L&K Karácsonyi Merítő szett + Ajándék süllő baby párna

Bónuszpont jóváírás 105 pont
Akciós ár :
10.490 Ft
Eredeti ár : 10490 15480 15.480 Ft
DB
RészletekAz ünnepi időszak nem maradhat el igazán kedvező megoldást nyújtó összeállítások nélkül, amelyek sokszínűségében, szinte mindenki meg tudja találni a számítását. A pergető horgászatot kedvelőkre is gondolva készült el az L&K merítő szett.
Az összehajtható kerettel rendelkező L&K merítő szállítás során igazán kevés helyet foglal, illetve cserkelés közben is nehezen akad fenn a növényzetben. Összeszerelése egyszerű: A keret oldalának kihajtása után, a merítő nyelet a kereten lévő 2 foglalatba kell csak illeszteni, a rajta lévő 2 elem segítségével. Anyaga gumírozott hálószövet, így a hármashorgok beakadásának veszélye is kizárt, plusz vizet sem szív magába, könnyen tisztítható, nem vesz fel szagokat. Praktikus kiegészítő, bármilyen pergető stílus követőjének.
A szetthez jár ajándékként egy süllő baby párna is, mely kortól függetlenül kellemes meglepetést tud okozni bárki számára. Ajándéknak vagy kedvező csónakos és parti pergetésre alkalmas merítőt keresőknek, de akár kezdő pecásoknak is ajánlott összeállítás.
A szett tartalma:
- L&K összecsukható csónakos merítő 1,50 m
- Ajándék 50 cm-es Süllő baby párna

Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: