NEVIS Pontyozó Feeder szett 1 (KB-485)

Bónuszpont jóváírás 90 pont
Akciós ár :
8.990 Ft
Eredeti ár : 8990 12850 12.850 Ft
DB
Részletek

Kedvező árfekvésű bot-orsó szett, amely kifejezetten a kezdő feederesek számára lehet jó választás. Ideális céltudatos pontyhorgászatra.

Magnum Black Feeder 3,4 m

Nagyon hajlékony, SIC gyűrűsorral ellátott, kompozit anyagból készült bot. Nagy erőtartalékok vannak az ilyen anyagból készült botokban. Rugalmas botteste különösen nagy terheléseket is kibír ugyanakkor fárasztáskor lecsökkenti a zsinórszakadás lehetőségét. Érzékeny rezgőspiccekel vagn szerelve, amely akár finomszerelékes pontyozásra is alkalmassá teszi. Dobósúly: 80 g. Nyélborítás: neoprén. Tagok száma: 3+2. Tömeg: 281 g

Compact 4000
Egy új, továbbfejlesztett S-curve dobemelésű hajtómű miatt rendkívül könnyű tekerni a Compact orsókat. Ez főleg fárasztásnál érezhető, hiszen szinte erőlködés nélkül tudjuk vele kifárasztani még a nagyméretű halakat is. A robosztus rotor villa még a legnagyobb megerőltetéseknél sem mozdul el, stabilan áll a legkeményebb fárasztáskor is. Nyeletőfékkel látták el, mely a modern pontyozó orsóknál már kihagyhatatlan kiegészítőnek számít. A grafit-hybrid orsóház miatt az orsó könnyű maradt. A preciziós elsőfék akadásmentesen dolgozik a kritikus helyzetekben is. Az S-Curve dobemelő rendszer egyenletes zsinórprofilt képez, és a csavarodásmentes zsinórvezető görgőnek köszönhetően a felcsévélt zsinór nem fog pödrődni. Kiegyensúlyozott hajtókarja gumifogantyúval lett kiegészítve, így használata a hosszú fárasztások során sem válik kényelmetlenné. Zsinórtároló kapacitása: 0,25 mm / 290 m. Áttétele: 5,5:1. Tömege: 485 g.

A szett tartalma:
- 1 db Magnum Black Feeder 3,4m
- 1 db Compact 4000

További választék
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: