By Döme TEAM FEEDER Baseball sapka

Bónuszpont jóváírás 18 pont
Ár: 1.790 Ft
DB
Extra elérhető!
Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz. - A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
Részletek

A By Döme TEAM FEEDER paletta sok-sok újdonsággal és érdekes termékcsoporttal bővül a 2019-es évtől, melyek közül nem hiányozhatnak a minőségi horgászruházatok sem! Ezek mindegyike a márkától megszokott és jogosan elvárt színvonalat szem előtt tartva lett tervezve, illetve legyártva. Nyugodt szívvel mondhatjuk, ezek bizony nem azok a ruhadarabok, amik néhány horgászat és mosás után elkopnak, kiengedik a színüket, kifakulnak, vagy rosszabb esetben összemennek! Erről a strapabíró, tartós szövetanyagok gondoskodnak, melyeket alapként használtunk. A széles repertoár kora tavasztól, késő őszig bárki számára kényelmes és elegáns vízparti viseletet biztosít, minden márkaszimpatizánsnak ajánljuk!

A By Döme TEAM FEEDER Baseball sapka egy sötétkék színvilágú, igényesen hímzett fejfedő, melyen elől egy világosabb kék színű embléma található. Kialakítását tekintve, egy kényelmes, pamut anyagból készült klasszikus baseball sapkáról van szó, íves napellenző résszel. Tökéletes védelmet nyújt a nap káros UV-sugaraival szemben. A fejmérethez tetszés szerint állítható, a hátulján lévő tépőzár segítségével. Praktikus, könnyű, dizájnos kiegészítő, horgászathoz és utcai viselethez egyaránt jó választás!

Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: