Carp Expert Feeder fotel

Bónuszpont jóváírás 210 pont
Akciós ár :
20.990 Ft
Eredeti ár : 20990 29990 29.990 Ft
DB
Részletek

Vadonatúj székek érkeztek az Energofish raktárába, melyek a mi figyelmünket sem kerülhették el! Végre a feederezők is megtalálhatják kedvencüket! A típus egyik legelőnyösebb tulajdonsága, hogy nagyon könnyű, mindössze 4,5 kg! Viszont a teherbírása megmaradt, így egy 120 kg-os horgásztársunk is kényelemben érezheti magát benne a vízparton.

Műszaki paraméterei:

- Viszonylag nagyméretű ülőfelülettel rendelkezik (45 x 50 cm), így megkapjuk a comb alsó részének azt az alátámasztását, ami hosszú távon kényelmessé teszi ezt a széket.
- Háttámlája megfelelően magas (50x50 cm), így gerincünk is megfelelő helyzetben, egyenesen marad a horgászat során. Dőlésszöge fix, mely kiküszöböl egy meghibásodási pontot.
- A szék magassága 40 cm, de az igazi trükk az állíthatóságban rejlik!
- Az első két láb és a tartó szerkezet gyakorlatilag megegyezik egy versenyláda felépítésével. 70 centis és az ebből kihúzható, állítható láb jellemzi. Ez amellett, hogy extra tartást ad a széknek, lehetőséget ad arra is, hogy kiegészítő tálcákat szereljünk fotelünkre. Így minden esetben kéznél lesz a csali, az etetőanyag, az előketartó, gyakorlatilag bármi, amit csak szeretnénk. Ezek a lábak oldalról, nagyméretű csavarokkal rögzíthetők.
- 8 cm-es sártalppal rendelkezik, így a legmélyebb talajon is kényelmesen felállítható és a nagy nyomás hatására sem süllyed bele.
- Összecsukva 75x80x20 cm, így kis helyen tudjuk szállítani.
- A szerkezet 20 milliméteres alu-, és vas vázból épül fel, így amellett, hogy stabil, nagyon könnyű is.
- Oxford anyaga levehető, mosható, erősített varrásokkal.

Hogy kinek ajánljuk?

Mindenkinek, aki jó minőségű, megbízható fotelre vágyik, illetve nem elégszik meg a hagyományos fotelekkel, szereti saját igényei szerint alakítani azt.

Termék adatok
Méret : ülőfelület: 45x50 cm
Állítható háttámla : igen
Lábak : 4 db teleszkópos
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: