GOLDSTAR Eco Pilker 15 - narancssárga-citromsárga

Bónuszpont jóváírás 3 pont
Akciós ár :
290 Ft
Eredeti ár : 290 500 500 Ft
DB
Részletek

A különböző testfelületű, hosszú, halformájú pilkerek, olyan speciális műcsalik, amelyek a hazai rablóhal faunát áttekintve, főként a balinok érdeklődésére tarthatnak számot. Rendkívül nagyot lehet velük dobni, amely biztosítja, hogy a látóhatáron kívül tartózkodó óvatos halakat is becserkészhessük, anélkül hogy megközelítenénk őket. Alapvetően a hazai viszonylag sekély vizekben kétféle módon lehetünk eredményesek a pilkerrel.
1. tipp a biztos fogás érdekében
Dodjon vele akkorát, amekkorát csak tud! A vízbe csapódás után kezdje el tekerni a műcsalit olyan sebességgel, ahogy csak tudja, sőt még attól is gyorsabban… Ezzel a hihetetlen tempójú bevontatással a pilker elején egy légbuborék képződik, amely elhomályosítja a műcsali kontúrjait. Ekkor a legóvatosabb balin is megfeledkezik magáról és ösztönösen vetődik utána. Nem kell aggódni, a balin lényegesen gyorsabban úszik, mint ahogyan azt mi elképzeljük! A kapás elementális erejű, a botot majdnem kiveszi a horgász kezéből. Ez technika különösen bevált a folyóvízi horgászatok során és nagyméretű 30-40 grammos pilkerek alkalmazásánál.
2. tipp a biztos fogás érdekében
Ez a tipp kisebb méretű 20 gramm alatti pilkereknél hatékony, és főként állóvízen. Ismét egy lendületes távoli dobással indítsuk útjára a műcsalit, majd várjuk meg, hogy a fenékre süllyedjen. Ezután egy határozott pöccintő mozdulattal ugrasszuk fel a fenékről. A zsinór belazulása és a pilker fenékre süllyedése után ismételjük meg az előző mozdulatsort. A szabálytalan időközönkénti lassítással vagy gyorsítással, sorozásokkal tudjuk a „vasdarabot” még élethűbbé és fogósabbá tenni. Sok múlik ekkor a horgász kreativitásán és gyakorlottságán.

Egy biztos, ez sem csoda csali, de időnként csodákra képes!

Termék adatok
Méret (cm) : 6
Súly (g) : 15
Típus : pilker
Merülési szint (m) : 0,6-10 m
Várható hal : balin, csuka
Kiszerelés : 1 db/csomag
Színkód / Szín : narancssárga hát - citromsárga has
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: