Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

A Lurefans cég 2007-es indulása óta hódította meg a pergető piacot, igazán egyedi csalijaival, melyek szembetűnően kiváló minőséget képviselnek, kedvező árfekvéssel kombinálva.

Az X70 Blade típusjelzésű hosszított testű wobbler, a nagy sikert arató vertikális sorozat alapjai mentén készült el. A 7 cm-es változat a Baby Snake széria legnagyobb tagja, mely univerzálisan használható darab, akár süllő, csuka és balinok fogásához is szuper variáns. Magának a csalinak az ötlete amerikai sügérhorgászoktól származik, de a hazai vizek ragadozói, a sügereken kívül is jól reagálnak ezen típusokra. Kellően erős BKK horgokkal kerül forgalomba, melyek tűhegyesek, ezáltal könnyedén átütik és megtartják a ragadozó szájat a fárasztások során.

Tavakon és folyókon is tökéletesen alkalmazhatóak. Vontatás közben egy érdekes vibráció jellemzi a mozgását, a külsejéből adódóan pedig még némi plusz ingert is biztosít a színezetével a víz alatt. Érdemes visszaejtve vontatni, ebben a fázisban sokszor meglepő kapásokat lehet velük elérni.

Egyedi kialakítású fém csali, mely érdekes tagja lehet a pergetőtáskáknak.

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.