Ajándék ötletek horgászoknak - Azoknak, akik az utolsó pillanatra hagyták a vásárlást

Ajándék ötletek horgászoknak - Azoknak, akik az utolsó pillanatra hagyták a vásárlást

A korábbi évek tapasztalatai, hogy sokan az utolsó pillanatra hagyják az ajándékok megvásárlását. Ebben az írásban olyan ajándékötleteket kívánunk bemutatni, melyeknek bárki örülne. Így aki abszolút tanácstalan, hogy mit adjon szeretteinek, az válasszon az írásban szereplő termékek közül! Ha legkésőbb 2018. december 20-án, csütörtökön 14:00 óráig leadják megrendelésüket, ezeket a csomagokat még megkapják karácsony előtt!!!

HALDORÁDÓ Hidegvízi method csomag + ajándék vödör

Bemutatjuk a Haldorádó Hidegvízi method csomag + ajándék vödör szettet, amely a nevéhez hűen olyan termékekből áll, amik a hideg vízi, elsősorban finom method pontyhorgászatok során növelhetik eredményességünket! Található benne csábító etetőanyag, micro pellet, csali, valamint kétfajta ízes aroma is. Nem maradhattak ki a hasznos végszerelékelemek sem, ebben az esetben egy L-es méretű, 45 grammos Vario Method Feeder kosár és egy csomag (2 db) komplett, készre kötött csalitüskés horogelőkéket tartalmazó SpéciMethod Rig került a kavalkádba. Ezekkel gyakorlatilag minden adottá válik a horgászathoz, a végszereléket mindössze egyetlen kötéssel kell rögzíteni a zsinórhoz, fel kell csalizni, s máris bevethető! És hogy miben keverjük be az etetőanyagot, hol tárolhatjuk a csalit? A szetthez ajándékba adunk egy 10 L űrtartalmú, csalizó tálcával kiegészített Haldorádó vödröt, így erre is kínálunk megoldást!

A szett pontos tartalma:

 • 1 csg Haldorádó Fluo Energy - Fekete Erő
 • 1 doboz Haldorádó Fluo Micro Method Feed Pellet - Vörös Gyümölcs
 • 1 db Haldorádó Fluo Essencia - Fekete Erő
 • 1 db Haldorádó CSL Tuning - Tenger Kincse
 • 1 doboz Haldorádó SpéciCorn - Eper
 • 1 db By Döme TEAM FEEDER Vario Method Feeder kosár L 45 gramm
 • 1 db Haldorádó SpéciMethod Rig 7mm-es tüskével
 • Ajándék: 1 db Haldorádó Vödör csalizó tálcával 10 L (ajándék értéke 1690 Ft)
 

Feeder horgászoknak kiváló ajándék

Bővebb információ a HALDORÁDÓ Hidegvízi method csomag + ajándék vödörről: ugrás az áruházba

HALDORÁDÓ Téli távdobó method csomag + ajándék vödör

Íme, a Haldorádó Téli távdobó method csomag + ajándék vödör szett, amely a nevéhez hűen olyan termékekből áll, amik a hideg vízi távdobó pontyhorgászatok során növelhetik eredményességünket! Található benne csábító etetőanyag, micro pellet, csali, valamint kétfajta ízes aroma is. Nem maradhattak ki a hasznos végszerelékelemek sem, ebben az esetben egy XL-es méretű, 55 grammos Long Cast Method Feeder kosár és egy csomag (2 db) komplett, készre kötött csalitüskés horogelőkéket tartalmazó SpéciMethod Rig került a kavalkádba. Ezekkel gyakorlatilag minden adottá válik a horgászathoz, a végszereléket mindössze egyetlen kötéssel kell rögzíteni a zsinórhoz, fel kell csalizni, s máris bevethető! És hogy miben keverjük be az etetőanyagot, hol tárolhatjuk a csalit? A szetthez ajándékba adunk egy 10 L űrtartalmú, csalizó tálcával kiegészített Haldorádó vödröt, így erre is kínálunk megoldást!

A szett pontos tartalma:

 • 1 db By Döme TEAM FEEDER Long Cast Method Feeder kosár XL 55 gramm
 • 1 db Haldorádó SpéciMethod Rig 10mm-es tüskével
 • 1 doboz Haldorádó Quatro Fluo Pop Up 8 mm
 • 1 csg Ready Method Winter
 • 1 db Haldorádó CSL Tuning - Fagyos Ponty
 • 1 doboz Haldorádó Fluo Micro Method Feed Pellet - Zöld Afrika
 • 1 db Haldorádó Method Spray - Zöld Afrika
 • Ajándék: 1 db Haldorádó Vödör csalizó tálcával 10 L (ajándék értéke 1690 Ft)
 

 

Aki ezt a csomagot megkapja, biztos, hogy örülni fog neki

Bővebb információ a HALDORÁDÓ Téli távdobó method csomag + ajándék vödörről: ugrás az áruházba

HALDORÁDÓ Hidegvízi nagyhalas csomag + ajándék vödör

Ez a csomag a bojlis horgászoknak lehet jó ajándék.

A szett pontos tartalma:

 • 1 csg HALDORÁDÓ Record Carp Stick Mix - Zöld Bors
 • 1 csg HALDORÁDÓ Record Carp Stick Mix - Fekete Tintahal
 • 1 flakon HALDORÁDÓ Carp Syrup - Zöld Bors
 • 1 flakon HALDORÁDÓ CSL Tuning Tenger Kincse
 • 1 doboz HALDORÁDÓ Carp Boilie oldódó - Fekete Tintahal
 • Ajándék: 1 db HALDORÁDÓ Carp Team kerek vödör 5 L (ajándék értéke 990 Ft)
 

 

Ennek a csomagnak a bojlis horgászok igazán örülhetnek

Bővebb információ a HALDORÁDÓ Hidegvízi nagyhalas csomag + ajándék vödörről: ugrás az áruházba

HALDORÁDÓ Gyermekhorgász ajándékcsomag

Ez a csomag gyermekeknek, illetve kezdő horgászoknak lehet jó ajándék.

A szett pontos tartalma:

 • 1 csg Haldorádó Junior Carp - Mézes Cseresznye
 • 1 db Haldorádó Pellet Feeder 15 g (2 db/csomag)
 • 1 db Haldorádó Feeder gyorskapocs gyöngy
 • 1 db Haldorádó SpéciMethod Rig 10mm-es tüskével
 • 1 db Haldorádó Vödör csalizó tálcával 5 liter
 • 1 db Haldorádó Hímzett baseball sapka
 

Ezt a csomagot gyermekek, illetve kezdő horgászok megajándékozásához állítottuk össze

Bővebb információ a HALDORÁDÓ Gyermekhorgász ajándékcsomagról: ugrás az áruházba

DEEPER Pro+ Wifi+GPS halradar Xmas szett

Karácsonyára nagyot gondoltak a Deepernél, hogy nagyot szakíthasson Ön is. A már jól ismert, kategóriájában verhetetlen Deeper Pro+ halradar rögtön 3 ajándékkal egészül ki - mindezt az alapárért.
Szett tartalma:
- Pro+ Wifi+GPS halradar
- Gerber - 12 funkciós okos szerszám
- Éjszakai burkolat
- Okostelefon rögzítő

A korábban megjelent és méltán közkedveltté vált klasszikus Deeper modell 2016-ra megújult, ráadásul két változatban is kapható. Egyik a Pro, másik a Pro+ változat, melyeket a legújabb frissítésekkel és még stabilabb, még erősebb működéssel ruháztak fel. A már megszokott zseniális tulajdonságok mellett megújult a kommunikációs technológia módjai is: a kisebb hatótávra korlátozott Bluetooth helyett Wifi hálózaton keresztül küld jeleket a jeladó, aminek köszönhetően a maximális hatótávolság 100 méterre nőtt. A Pro és a Pro+ közti különbség, hogy utóbbiba GPS antenna is került. A GPS segítségével parti horgászatkor is elmenthetjük a vízen mért pozíciókat. A folyamatos pozíció mentéssel a parton állva is létrehozhatjuk a vízfelület valós idejű mélység térképét, illetve ezáltal még precízebben, még pontosabban horgászhatjuk meg a vízterület adott pontjait.

A Deeper Pro+ Wifi-kommunikációs parti halradar lényege, egy vízfelszínen úszó, gömb alakú jeladó, ami Wifi rendszeren keresztül kommunikál okostelefonunkkal, vagy táblagépünkkel. A jeladót (Deeper Pro+-t) a horgászzsinórunk végére kötjük, akár csak egy műcsalit. Ugyanúgy be is dobjuk, majd az a vízfelszínen lebegve működésbe lép, jeleket küldve az Ön okostelefonjára, vagy tabletjére. Hogy azt a készülékünk fogadni is tudja, a gyártó biztosít egy ingyenes alkalmazást, ami Android vagy iOS operációs rendszereken fut. Ezt az alkalmazást több hasznos funkcióval is ellátták, mint hogy csak kezelni tudja a radar jeleit, így rendelkezésünkre áll: Naptár, Kamera, Időjárás előrejelző, Horgásznapló, Térkép, Közösségi megosztás. A Deeper Pro+ halradarba egy kétsugaras jeladó került beépítésre, melyek segítségével kétféle módon vizsgálhatja meg az Ön előtt elterülő területet, ráadásul a mai modern mobiltelefonok és tabletek minőségi kijelzőjének köszönhetően kiváló képet kaphat a mederviszonyokról, a halak tartózkodási helyeiről. Működési frekvenciája 290 kHz, illetve 90 kHz. Előbbi 15 fokos látószöggel, míg utóbbi 55 fokos látószöggel rendelkezik. A Deeper Pro+ hatótávolsága 100 méter, így szinte a teljes meghorgászható terület átvizsgálható vele, hiszen nemcsak igénye szerinti távolságra dobhatja el, de azt visszahúzva végig is pásztázhatja a medret, melyet az okostelefonján követhet végig, mi is van a vízfelszín alatt. A jeladó és készüléke Wifin kommunikál, így nem történhet interferencia, vagy a rádióhullámok sajátosságából fakadó zavar. A Deeper Pro+ radarban egy beépített, és tölthető mini lítium-ion akkumulátor van, mely mikro USB kábel segítségével tölthető, ami a szett részét képezi.

A Deeper Pro+ legfontosabb technikai jellemzői:

 • Beépített GPS
 • A készülék átmérője:6,5 cm
 • Súlya: 100 g (tehát olyan zsinórt és felszerelést válasszunk, amivel ez el is dobható)
 • Kapcsolat: Wifi technológia
 • Hatótávolsága: 100 méter
 • Minimális mélységmérési tartomány: 0,5 méter, maximális: 80 méter
 • Anyaga: vízbiztos ABS műanyag
 • Szonár típus: Két sugaras jeladó
 • Frekvencia: 290 kHz / 90 kHz
 • Látószög: 15 és 55 fok
 

Érdemes megnézni az alábbi két videót, melyekben még részletesebben és látványosabban kerül bemutatásra ez a nagyszerű Deeper karácsonyi szett!

 

 

 

Ebben a karácsonyi szettben a kategóriájában verhetetlen Deeper Pro+ halradar 3 ajándékkal egészül ki

Bővebb információ a HALDORÁDÓ Gyermekhorgász ajándékcsomagról: ugrás az áruházba

CASIO PRG-600-1ER férfi karóra

A kínálatunkban található Casio órák közös jellemzője, hogy életre tervezett, strapabíró kialakításuk és hasznos funkcióik tökéletes horgászórává teszik őket. Alapvető elvárás, hogy az óra fokozottan vízálló legyen, erős házzal, illetve üveggel rendelkezzen, valamint lehetőséget biztosítson olyan hasznos abiotikus értékek mérésére, melyek hozzásegítik tulajdonosukat az eredményesebb horgászathoz. Ilyen például a légnyomás és a vízhőfok megállapításának lehetősége. Azonban mindez csupán a jéghegy csúcsa az új PRO TREK modelljeink esetében, hiszen sok egyéb kiváló tulajdonsággal is rendelkeznek!

A Casio PRO-TREK PRG-600-1E Prémium Férfi karóra főbb technikai jellemzői:

Compass – Iránytű
Gombnyomásra az óra másodpercmutatója kis ideig az északi irányt jelzi. A digitális kijelzőn az északi iránytól való eltérés jelenik meg.

Altimeter – magasságmérő
Az óra a légnyomás alapján próbálja meghatározni a tengerszint feletti magasságot. Az óra a betáplált ISA ( International Standard Atmosphere ) adatokat használja, de szükség szerint viszonyítási magasságot is beállíthat, a pontosabb mérés elérése érdekében.
Mérési tartomány : -700 m-től 10.000 m-ig
Mérési egység : 1 méter

Barometer – légnyomásmérő
Az órába szerelt precíz nyomásérzékelő szenzor, megméri a légnyomást. A kijelzőről leolvasható a mért légnyomás értéke valamint a légnyomásváltozás grafikon. Ebből következtethet az időjárás változására.
Mérési tartomány: 260 hPa-tól 1.100 hPa-ig
Mérési egység: 1 hPa

Thermometer – hőmérő
Az órába szerelt hőérzékelő akár a levegő, akár a víz hőmérsékletének a meghatározására használható.
Mérési tartomány : -10 °C-tól 60 °C-ig
Mérési egység : 0.1 °C

1/100 stopper 1 részidővel
A mérési egység 1/100 másodperc, a maximális mérési idő 100 óra.

Visszaszámláló riasztás
Maximum 1 óra visszaszámlálandó időtartam. A nulla elérésekor az óra hanggal jelez.

Világidő
Városkód alapján az óra automatikusan meghatározza az ottani zónaidőt.

Napi ébresztés ismétléssel
Az óra minden nap, az ébresztési időpont elérésekor, majd utána többszöri ismétléssel jelez.

Teljesen automatikus naptár
Az óra a napot automatikusan a hónapoknak, éveknek sőt még a szökőéveknek is megfelelően lépteti.

Nap neve jelzése
A kijelzőn megjelenik a nap angol nyelvű rövidítése.
MO-hétfő, TU-kedd, WE-szerda, TH-csütörtök, FR-péntek, SA-szombat, SU-vasárnap

TOUGH SOLAR - a fényenergia működteti
Az óra fényenergiával működik, sohase kell benne elemet cserélni. Egy teljes feltöltéssel kb. 5 hónapig működik, akár korom sötétben is.

Töltöttségi szint megjelenítés
Az óra megjeleníti a működését biztosító akkumulátor töltöttségi szintjét.

Teljesen automatikus LED-LIGHT háttérvilágítás
Sötétben ha az órát a szeme felé mozgatja, rövid ideig automatikusan bekapcsol a háttérvilágítás.

Edzett kristályüveg
A keményített, edzett kristályüveg kevésbé karcolódik.

Műanyag tokozás
Az óra tokja könnyű, de tartós műanyagból készül.

10 BAR nyomásig fokozottan vízálló
Az óra 10 BAR nyomásig ellenáll a víz nyomásának. Úszni, fürdeni nyugodtan lehet az órában, de kemény vizisportokhoz ( jet-bike, jet-ski, vizisí ) nem ajánlott. Megfelel az ISO2281 szabványban leírtaknak.

Műanyagszíj
Az óraszíj tartós, vízálló műanyagból készül.

Méretek:
51.5mm x 51.6mm x 13.4mm (MxSZxV)

Tömeg:
78 gramm

A Casio PRO-TREK PRG-600-1E karóra egy igényes fa dobozban kerül forgalomba. Kinek ajánljuk ezt az órát? Bárkinek, aki egy komoly, elegáns és hosszú távon 100%-ig megbízható sportórát szeretne magáénak tudni, vagy ajándékozni.

Ezt a modellt bárkinek szívesen ajánljuk, aki egy komoly, elegáns és hosszú távon 100%-ig megbízható sportórát szeretne magáénak tudni, vagy ajándékozni

Bővebb információ: a CASIO PRG-600-1ER férfi karóráról: ugrás az áruházba

CASIO SGW-600H-1BER férfi karóra

A kínálatunkban található Casio órák közös jellemzője, hogy életre tervezett, strapabíró kialakításuk és hasznos funkcióik tökéletes horgászórává teszik őket. Alapvető elvárás, hogy az óra fokozottan vízálló legyen, erős házzal, illetve üveggel rendelkezzen, valamint lehetőséget biztosítson olyan hasznos abiotikus értékek mérésére, melyek hozzásegítik tulajdonosukat az eredményesebb horgászathoz. Ilyen például a légnyomás és a vízhőfok megállapításának lehetősége. Azonban mindez csupán a jéghegy csúcsa az új SGW modelljeink esetében, hiszen sok egyéb kiváló tulajdonsággal is rendelkeznek!

A Casio SGW-600H-1BER férfi karóra férfi karóra főbb technikai jellemzői:

Compass – digitális iránytű
Megjelenik egy szimulált iránytű, melyről leolvasható az északi irány, valamint a további főégtájak. A kijelzőről leolvasható továbbá az irányzék, valamint az északi iránytól való eltérés fokokban kifejezve, az óra járásával megegyezően számolva.
Mérési tartomány: 0°-tól 359°-ig
Mérési egység: 1°

Thermometer – hőmérő
Az órába szerelt hőérzékelő akár a levegő, akár a víz hőmérsékletének a meghatározására használható.
Mérési tartomány: -10 °C-tól 60 °C-ig
Mérési egység : 0.1 °C

1/10 stopper 1 részidővel
A mérési egység 1/100 másodperc, a maximális mérési idő 1 óra.

Visszaszámláló riasztás, ismétléssel
Maximum 24 óra visszaszámlálandó időtartam. A nulla elérésekor az óra hanggal jelez. Automatikus ismétlés is bekapcsolható, ekkor az óra a nulla elérésekor automatikusan újra indítja a visszaszámlálást.

Világidő
Városkód alapján az óra automatikusan meghatározza az ottani zónaidőt.

5 egymástól független napi ébresztés ismétléssel
Az órába 5 egymástól független ébresztési időpontot állíthat be. Az óra minden nap, az ébresztési időpont elérésekor, majd utána többszöri ismétléssel jelez.

Teljesen automatikus naptár
Az óra a napot automatikusan a hónapoknak, éveknek, sőt még a szökőéveknek is megfelelően lépteti.

Nap neve jelzése
A kijelzőn megjelenik a nap angol nyelvű rövidítése.
MO-hétfő, TU-kedd, WE-szerda, TH-csütörtök, FR-péntek, SA-szombat, SU-vasárnap

5 év várható elemélettartam
A megbízható pontos quartz óraszerkezetet várhatóan öt évig működteti a gombelem (CR2025).

LED-es világítás
Az óra szükség szerint gombnyomásra a kisméretű LED ( fénykibocsájtó dióda ) segítségével oldalról megvilágítja a kijelzőt.

Műanyag tokozás
Az óra tokja könnyű, de tartós műanyagból készül.

10 BAR nyomásig fokozottan vízálló
Az óra 10 BAR nyomásig ellenáll a víz nyomásának. Úszni, fürdeni nyugodtan lehet az órában, de kemény vízi sportokhoz (jet-bike, jet-ski, vízisí) nem ajánlott. Megfelel az ISO2281 szabványban leírtaknak.

Műanyagszíj
Az óraszíj tartós, vízálló műanyagból készül.

Pontosság
Az óra megengedett eltérése normál hőmérsékleten kevesebb, mint +/- 20 másodperc havonta.

Méretek:
45.0 mm x 50.6 mm x 12.8 mm (MxSZxV)

Tömeg:
46 gramm

Kinek ajánljuk ezt az órát? Bárkinek, aki egy komoly, sportos és hosszú távon 100%-ig megbízható sportórát szeretne magáénak tudni, vagy ajándékozni.

Ezt az órát a Casio kimondottan a horgászoknak tervezte

Bővebb információ a CASIO SGW-600H-1BER férfi karóráról: ugrás az áruházba

ENERGOTEAM Outdoor Halfüstölő ajándék fűrészporral

A halfüstölésnek nagy hagyományai vannak Nyugat-Európában. Ez egy speciális eszköz, amellyel kis helyen, rövid idő alatt rendkívül finom étket lehet elkészíteni. Akár fél óra alatt is el lehet készíteni ezzel az eszközzel egy igazi ínyenc csemegét. A füstölő rozsdamentes (saválló) anyagból készül praktikusan (kis) helyen szállítható és higiénikusan tisztítható. Akár a horgászat alatt kifogott halak is felfüstölhetők benne, de egyéb (pl.: baromfi vagy sertés) húsok elkészítésére is alkalmas. A füstölő 2 db denaturált szesszel működő égőfejjel üzemel, ezek természetesen tartozékai az általunk kínált halfüstölőnek. Némi gyakorlással és a nélkülözhetetlen kellékek fűrészpor, füstölőpor és pác só használatával, nem hétköznapi csemegét készíthetünk.

A halfüstölő mellé most ajándékba adunk 2 csomag fűrészport.

A horgászat alatt kifogott halak is felfüstölhetők benne, de egyéb húsok elkészítésére is alkalmas

Bővebb információ a ENERGOTEAM Outdoor Halfüstölő ajándék fűrészporral: ugrás az áruházba

ENERGOTEAM Filéző szett

Ki ne ismerné a Halimádók konyháját Andrejszky Zoltán tolmácsolásában, melynek keretein belül annyi finomabbnál finomabb halétel kerül az asztalra! Legyen szó harcsapörköltről Bikini módra vagy éppen rácpontyról, az első lépés minden esetben a hal előkészítése. Sok esetben problémát okoz a vágódeszkán vagy asztalon a nyálkás hal rögzítése, amely könnyen kicsúszik a kezünk közül pucolás közben sérülésveszélyt okozva ezzel. Hogy kényelmesen lepikkelyezhessük a kiválasztott halunkat, a szett egyik legfontosabb alkotóeleme az az összecsukható műanyag deszka, melynek csíptetője és speciális csúszásgátló felülete stabilan tartja halunkat a művelet során. A pucolás talán legfontosabb eleme egy jó minőségű filéző kés, mely nemcsak éles, de megfelelő rugalmassággal is rendelkezik ahhoz, hogy könnyedén lefejthessük a húst a csontokról. Természetesen a filézéshez sok gyakorlat is szükségeltetik, de aki szereti a halat, annak ez hamar a kisujjában lesz. Hogy késünk megtartsa élességét, a szettben helyet kapott egy élező is, mellyel pillanatok alatt könnyedén vissza tudjuk nyerni pengénk élességét. Ezenfelül a biztonságos és kényelmes fogás érdekében biztosítunk egy speciális anyagú kesztyűt is. És hogy adjunk a kinézetre a konyhában is, egy Fishlovers Kitchen feliratú kötényt is tartalmaz még az összeállítás. Így már bátran hozzáláthatunk bármilyen halétel elkészítéséhez, melyek nemcsak egészségesek, de kulináris élvezeti értékük is kimagasló!

Praktikus, ráadásul az ára is kedvező

Bővebb információ a ENERGOTEAM Filéző szettről: ugrás az áruházba

ENERGOTEAM LuckyLaker WiFi Halradar

A mobiltechnika fejlődésével együtt a horgászcikk gyártók is igyekeznek kapcsolódni a friss trendekhez. Már csak idő kérdése volt, hogy a vízparti elektronikai eszközök kapcsolódjanak a mobiljainkhoz. Az idei évben debütált az Energoteam által készített LuckyLaker WiFi halradar. Teljes értékű érintőképernyős halradarrá változtatja okostelefonját, vagy tabletjét. Így töredék áron juthat hozzá egy profi halradar nyújtotta szolgáltatáshoz. Ráadásul használatához nincs szükség sem mobilhálózatra, sem internet kapcsolatra! A Sonar Phone bárhol működik; a jeladó létrehoz egy WiFi hálózatot, melyhez korlátlan számú felhasználó kapcsolódhat. A jeladót jelszóval is védheti, így azt csak Ön és azok használhatják, akikkel a jelszavát megosztotta. Hogy a jeladó által küldött jelet a készülékünk fogadni is tudja, a gyártó biztosít egy ingyenes alkalmazást, ami Android vagy iOS operációs rendszereken fut. A WiFi sokkal hatékonyabb a Bluetooth-nál, nagyobb a hatótávolsága is, és az adatátvitel is gyorsabb. A radar applikáció fejlesztésekor egyaránt figyelembe vették az amatőr és profi horgászok igényeit. A szonár technológia a vízbe bocsátott hanghullámok alapján működik, láthatjuk vele a jeladó alatt lévő vízmélységet, a vízben lévő tárgyakat, halakat, vagy éppen a meder struktúráját. A készülék azt az időt méri, amennyi idő alatt visszaverődik valamely felületről a hanghullám, továbbá a jel gyengülése meghatározza a felület struktúráját is.

Jellemzők:

 

 • Kijelző típusa: saját mobil vagy tablet
 • Digitális mélységmérés
 • Vízhőmérséklet mérés
 • Hal szimbólum
 • Mélység és hal riasztás
 • Mederfenék nagyítás
 • Felső vízréteg kizárásának mértéke
 • Zajszűrés
 • Akkumulátor töltöttség kijelzés
 • WiFi jel
 

Jeladó leírása:

 

 • Mélység tartomány 0,6-45 méter
 • Radar frekvenciája: 125 kHz egy sugár
 • Látószög: 90 fok
 • Akkumulátor: 3,7 V, újratölthető (egy töltéssel kb. 5 órát bír)
 • Hangos riasztás: hal, sekély víz, akkumulátor töltöttség
 • Működési hőmérséklet: 0-80 Celsius-fok
 • WiFi hatótáv: 50 méter
 • Súlya: 80 g
 

Ezt a radart az okostelefonokkal együtt lehet használni

Bővebb információ az ENERGOTEAM LuckyLaker WiFi halradarról: ugrás az áruházba

ENERGOTEAM Vezeték nélküli halradar

Az Energoteam Vezeték nélküli halradar egy zsebméretű halkereső, melynek működtetése pofonegyszerű és rendkívül gazdaságos. Kiváló alternatíva azoknak, akik a partról szeretnék felderíteni a medret, mert nincsen lehetőségük csónakkal a kinézett terület fölé menni, de nem akarnak lemondani a halradar adta előnyökről. Ehhez nem kell mást tenni, mint a jeladót (sárga színű „kacsát”) felkötni egy horgászbot szabad zsinórvégére és a kiszemelt helyre (mint egy műcsalit) bedobni. Vízbe éréskor (rádióhullámok segítségével) kommunikál a vevő egységgel és kirajzolódik előttünk az eddig elérhetetlen víz alatti világ, valamint (ha nem ijedtek el a becsapódás hangjától) megtudjuk, hogy vannak-e ott halak. A radarfej 90 fokos szögben végzi 0,7-40 méter között a mélységmérést és a halkeresést. Hatótávolsága 30 méter (ami a használt elem minőségétől függően változhat). A képernyő felbontása 64 x 64 pixel. Ez a halradar széles körben alkalmazható, tavakon, folyókon, tengeren, mély és sekély vízben egyaránt. A radar kijelzőjén a szonár alatt található halak, azok helyzete (mélység és a fenék típusa növény, kő stb.) is nyomon követhető. A fej CR2032-es gombelemmel (tartozék), a radar 4 db AAA-s elemmel működik (nem tartozék). Vízálló kivitelben készül. Működési hőmérséklet tartomány: -20 és +70 Celsius-fok között

Kedvező árú, mégis remekül használható ez a halradar

Bővebb információ a ENERGOTEAM Vezeték nélküli halradarról: ugrás az áruházba

ENERGOTEAM Halas párna

Az élethű, hal alakú párnáink bármelyike tökéletes ajándék lehet akár horgászó gyermekeknek, akár felnőtteknek. Ezek a kiegészítők rendszerint a horgászok otthonait díszítik, és remek kellékeivé válnak a nappaliknak, hálószobáknak. Az igényes grafikával megnyomott, valós méretű halak a horgásztanyák és vízparti nyaralók vicces kiegészítőjeként is szolgálhatnak, például, ha nem sikerült halat fogni, akkor a párnákkal pózolva is vidám képek készíthetőek. Ajándékozza meg horgász ismerőseit vagy szeretteit a népszerű párnák valamelyikével! A választék mostanra igen széles, többfajta méretű és színű ponty, amur, csuka, süllő, harcsa, óriás viza, fekete sügér, tengeri ragadozó, akváriumi díszhal, pirája és két mesehős változatban kapható.

Az élethű halas párnáink választéka mostanra igen széles, bárki megtalálhatja köztük a számára leginkább szimpatikus változatot

Íme, a halas párna kínálatunk teljes választéka: [h,"https://www.haldorado.hu/termekek/ajandektargyak-c28/hal-parna-c321

HALDORÁDÓ Ajándékutalvány

Ajándékozni szeretne, de nem tudja, hogy mi lenne a legjobb? Nem elég jártas a horgászatban, nem tudja, minek örülne a kedvese vagy barátja, családtagja? Ha így van, akkor nem kell mást tennie, mint megrendelni az Önnek megfelelő összegű ajándékutalványt vagy utalványokat.

Ha igazán tanácstalan, akkor ajándékozzon utalványt!

Bővebb információ a HALDORÁDÓ Ajándékutalványról: ugrás az áruházba

PIEDZO Bögre

Horgásznak keres ajándékot? Egy olyan bögre, ami minden pillanatban, amikor használják, eszébe juttatja az élményt, bizonyára jó ajándék vagy ajándék-kiegészítő! Kínálatunkba most 8 féle bögre került fel, melyek tökéletesek ajándéknak horgászismerősünknek vagy akár magunknak is. Anyaga fehér kerámia, űrtartalma: 3 dl. Mosogatógépben is mosható! Horgász „védőitalok” fogyasztására is kiváló!

Horgász „védőitalok” fogyasztására is kiváló!

Bővebb információ a PIEDZO Bögréről: ugrás az áruházba

Bujáki Géza - Nagypontyhorgászatom

Ezzel a könyvvel a kapitális halak becserkészéséhez és horogra kerítéséhez nyújt segítséget a szerző kétszáz oldalas terjedelemben. Több száz fénykép és rengeteg grafika színesíti a könyvet, melyek jól áttekinthetően adják át a részletes mondanivalót. A szelektív horgászathoz nélkülözhetetlen széleskörű tudással gazdagodhatunk a könyv elolvasása után, melyben a tapasztalt pontyhorgász rávilágít arra a tényre, hogy nem szabad elvesznünk a receptek kavalkádjában, inkább koncentráljunk a lényegre és az elveket szem előtt tartva kutassuk a lehető legegyszerűbb megoldásokat.

Ez a könyv a kapitális halak becserkészésében és horogra kerítésében nyújt segítséget

Bővebb információ a Bujáki Géza - Nagypontyhorgászatom című könyvről: ugrás az áruházba

TKK Magyar horgászvizeken

Ebből a gyönyörű fotókkal gazdagon illusztrált könyvből nem csak folyó és állóvizeink halvilágát, a halak védelmét, illetve a horgászeszközöket ismerhetjük meg, hanem tippeket kaphatunk az egyes halfajok horgászatához, és a horogra akadt zsákmány elkészítéséhez is. A horgászattal még csak most ismerkedő sporttársaknak és a gyakorlottabb pecásoknak egyaránt ajánljuk!

A horgászattal még csak most ismerkedő sporttársaknak és a gyakorlottabb pecásoknak egyaránt ajánljuk!

Bővebb információ a TKK Magyar horgászvizeken című könyvről: ugrás az áruházba

Florian Läufer - Nagy horgászkönyv

A kezdő horgászok gyakran szembesülnek azzal a problémával, hogy hogyan is viselkedjenek a vízparton. Hová dobjam a csalimat? Melyik technikával és melyik szerelékkel tudok legközelebb jutni a kifogni kívánt halhoz? Olyan kérdések ezek, amelyekre a Nagy horgászkönyv könnyen érhető válaszokat ad. Ez a könyv minden horgásznak segít, hogy sikert érjen el a kedvenc időtöltése során.

Kezdő és haladó horgászoknak ajánlott kötelező olvasmány

Bővebb információ a Florian Läufer - Nagy horgászkönyvről: ugrás az áruházba

Wulf Plickat - Modern pontyhorgászat

Ez az alapmű valóban több mint egy tanácsadó könyv, mivel a szerző utánozhatatlan módon vezet végig bennünket a kapásjelzők, rod-podok és „hóemberek” világán. Néhányszor ugyan majd magunkon is jót mulatunk, mégis jó néhány feledhetetlen tanáccsal gazdagodunk.

A modern pontyhorgász módszerek igazi enciklopédiája

Bővebb információ a Wulf Plickat - Modern pontyhorgászat című könyvről: ugrás az áruházba

Stefan Seuß - Harcsa az édesvízi óriás

Az életük végéig növekvő halak között a harcsa az a faj, aminél ez gigantikus méreteket eredményezhet: egyre gyakrabban akadnak horogra 250 centiméteres és 100 kg-os példányok. Még szép, hogy Ön is szeretne egyet! Ehhez ad tippeket és tanácsokat a harcsahorgászat specialistája, Stefan Seuß.

A modern harcsahorgászat legjobb módszereit tartalmazza ez könyv

Bővebb információ a Stefan Seuß - Harcsa az édesvízi óriás című könyvről: ugrás az áruházba

Molnár Róbert – Első pecáskönyvem

Fontos a természet tisztelete, a vízpartok és vizek élővilágának ismerete, s hogy mindezt már a kezdetekkor megtanulják becsülni a gyermekek! Legalább ilyen fontos a megfelelő technikák elsajátítása is, hiszen ha valaki halat akar fogni, ahhoz tudni kell egyet s mást! A könyvet figyelmesen olvasva az ifjú horgászpalánták mindent megtudhatnak a horgászatról, halakról, valamint különböző technikákról. Kiváló ajándék a horgászattal ismerkedő, tanulni vágyó gyermekeknek!

Kiváló ajándék a horgászattal ismerkedő, tanulni vágyó gyermekeknek!

Bővebb információ a Molnár Róbert – Első pecáskönyvem című könyvről: ugrás az áruházba

Szabó Péter - Horgász ABC

A horgászatot az egyik legmegnyugtatóbb időtöltésnek tartják, amely ráadásul az egészségünket is kényezteti. Ez a sport számtalan rendkívüli kalandban is részesítheti azt, aki belevág: ennek lehetőségeit, hivatalos és gyakorlati teendőit, hazánk legérdekesebb és legsikeresebb horgászhelyeit számos recept, élmény és kép segítségével ismerheti meg ebből a kiadványból.

Kezdő horgászoknak kiváló ajándék lehet!

Bővebb információ a Szabó Péter – Horgász ABC-ről: ugrás az áruházba

 

Varga Ervin - Kezdő fogások

Manapság is a nagyon kedvelt hobbik közé tartozik a pecázás. A sorozat - Menjünk pecázni! - első kötete elsősorban a kezdő horgászoknak szól, akiknek hasznos segítséget nyújt ahhoz, hogy milyen felszereléssel induljanak, milyen horgászmódszereket ajánlatos kipróbálni, valamint milyen szerelék szükséges a békés és a ragadozó halak horgászatához.

Ezt a könyvet kezdőknek ajánljuk

Bővebb információ a Varga Ervin - Kezdő fogások című könyvről: ugrás az áruházba

Darabos Tamás Zoltán - Csomók és kötések

A Menjünk pecázni! sorozat második kötete a csomózási technikák világába kalauzol el bennünket. Tízféle csomózással, kötéssel ismerkedhetünk meg, hogy még sikeresebb lehessen a horgászat. Ajánljuk mindazoknak, akik szeretnek pecázni és az eredményes horgászat érdekében több technikát is szívesen elsajátítanának.

Praktikus csomók és kötések találhatók a könyvben, amelyek nélkülözhetetlenek a horgászat alapjainak elsajátításához

Bővebb információ a Darabos Tamás Zoltán - Csomók és kötések című könyvről: ugrás az áruházba

Pocsai Krisztián - Őszi pecázás

Ebből a könyvből az őszi pecázás rejtelmeivel és helyes módszereivel ismerkedhetünk meg. Megtudhatjuk, hogy mikor köszönt be az őszi horgászat időszaka, hogyan viselkednek ebben az évszakban a halak, hogyan érdemes ilyenkor folyó-, illetve állóvízen horgászni, valamint profi praktikákra is szert tehetünk.

Számos praktikus tanáccsal szolgál a lehűlő vizekben való horgászatokhoz

Bővebb információ a Pocsai Krisztián - Őszi pecázás című könyvről: ugrás az áruházba

Pocsai István - Pergetés, körforgók és kanalak

Ebből a könyvből a műcsalis horgászat különböző módszereit ismerhetjük meg. Megtudhatjuk, hogy mi a pergetés előnye, milyen szerelékeket érdemes használni a ragadozó halak horgászatára, hogyan kell használni a villantókat, valamint profi praktikákra is szert tehetünk.

Kezdő pergető horgászok számára kötelező olvasmány

Bővebb információ a Pocsai István - Pergetés, körforgók és kanalak című könyvről: ugrás az áruházba

ENERGOTEAM Vicces táblák

Számtalan témában, így természetesen horgászatra vonatkozóan is gyártanak olyan fatáblákat, melyek „bölcs” és vicces feliratokat tartalmaznak. Nagyon sokan kedvelik ezeket a táblákat, büszkén akasztják ki otthonuk vagy irodájuk falára. Horgász témájú táblák közül most négyet vettünk fel kínálatunkba. Karácsonyra ez különösen jó ajándék lehet.

A törvénytisztelő horgászoknak ajánljuk :)

Bővebb információ a ENERGOTEAM - Horgásztörvény fatábláról: ugrás az áruházba

Van benne igazság :)

Bővebb információ a ENERGOTEAM - A horgászsiker titka fatábláról: ugrás az áruházba

Reméljük teljesülni fog :)

Bővebb információ a ENERGOTEAM - Add Istenem fatábláról: ugrás az áruházba

 

 

 

Kommentek
Kapcsolódó termékek
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: