani a By Döme TEAM FEEDER termékek kapcsán megszokott és elvárt minőségről. A 360H tulajdonképpen az egyik leguniverzálisabb, leggyakrabban használt méret. Ezzel a bottal egy termetesebb hal irányítása és hatékony fárasztása sem lehet már probléma! Dobósúlya 40-100 g.
Tökéletes párosítás hozzá a By Döme TEAM FEEDER Carp Fighter LCS 5000 orsó.
Egy univerzális, nyeletőfékes, pontyos feederorsó. A grafit-hybrid ház szolid, de elegáns megjelenést biztosít, mely masszív szerkezetet eredményez és kategóriájához képest magas műszaki tartalmat rejt. 3 + 1 csapágya könnyed futást produkál, az S-Curve zsinórfektető rendszer pedig tökéletes zsinórprofilt alkot, ami a problémamentes működés egyik legfontosabb alapeleme. Az L.C.S. nyeletőfék-rendszer integrált fékállító gombot kapott, ami még egyenletesebb, akadálymentes zsinórlehúzást enged. A nyeletőfék már 1/4 karfordulatra visszavált, ezzel biztonságosabb akasztást tesz lehetővé. Az orsóra alumíniumból készült sekély dob került, melynek pereme döntött - ez megkönnyíti a zsinór lefutását dobáskor, ami nagyobb dobótávolságot eredményez. A dobon 2 db lekerekített zsinórklipsz található.

Szett tartalma:
1 db By Döme TEAM FEEDER Carp Fighter Feeder 360H
1 db By Döme TEAM FEEDER Carp Fighter LCS 5000
1 db Haldorádó Dart Pro L 50 g

 

By Döme Carp Fighter pontyos feeder szett

Bővebb információ: ugrás az áruházba

By Döme Big River orsó szett

A korábbi évekhez hasonlóan, 2023-ban is szeretnénk meglepni vásárlóinkat egy olyan egyedi akció sorozattal, melyek között a szettekre, felszerelésekre, kiegészítőkre és fogós csalogatóanyagokra vágyók is megtalálhatják a kedvükre valót, méghozzá szuper áron!

A szett alapját képezi a By Döme TEAM FEEDER Big River LCS 5500 orsó.
Az új By Döme TEAM FEEDER Big River LCS orsócsalád erejét és életrevalóságát, a megfelelő helyeken elhelyezett 7+1 golyóscsapággyal, az erősített belső szerkezettel, illetve rotorral garantáljuk. Az optimális méretű hajtókarral kiegészülve ez a szerkezet méltó ellenfele lehet a legnagyobb folyóvízi halaknak is!

Fontos szempont volt, hogy a vastagabb 0,30-0,35 mm átmérőjű zsinórokból is (amely lehet fonott vagy monofil egyaránt), minimum 200-300 méter ráférjen az orsók dobjára. Így már eséllyel tudjuk felvenni a küzdelmet egy kapitális dunai nyurga ponttyal, vagy egy megállíthatatlanul menekülő tiszai amurral. Az orsó főfékrendszere elől kapott helyet, míg hátul lehet a nyeletőféket bekapcsolni. Folyóvízen különösen hasznos és javasolt a nyeletőfék használata, mert (ha be van kapcsolva) egy vehemensen kapó hal sem tudja felszerelésünket vízbe rántani. Persze a nyeletőfékerő is szabályozható a végén található tekerőgombbal, így az csak akkor szólal meg, amikor a hal húzza, nem pedig a sodrás.

Az új River LCS orsók számos kiváló technikai tulajdonsággal rendelkeznek, ahogyan azt egy modern és minőségi feeder orsótól joggal várhatják el a felhasználók:

- L.C.S. - Line Control System - Nyeletőfék-rendszer

- K.C.D. – Kevlar Cloth Dragwasher – Hosszú élettartamú kevlár féklamellák

- A.C.R. – Airlite Carbo Rotor – Könnyített, kiegyensúlyozott rotor

- L.P.S. – Line Protection System – Zsinór-aláfutást gátló rendszer

- A.D.S. – Aluminium Deep Spool – Alumínium mély dob

- D.S.L – Double Steel Line Clip – Dupla fém zsinórklipsz

- L.B.A. – Long Life Bail Arm – 3X erősségű acél felkapókar

- G.H.B. – Graphite-Hybrid Body – Grafit-Hybrid orsótest

- P.R.B. – Protected Roll Bearing – Zárt házas tűgörgős csapágy

- B.B.R. – Ball Bearing Line Roller – Csapágyazott zsinórvezető görgő

- CNC Handle – Forgácsolt fém hajtókar
 

 

A szett pontos terméklistája:- 1 db By Döme TEAM FEEDER Big River LCS 5500
- 1 db By Döme TEAM FEEDER Orsótartó táska L
- 1 tekercs Haldorádó Big River Main Line 300 m - 0,25 mm

 

By Döme Big River orsó szett

Bővebb információ: ugrás az áruházba

Döme Gábor Dedikált egyedi TÉLI ajándékcsomagja

Lepje meg családtagjait, barátait, ismerőseit születésnapra, karácsonyra vagy bármilyen jeles eseményre ezzel az egyedi, limitált kiadású, Döme Gábor által dedikált ajándékcsomaggal.

A csomagot kemény dobozban, a képen látható díszcsomagolásban küldjük!

A csomag tartalma:

- 1 doboz Haldorádó Pellet Pack By Döme Gábor - Fagyos Ponty

- 1 db Haldorádó 5P Fehér baseball sapka Döme Gábor által dedikálva

- 1 db Döme Gábor pontyos fénykép, Döme Gábor által dedikálva

Bővebb információ: ugrás az áruházba

A csomag tartalma
Gábor minden fotót és baseballsapkát személyesen dedikál
Egyedi ajándékok horgászoknak!
Ha egyedi „Döme Gábor ajándékcsomagra” vágytok, vagy ha szeretnétek ezzel valakit meglepni, akkor a képen látható díszcsomagolásban küldjük!

HALDORÁDÓ Fishing Care higiéniai és ápoló csomag

A Fishing Care termékek kifejezetten a horgászok igényei alapján készültek, amely Tárnokiné Horváth Edina a T.H.E. BEAUTY magyar kozmetikai cég tulajdonosának és a Haldorádó fejlesztőcsapatnak munkáját dicséri!

Igényes horgásznak keresel ajándékot? Olyat szeretnél adni, amelyet más biztosan nem? Különleges, de mégis hasznos csomaggal lepnéd meg szeretted? Nos, azt hiszem ebben is tudunk segíteni. 2023-as újdonságaink a Fishing Care kozmetikumok, melyek igazi kuriózumnak számítanak a horgászat világában! Ezek mind olyan termékek, amelyeket a pecások aktívan használnak, még sincs belőle „készletük”. Ezen most segítünk.

Ez az összeállítás olyan kozmetikumokat tartalmaz, amelyek bárhol, bármikor hasznosak lehetnek, akár vízparton, kirándulásközben, vagy utazások során! A rendszerető horgászok kedvéért a csomagban egy neszeszer táska is helyet kapott!

A csomag tartalma:

1 db Haldorádó Fishing Care – Sebdoktor

1 db Haldorádó Fishing Care – Ajakdoktor

1 db Haldorádó Fishing Care – Szagsemlegesítő kéztörlő szett

1 db Haldorádó Fishing Care – Szagsemlegesítő testápoló szett

1 db Haldorádó Fishing Care – Borotválkozás utáni balzsam

1 db Haldorádó Fishing Care – Kézkrém

1 db Neszeszer táska

HALDORÁDÓ Fishing Care higiéniai és ápoló csomag

Bővebb információ: ugrás az áruházba

HALDORÁDÓ Fishing Care autó illatosító csomag

A Fishing Care termékek kifejezetten a horgászok igényei alapján készültek, amely Tárnokiné Horváth Edina a T.H.E. BEAUTY magyar kozmetikai cég tulajdonosának és a Haldorádó fejlesztőcsapatnak munkáját dicséri!

Ki ne ült volna már olyan autóban, amelyet előzőleg horgásztúrán használtak? Nos, egy biztos, nyom nélkül egyik kirándulás sem múlik el! Elég csak a halnyálkás, nedves szákokra, haltartókra, törölközőkre gondolni. Ezeket a szagokat bizonyos mértékig a megfelelő táskákkal féken lehet tartani, de teljesen sosem tudjuk kizárni őket az autóból. DE, el tudjuk őket fedni. Például a Fishing Care autó illatósítóival! Ebbe az összeállításba mind a négyféle illatosító bekerült, így hosszú időre megoldódik az autó illatának kérdése. Az illatosítók mellé egy neszeszer táska is jár!

A csomag tartalma:

1 db Haldorádó Fishing Care – Autó illatosító – Mangó

1 db Haldorádó Fishing Care – Autó illatosító – Narancshéj

1 db Haldorádó Fishing Care – Autó illatosító – Trópusi

1 db Haldorádó Fishing Care – Autó illatosító – Kókusz

1 db Neszeszer táska

HALDORÁDÓ Fishing Care autó illatosító csomag

Bővebb információ: ugrás az áruházba

HALDORÁDÓ Mérőszalag 3 m

Egy jó minőségű mérőszalag bármikor jó szolgálatot tehet. Erre a mérőszalagra egy Haldorádó logó is került.

HALDORÁDÓ Mérőszalag 3 m

Bővebb információ: ugrás az áruházba

HALDORÁDÓ Flaska 6 oz és 8 oz

Ez a flaska kiváló ajándék lehet mindenki számára! Kiképzésének köszönhetően a belső zsebben könnyedén elfér. A rozsdamenetes acélból készült, lapos edény oldalára egy igényes Haldorádó logó került.

Mérete: 180 és 230 ml

Bővebb információ: ugrás az áruházba

Bővebb információ: ugrás az áruházba

Rozsdamenetes acélból készült, lapos edény, melynek oldalára egy igényes Haldorádó logó került. Kapható egy kisebb 6 oz-s...
...valamint egy nagyobb 8 oz-s verzióban

INUIT Pálinkás pohárkészlet 6 db-os - Halas

Nem könnyű a horgászoknak, illetve a vadászoknak a hobbijukhoz kapcsolódó hasznos és praktikus ajándékot választani! A közeli hozzátartozóinak, családtagjainak sokszor nagy fejtörést okoz, hogy mit is vegyenek ajándékba? Kínálatunkban nem csak kiváló csalogatóanyagok és horgászfelszerelések találhatók, hanem nagyszerű ajándéktárgyakkal is igyekszünk kiszolgálni vásárlóinkat. Ha valóban fanatikus horgásszal vagy épp vadásszal van dolgunk, de már mindene van, akkor sem nyúlunk mellé ezekkel az új, igényes megjelenésű ajándéktárgyakkal. Az elismerés és az öröm garantáltan nem fog elmaradni!

Ez az Inuit pálinkáspohár készlet hat darab, 4 cl-es üveg kis poharat tartalmaz. A poharak oldalára egy-egy halfaj képe került, melyek között található ponty, csuka, süllő, harcsa, keszeg, valamint garda. Nagyszerű ajándék olyan horgászoknak, akik gyakran járnak csapatos horgásztúrákra, horgászversenyekre és végül, de nem utolsó sorban szeretik a jó házi kisüstit! 

Bővebb információ: ugrás az áruházba

INUIT Pálinkás pohárkészlet 6 db-os - Halas

HALDORÁDÓ Termosz 750 ml

Ez a termosz kiváló ajándék lehet mindenki számára! Hideg időben kifejezetten jól esik kortyolgatni beletöltött forró teát. A kupak pohárként is használható. A terméosz oldalára egy igényes Haldorádó logó került.

Mérete: 750 ml

Bővebb információ: ugrás az áruházba

Hideg időben kifejezetten jólesik kortyolgatni egy ilyen termoszba töltött forró teát vagy kávét

HALDORÁDÓ Duplafalú kulacs 0,6 L

Ez a kulacs kiváló ajándék lehet mindenki számára! Hideg időben kifejezetten jól esik kortyolgatni beletöltött forró teát, mivel a hőt jól tartja, a dupla falnak köszönhetően. A kupak és a test egy gumipánttal van összekötve. A kulacs oldalára egy igényes Haldorádó logó került.

Mérete: 600 ml

Bővebb információ: ugrás az áruházba

A praktikus kulacs oldalára egy igényes Haldorádó logó került

Bujáki Géza - Nagypontyhorgászatom

Ezzel a könyvvel a kapitális halak becserkészéséhez és horogra kerítéséhez nyújt segítséget a szerző kétszáz oldalas terjedelemben. Több száz fénykép és rengeteg grafika színesíti a könyvet, melyek jól áttekinthetően adják át a részletes mondanivalót. A szelektív horgászathoz nélkülözhetetlen széleskörű tudással gazdagodhatunk a könyv elolvasása után, melyben a tapasztalt pontyhorgász rávilágít arra a tényre, hogy nem szabad elvesznünk a receptek kavalkádjában, inkább koncentráljunk a lényegre és az elveket szem előtt tartva kutassuk a lehető legegyszerűbb megoldásokat.

Ez a könyv a kapitális halak becserkészésében és horogra kerítésében nyújt segítséget

Bővebb információ: ugrás az áruházba

Andrejszky Zoltán Halimádók konyhája

A tapasztalat úgy tartja, hogy azt, aki csak egy kicsit is szeret főzni, mindig meg lehet lepni egy jól megválasztott szakácskönyvvel. A gasztrokönyvek világa rég nem a szigorúan vett receptgyűjteményekről szól. A könyvben nemcsak az egymás után pörgő receptekben találhatjuk meg a számunkra megfelelőt, hanem a különböző halfajok (ponty, amur, harcsa, süllő, csuka, busa, lazac, tok, angolna, pisztráng, paduc, keszeg) életének, szokásainak, táplálkozásainak, fellelhetőségeinek megismerése mellett betekintést nyerhetünk - profi horgászok közreműködésével - horgászatukra is. A recepteket színes, étvágygerjesztő fotók, a praktikákat vízparton készült élet- és akcióképek teszik izgalmassá. A könyv célja, hogy a szerző Fishing&Hunting TV-csatornán évek óta nagy népszerűségnek örvendő Halimádók konyhája című műsorában bemutatott recepteket tematikusan egy könyvbe gyűjtve népszerűsítse a halfogyasztást, felhívja a figyelmet a tudatos és egészséges táplálkozásra, kedvet hozzon egyéni-, családi- vagy baráti horgászatra, közös főzésre.

Bővebb információ: ugrás az áruházba

Tökéletes ajándék a halételek gasztronómiája iránt érdeklődőknek

 

TF GEAR Survivor Dinner Set

Az utazó horgászokra, túrázókra és családtagjaikra is gondolt a TF Gear. Ez a 2 személyes étkező szett elsősorban a hosszabb idejű horgászatok és túrázások során nélkülözhetetlen eszközök és evőeszközök kultúrált és igényes tárolását, szállítását biztosítja. Mérete: 31 x 26 x 10 cm. A terepszínű táskában található evőeszközök rozsdamentes anyagból készültek, a nyél igényes kialakítású műanyag bevonatot kapott.

Tartalma:

2 db 22 cm-es műanyag tányér

2 db villa

2 db kés

2 db kisebb kanál

1 db 30 x 30 cm-es kéztörlő

2 db pohár

1 db sószóró

1 db borsszóró

TF GEAR Survivor Dinner Set

Bővebb információ: ugrás az áruházba

CASIO SGW-100-1VEF Férfi karóra

A kínálatunkban található Casio órák közös jellemzője, hogy életre tervezett, strapabíró kialakításuk és hasznos funkcióik tökéletes horgászórává teszik őket. Alapvető elvárás, hogy az óra fokozottan vízálló legyen, erős házzal, illetve üveggel rendelkezzen. Azonban mindez csupán a jéghegy csúcsa az új SGW modelljeink esetében, hiszen sok egyéb kiváló tulajdonsággal is rendelkeznek!

A Casio SGW-100-1VEF férfi karóra főbb technikai jellemzői:

Hidegtűrő konstrukció (-10 °C-ig) - Az óra tervezésénél figyelembe vették, hogy az órát nagy hidegben is működtethesse.

Compass - digitális iránytű - Megjelenik egy szimulált iránytű, melyről leolvasható az északi irány valamint a további főégtájak. A kijelzőről leolvasható az irányzék, valamint az északi iránytól való eltérés fokokban kifejezve, az óra járásával megegyezően számolva.
Mérési tartomány: 0°-tól 359°-ig, Mérési egység: 1°

Thermometer – hőmérő - Az órába szerelt hőérzékelő akár a levegő, akár a víz hőmérsékletének a meghatározására használható. Mérési tartomány : -10 °C-tól 60 °C-ig, Mérési egység : 0.1 °C

1/100 stopper 1 részidővel - A mérési egység 1/100 másodperc, a maximális mérési idő 24 óra.

Visszaszámláló riasztás ismétléssel - Maximum 24 óra visszaszámlálandó időtartam. A nulla elérésekor az óra hanggal jelez.

Világidő - Városkód alapján az óra automatikusan meghatározza az ottani zónaidőt.

5 egymástól független napi ébresztés - Az órán 5 egymástól független ébresztési időpontot állíthat be. Az ébresztési időpontok elérésekor az óra jelez.

Teljesen automatikus naptár - Az óra a napot automatikusan a hónapoknak, éveknek, sőt még a szökőéveknek is megfelelően lépteti.

Nap neve jelzése - A kijelzőn megjelenik a nap angol nyelvű rövidítése. MON-hétfő, TUE-kedd, WED-szerda, THU-csütörtök, FRI-péntek, SAT-szombat, SUN-vasárnap

3 év várható elemélettartam - A megbízható pontos quartz óraszerkezetet várhatóan három évig működteti a gombelem (CR2016).

ILLUMINATOR (Electro-Luminescent ) háttérvilágítás - Az óra gombnyomásra megvilágítja a számlapot. Az egész számlap megvilágosodik, így könnyen leolvasható akár korom sötétben is a pontos idő.

Edzett kristályüveg - A keményített, edzett kristályüveg kevésbé karcolódik.

Műanyag tokozás - Az óra tokja könnyű, de tartós műanyagból készül.

20 BAR nyomásig fokozottan vízálló - Az óra 20 BAR nyomásig ellenáll a víz nyomásának. Úszni, fürdeni nyugodtan lehet az órában, sőt vízi sportokhoz is használható. Megfelel az ISO2281 szabványban leírtaknak.

Nemesacél fémcsat - Az óra csatja tartós rozsdamentes acélból készül.

Műanyag szíj - Az óraszíj tartós, vízálló műanyagból készül.

Pontosság - Az óra megengedett eltérése normál hőmérsékleten kevesebb, mint +/- 20 másodperc havonta.

Súly: 55 gramm

CASIO SGW-100-1VEF Férfi karóra

Bővebb információ: ugrás az áruházba

DEEPER Start okos halradar

Íme, a Deeper újdonsága, a korábbi 3.0 radar utódja! A korábbi Bluetooth kommunikáció helyett már ennél a készüléknél is WIFI technológia biztosítja a stabil kapcsolatot.

A készülék főbb tulajdonságai:

- Gyors, egyszerűen használható vezeték nélküli halradar

- Egyszerű, könnyen értelmezhető megjelenítés Smartphone-on / tableten

- Nagy beolvasási teljesítmény

- Mélységi tartomány: 50 m

- Hatótávolság: 50 m

- 40 fokos látószög a pontosságért és terület lefedettségéért, valamint 10 letapogatás másodpercenként a megbízható adatokért

- WiFi csatlakozás a verhetetlen kapcsolat erősségéhez és az összes mentett és elérhető adat lekérdezéshez

DEEPER Start okos halradar

Bővebb információ: ugrás az áruházba

HALDORÁDÓ Ajándékutalvány

Ajándékozni szeretne, de nem tudja, hogy mi lenne a legjobb? Nem elég jártas a horgászatban, nem tudja, minek örülne a kedvese vagy barátja, családtagja? Ha így van, akkor nem kell mást tennie, mint megrendelni az Önnek megfelelő összegű ajándékutalványt vagy utalványokat.

Ha igazán tanácstalan, akkor ajándékozzon utalványt!

Bővebb információ: ugrás az áruházba

ENERGOTEAM Rendszámtáblák

A horgászat lényege leginkább a humor oldaláról közelítve érthető meg. Tréfás termékeink közül bátran válogathat bármelyik jó humorérzékű pecás, de ajándéknak is tökéletes. Hiszen ki sértődik meg egy jó poénon?

Tedd ki az autódba ezt a rendszámot, hogy mások is lássák!

A gépkocsi belső szélvédőjére helyezhető vicces rendszámtábla anyaga műanyag (napsütés, meleg hatására eldeformálódhat). A termékhez mellékelt két tapadókorong segítségével rögzíthető.

Mérete: 33x11 cm

A gépkocsi belső szélvédőjére helyezhető vicces rendszámtábla

Bővebb információ az ENERGOTEAM - Rendszámtáblákról: ugrás az áruházba

ENERGOTEAM Vicces táblák

Számtalan témában, így természetesen horgászatra vonatkozóan is gyártanak olyan fatáblákat, melyek „bölcs” és vicces feliratokat tartalmaznak. Nagyon sokan kedvelik ezeket a táblákat, büszkén akasztják ki otthonuk vagy irodájuk falára. Horgász témájú táblák közül most négyet vettünk fel kínálatunkba. Karácsonyra ez különösen jó ajándék lehet.

Reméljük teljesülni fog :)

Bővebb információ a ENERGOTEAM - Add Istenem fatábláról: ugrás az áruházba

Haldorádó Team

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.