Részletek

Kompakt, összecsukható, masszív fém keretes, karfás kivitelű változat. Maximum terhelhetősége 130 kg. Könnyű szállíthatóság jellemzi. Kényelmesen párnázott és a rögzítőelemeknek köszönhetően, a háttámla is tökéletesen, gyorsan beállítható.

A termék praktikus megoldást jelent olyan horgászoknak, akik nem szeretnének feleslegesen sok súlyt és csomagot magukkal vinni, de nem akarnak lemondani a horgászat közbeni kényelemről. Egyszerű, praktikus kivitel, állítható lábakkal és háttámlával, így minden terepen könnyedén felállítható. A háttámla dőlésszöget a karfával lehet állítani. A karfa felemelése után, billentsük a háttámlát a megfelelő szögbe és pattintsuk vissza a karfát. Így széles tartományban tudjuk állítani a dőlésszöget, könnyen, gyorsan, a székből való felkelés nélkül. A váza összecsukható, megkönnyítve a szállíthatóságot, majd tárolást.

A szék méretei:
- Ülésmagasság: 40-56 cm, állítható lábakkal
- Háttámla mérete: 55x65 cm
- Ülőfelület mérete: 45x55 cm
- Szállítási méret: 65x20x85 cm

Egyszerű, kompakt kialakítás, könnyed szállíthatóság jellemzi. A horgászati alkalmazás mellett, kiváló opció egyéb szabadidős tevékenységekhez is.