Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

Harcsahorgászat – Egy extrém kaland, egy életre szóló élmény, amihez különleges felszerelésekre van szükség. A Stefan Seuß által fejlesztett Black Cat kollekció olyan termékek gyűjtőneve, amik a legkeményebb bevetésekhez lettek tervezve. A neves harcsás márka égisze alatt megjelenő eszközökben, a horgászbottól a horogig egyaránt közös, hogy éles és borzasztóan kemény tesztek sokasága áll mögöttük. Kiváló szaktudás, tapasztalat, extrém terepek, s nem utolsó sorban szerte Európa tavaiban, illetve folyóban élő kapitális harcsák csiszolták őket tökéletesre!

A márka életrevalóságát és piaci helyét mindennél hitelesebben példázza, hogy már több mint 10 éve mértékadó és trend teremtő a harcsahorgászatban!

A Battle Spoon egy kifejezetten harcsa horgászathoz fejlesztett, speciális támolygó kanál, amely a formájának köszönhetően széles amplitúdójú mozdulatokkal billeg a vízben a bevontatás során. Dobási tulajdonságai is igen kedvezőek, hiszen viszonylag kis mérete ellenére nagyobb súly társul hozzá, így csónakból, illetve partról is könnyedén elérhetőek vele az ígéretes, távolabbi pontok. Sok esetben ez kulcsfontosságú előny lehet, hiszen anélkül tudunk egy horgászhelyet átfésülni, „kivallatni”, hogy azt valamilyen formában mi magunk is fizikálisan közvetlenül megközelítettük volna, ezáltal nem zavarjuk meg az esetleg ott tartózkodó, óvatos ragadozót. A Battle Spoon már becsapódáskor is olyan hangot produkál a vízben, amivel biztosan megára irányítja a közelben lévő harcsa figyelmét. Az örvényeket keltő, libegő mozgása miatt egészen lassan is vezethető, így tökéletesen imitálja a sérült zsákmány halakat. Nagy teherbírású, pengeéles 2/0-ás hármashoroggal szerelve.

 

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.