By Döme TEAM FEEDER Pearl Carp 5500 orsó páros + ajándékcsomag

Bónuszpont jóváírás 260 pont
Ingyenes házhozszállítás!
Akciós ár :
25.990 Ft
Eredeti ár : 25990 33430 33.430 Ft
DB
Részletek

Szeretnénk meglepni vásárlóinkat egy olyan egyedi akció sorozattal, melyek között a komplett felszerelésekre, kiegészítőkre és fogós csalogatóanyagokra vágyók is megtalálhatják a kedvükre valót, méghozzá szuper áron!

Aki ezt a szettet megvásárolja, a 2 db Pearl Carp 5500 orsó áráért az orsók mellett egy recept csomagot kap ajándékba.

A By Döme TEAM FEEDER orsócsalád egyike legújabb, 2018-ban forgalomba került tagja a Pearl Carp széria. Az orsóink fogyási statisztikáját és vásárlóink szokásait figyelembe, egyértelműen az látszódik, hogy Magyarországon a nyeletőfékes orsók viszik a prímet, 10-ből 7-8 horgász a nyeletőfékes modellt választja. A legnagyobb számban eladott, legsikeresebb orsónk a By Döme TEAM FEEDER Carp Fighter LCS orsócsalád, melyet sok ezer horgász használ nagy megelégedéssel. Ennek a sikerén felbuzdulva úgy gondoltuk, készíttetünk egy még modernebb kivitelű, felturbózott változatot. Az új Pearl Carp orsó különleges dizájnnal, pontosabban fehér alapszínnel és fekete kiegészítő színekkel készül.
A mindennapos feederhorgászatokhoz, amatőr, haladó és akár profi horgászoknak egyaránt ajánljuk! A mindennapok kőkemény harcosa. Így a legtöbbek által használt 3,3; 3,6; 3,9 méteres botokhoz ideális választás.
- Pearl Carp 5500: dobátmérője: 57 mm, 80 cm-t húz be egy hajtókar fordulatra, tömege: 437 g, zsinórkapacitása: 0,20 mm / 250 m

Ajándék csomag tartalma (Fogós method keverék deresedő partokra):
- 1 csg Haldorádó Ready Method - Spring
- 1 csg Haldorádó Ready Method Pellet - Winter
- 1 csg Haldorádó Fluo Morzsa Tricolor
- 1 doboz Haldorádó Édesítőszer
- 1 doboz Pro Method Pellet 7 mm - Tintahal

Termék adatok
Méret : 55
Csapágy (db) : 5
Áttétel : 4,6:1
Tömeg (g) : 437
Orsóház anyaga : carbon
Fékrendszer : elsőfék + hátsó nyeletőfék
Dob anyaga : alumínium
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: