ENERGOTEAM Carp Hunter Long Cast Bojli szett (12048010)

Bónuszpont jóváírás 330 pont
Ingyenes házhozszállítás!
Akciós ár :
32.990 Ft
Eredeti ár : 32990 43890 43.890 Ft
DB
Részletek

Ezzel a szettel a parttól távol eső területek meghorgászására kínálunk olcsó, de nagyon látványos eredményekkel kecsegtető lehetőséget azok számára, akik nem tudnak, vagy egyszerűen nem akarnak vagyonokat áldozni olyan eszközökre, amellyel célba vehetik a tavak háborítatlan területeinek nagytestű békés halait. A Carp Hunter termékcsalád pontyos elemeiből álló szettel kielégíthetjük a 100 méter fölötti távolságok elérésére vágyakozók igényeit. A szettben található remek bojlis botok, nyeletőfékes orsók, pontyozó zsinórok, a könnyű és praktikus bottartó állvány, az erős pontymerítő és az elektromos kapásjelzők együttese reményeink szerint ismét nagyon sokaknak tetszeni fog.

A szettben található 2 db Carp Hunter Long Cast Boilie 360 3,5 Lbs bot átlagos súllyal rendelkezik. A bot felépítéséből jól látszik, embert próbáló feladatra szánták, mégis kimondottan szép, igényes megjelenésű. Erőssége általánosnak tekinthető, a bojlis horgászok legkedveltebb mérete. 3 részes kialakítása megkönnyíti a szállítás kényes műveletét. A nyéltag átmérője a legvastagabb ponton mérve 18 mm. Rugalmas, a hallal kezesen bánó, a nagyobb rohamokat is letompító IM5 kompozit anyagot használtak a bot gyártásakor. Hatalmas, csavaros orsótartója a legnagyobb mérettel és súllyal rendelkező távdobó orsókat is kottyanástól mentesen, szilárdan rögzíti.

A szettben található 2 db Kamasaki Thunder Runner 6000 nyeletőfékes orsó. Tömegük és zsinórbefogadó képességük alapján jól kiszolgálják a botokat mind a dobás, mind pedig a fárasztás ideje alatt. Az orsóház és a dob nagy szilárdságú ABS grafit-műanyag kompozit anyagból készült. Az orsó kellőképpen masszív, futása egyenletes, a rotor kiegyensúlyozott. Ahogy már azt megszokhattuk a nyeletőfékes orsóknál, az első fékcsillaggal a pontos, fárasztásnál kívánt fékerőt állíthatjuk be, míg a hátsó fékkel a nyeletőfék-hatást hangolhatjuk a halak kapókedvéhez.

Bojlis szett nehezen képzelhető el bottartó állvány nélkül. Nemcsak elegáns megjelenésű, de rendkívül könnyű szállítást tesz lehetővé a szettben található matt fekete rod-pod. Hosszanti irányban és magasságában is viszonylag tág határok között variálható, 70 cm-es alaphelyzetből 110 cm-re állítható. Szállítás során nagyon kicsi helyet foglal, súlya alig több egy kilónál. A tartóvillák magassága is szabadon változtatható az időjárási körülmények (pl. viharos szél) és a horgászat stílusának függvényében. A szettben elektromos kapásjelzőknek és swingereknek is jutott hely. A Carp Hunter elektromos jelzők érzékenysége kellően eltalált, a legkisebb húzásra vagy belazulásra is hangjelzést adnak a fényjelzés mellett. A szettben található erős, alumínium pontymerítő nélkülözhetetlen az eredményességhez.

A szett pontos terméklistája:
- 2 db Carp Hunter Long Cast 360 3 Lbs 3 részes bot
- 2 db Kamasaki Thunder Runner 6000 orsó
- 2 db Swinger
- 2 db Elektromos kapásjelző
- 1 db Rod Pod
- 2 tekercs Energoteam Specialist 300 m zsinór
- 1 db Pontyozó merítőháló

Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: