NEVIS Patriot Carp 35 + Ajándék

Elfogyott - Beszállítás alatt
Akciós ár :
11.590 Ft
Eredeti ár : 11590 14500 14.500 Ft
Ha szeretnél értesítést kapni amikor a termék újra elérhető lesz, regisztrálj vagy lépj be meglévő Haldorádó fiókodba. Regisztráció
Részletek

Különleges ajánlat!
Minden 10.000 Ft feletti értékű Nevis orsóhoz ajándékba adunk 1 tekercs Nevis Carp Maxx 150 méteres zsinórt! (Természetesen 2 db Nevis orsó vásárlása esetén 2 tekercs zsinór jár.)

A nyeletőfékes orsót kedvelő horgászoknak igazi csemege ez az orsó. Az elegáns külső nem maradhatott el, ahogy a műszaki tartalom is magas szintű. A nyújtott távdobó dob hidegen forgácsolt alumíniumból készült, azonban egy speciális, döntött peremet is kapott, ami megkönnyíti a zsinór lefutását dobáskor, ez nagyobb dobótávolságot eredményez. Az S-Curve zsinórfektető rendszer tökéletes zsinórképet eredményez, ami a problémamentes működés egyik legfontosabb alapeleme. A megújult S.L.C (Safety Line Control) nyeletőfék-rendszer integrált fékállító gombot kapott, ami még egyenletesebb, akadálymentes zsinórlehúzást enged. A nyeletőfék már 1/4 karfordulatra visszavált, ezzel biztonságosabb akasztást tesz lehetővé. Az orsóház üvegszál és poliamid keverékéből készül, ami tökéletesen pontos illesztéseket és rendkívül masszív szerkezetet eredményez. Az orsóban 5 + 1 csapágy kapott helyet. A fém dobon lekerekített zsinórklipsz található. Jár hozzá egy karbon pótdob is. A dobok zsinórtároló kapacitása a 35-ös méretnél 0,20 mm / 300 m.

Termék adatok
Méret : 35
Csapágy (db) : 6
Áttétel : 5:0:1
Tömeg (g) : 360
Pótdob (db) : 1
Orsóház anyaga : üvegszál + polyamid
Fékrendszer : elsőfék + hátsó nyeletőfék
Dob anyaga : alumínium
Pótdob anyaga : carbon
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: