SPRO Team Feeder pontyozó szett 3 méteres bottal (KB-439)

Bónuszpont jóváírás 179 pont
Akciós ár :
17.900 Ft
Eredeti ár : 17900 24200 24.200 Ft
DB
Részletek

Ez a szett azoknak lehet jó választás, akik kedvelik a rövid, de erős feeder botokat, és egy megbízható felszerelésre vágynak.
A Team Feeder Carp Fighter IMT-7 Power Carbon-ból készült. A Team Feeder Carp Fighter Boat 300H bot ideális a csónakos álló- és folyóvízi, valamint a nem túl széles tavakon vagy csatornákon való horgászatokhoz, ahol a maximális dobótávolság 40-50 méter. Ha a feederbotos pontyhorgászatok során felmerülő összes kívánságát teljesítő, hosszú távon hű társra vágyik, ne keressen tovább, mert megtalálta! Döme Gábor neve a garancia arra, hogy egy valóban tartós, de mégis megfizethető feederbottal válik tökéletessé feeder felszerelése!

Tökéletes párosítás hozzá a Nevis Vanity 340 orsó. Az elegáns külső itt sem maradhatott el, ahogy a műszaki tartalom is hasonlóan magas szintű, a már megszokottakhoz képest. A nyújtott távdobó dob hidegen forgácsolt alumíniumból készült, azonban most egy speciális, döntött peremet kapott, ami megkönnyíti a zsinór lefutását dobáskor, ezáltal nagyobb dobótávolságot eredményez. Az S-Curve zsinórfelrakó rendszer tökéletes zsinórképet eredményez, ami a problémamentes működés egyik legfontosabb alapeleme. A megújult S.L.C/Safety Line control / nyeletőfékrendszer integrált fékállító gombot kapott, ami még egyenletesebb,akadálymentes zsinórlehúzást enged. Zsinórtároló kapacitás: 0,25 mm / 240 m, 0,30 mm / 170 m.

A kép illusztráció, a szettet 3 méteres bottal kínáljuk.

Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: