Carp Expert Bite Indicator 6000

Bónuszpont jóváírás 200 pont
Ár: 19.990 Ft
DB
Részletek

Innováció és megbízhatóság egy orsóban!
A Carp Expert Bite Indicator különlegessége, hogy beépített hangjelzős kapásjelzővel rendelkezik! Az erőforrás 1 db A23-as elem. (nem tartozéka az orsónak) Nincs szükségünk tovább külön elektromos kapásjelzőre!
Az orsó maga egy klasszikus kivitelű nyeletőfékes orsó, mely jól össze van rakva, különösen masszív. Masszív grafit házban kapott helyet a meghajtás. Az orsóra fém hajtókar és fém dob került. A pótdob anyaga grafit. A fém dobon masszív fém kör klipsz található, a pótdobon a hagyományos műanyag háromszög. A dob átmérője 60 mm, magassága 25 mm. A dob alatti műanyag szoknya megakadályozza a zsinór beugrását a dob alá. Ez távoli dobásoknál hatalmas előny, nagyon sok bosszúságtól tud megkímélni ez a hasznos kiegészítő. A nyeletőfék a szokásos módon, az orsó hátulján lévő karral és gombbal állítható. 6+1 csapágy sima futást biztosít, áttétele: 4,7:1. Zsinórtároló kapacitása: 0,37 mm / 280 m. Méretéből és tulajdonságaiból adódóan tökéletesen alkalmas bojlis felszerelésre, hagyományos összeállításra, de nagy favorit lesz rablóhalas pecákon is, ahol a minimális felszerelést támogatja ez a 2 in 1 megoldás!
Azoknak ajánljuk az orsót, akik a klasszikus minőség mellett szívesen kipróbálják az innovatív megoldásokkal ellátott termékeket.

Termék adatok
Méret : 60
Csapágy (db) : 7
Áttétel : 4,7:1
Tömeg (g) : 475
Pótdob (db) : 1
Orsóház anyaga : carbon
Fékrendszer : elsőfék + hátsó nyeletőfék
Dob anyaga : alumínium
Pótdob anyaga : carbon
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: