Carp Expert Karácsonyi Feeder szett + Ajándék pikkelyes ponty párna

Bónuszpont jóváírás 250 pont
Akciós ár :
24.990 Ft
Eredeti ár : 24990 39970 39.970 Ft
DB
Részletek

Az ünnepi időszak nem maradhat el igazán kedvező megoldást nyújtó összeállítások nélkül, amelyek sokszínűségében, szinte mindenki meg tudja találni a számítását. A rezgőspicces horgászatot kedvelőkre is gondolva készült el a Carp Expert feeder szett.
A Finessa Carp Feeder 3,9m-es 20-60 grammos tagja egy nagyon érzékeny, könnyű és kecses horgászbot, kivételesen vékony zsinórokkal is használható. Finom keszeges vagy akár versenyszerű horgászathoz is kiváló alternatívát jelent. IM10-es karbon anyagból készült az igazán kecses blank, ami kellő erőtartalákokat és rugalmasságot biztosít, nem kell félni, ha beakad használata közben 1-2 termetesebb ponty, mert ez bírni fogja a kirohanásokat. A bot gyönyörű karakterét megőrizve, kéttalpas és szimpla gyűrűk is kerültek rá, utóbbiak a spicc felőli részre, amely 0,5, 0,75 és 1 unciás tagokkal variálható az adott szituációkhoz mérten.
A Finessa feeder bottal tökéletes összhangot képező Carp Expert Feeder Neo 5000-es méretű elsőfékes, nyeletőfékkel kiegészített orsó került még a szettbe. Funkcionalitását erősíti a fém esztergált kivitelű hajtókarja, mely kényelmes fogójával, garantáltan nem okoz problémát, a nagyobb pikkelyesek fárasztása sem. Alumínium sekély dob került rá, mely miatt, vékonyabb zsinórokkal is kedvezően lehet használni, nem kell felesleges alátéteket, illetve több száz plusz méter damilt a dobra csévélni. Precíz fék, 5,5:1-es áttétel garantálja az élményteli fárasztásokat, használata közben.
A szetthez jár ajándékként egy pikkelyes ponty párna is, mely kortól függetlenül kellemes meglepetést tud okozni bárki számára.

A szett tartalma:
- EnergoTeam Finessa Carp Feeder 3,90 m 3+3 részes 20-60 g horgászbot
- Carp Expert Feeder Neo 5000 5+1 orsó
- Ajándék 60 cm-es Pikkelyes ponty párna

Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: