Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

A korábbi évekhez hasonlóan, 2023-ban is szeretnénk meglepni vásárlóinkat egy olyan egyedi akció sorozattal, melyek között a szettekre, felszerelésekre, kiegészítőkre és fogós csalogatóanyagokra vágyók is megtalálhatják a kedvükre valót, méghozzá szuper áron!

Ebbe a bojlis szettbe 2 db bot és 1 csomag csali került.
A Black Edition 3,9 méteres bot a botcsalád leghosszabb és legerősebb tagja, amely egyértelműen a távoli horgászatokat szolgálja. Ez 3,5 libra tesztgörbéjű, és az ideális ólomnehezék, amellyel a legnagyobb dobótávolságot tudjuk a segítségével elérni, az 125 gramm. Itt a főzsinór vastagságtól függően 100-160 méterig is dobhatunk vele. Nagyon fontos és hangsúlyos, hogy nem csak nagyot lehet ezzel a bottal dobni, hanem mindezt rendkívüli pontossággal lehet tenni!
A nyél végig, mindenhol egy vékony EVA réteggel van beborítva, ez biztosítja azt, hogyha feljebb is fogjuk, vagy máshol markoljuk meg, akkor akár nedves kézzel fogva sem csúszik meg a kezünkben, illetve sokkal kellemesebb fogást és tapintást ad így a botnak, mint amikor egy csupasz bottestet kell markolni. A nyelet egy stabil, a legnagyobb orsók befogadására is alkalmas, csavaros orsótartó egészít ki. Az orsótartó feletti díszkötéstől már csak a csupasz bottest látható, mely átforgatva egy nagyon érdekes mintázatot rajzol ki. Mi ezt magunk között csak "gyűrt karbonnak" nevezzük. A botok alapanyaga egyébként 40 tonnás High Modulus Toray Carbon, és mindhárom boton 6 db SeaGuide Titánium, dupla talpas távdobást segítő gyűrű található.

A szett tartalma:
- 2 db By Döme Black Edition BC 390 3,5 Lbs
- 1 db Haldorádó Big Feed - C21 Boilie - Fűszeres Kolbász 2,5 kg

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.