ENERGOTEAM Karácsonyi Bokor Spin szett + Ajándék süllő párna

Bónuszpont jóváírás 180 pont
Akciós ár :
17.990 Ft
Eredeti ár : 17990 23470 23.470 Ft
DB
Részletek

Az ünnepi időszak nem maradhat el igazán kedvező megoldást nyújtó összeállítások nélkül, amelyek sokszínűségében, szinte mindenki meg tudja találni a számítását. A light pergető horgászatot kedvelőkre is gondolva készült el a Bokor Spin pergető szett.
A szett első tagja egy Wizard Skill 2 részes, 2 méteres változat, mely 2-8 grammos dobósúlya, a light csalikhoz teszik kitűnő választássá. A rendkívül könnyű, IM12-es karbon alapanyagú horgászbot, nem fog kényelmetlenné válni, akár egy egész napos peca után se, mivel súlya csupán 106 gramm. A blank igazán impozáns, tartalmazza a Wizard márkához hű, fehér-zöld átmeneteket, nyele pedig osztott kialakítású. A gerinces kialakítás mellett, másik előnye a tűspicces botvég, ami biztosítani fogja a kis csalikhoz kellő érzékenységet, érezhetőek vele a csalik legkisebb rezzenései is.
A bothoz pedig, egy vele teljes szimmetriában lévő 2000-es méretű Bokor Spin JF orsó került. Masszív kis eszköz, mely a Skill-hez viszonyítva,is könnyed súlyt tudhat magáénak. Light pergetéshez tökéletes opció, mely akkor is kiváló társ lesz, ha 1-2 nagyobb hal akad a horogra, ezt szavatolja a kivételesen megbízható fékrendszere.
A szetthez jár ajándékként egy süllő párna is, mely kortól függetlenül kellemes meglepetést tud okozni bárki számára. Ajándéknak vagy kedvező light pergetésre alkalmas szettet keresőknek, de akár kezdő pecásoknak is ajánlott összeállítás.

A szett tartalma:
- Wizard Skill 2-8 g, 2,0 m pergető bot
- Bokor Spin JF 2000 pergető orsó
- Ajándék 75 cm-es Süllő párna

Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: