HALDORÁDÓ Téli távdobó method csomag

Bónuszpont jóváírás 100 pont
Akciós ár :
9.990 Ft
Eredeti ár : 9990 12920 12.920 Ft
DB
Extra elérhető!
Ha 8990 összeget meghaladó értékű Haldorádó terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz. - A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
Részletek

Szeretnénk meglepni vásárlóinkat egy olyan egyedi akció sorozattal, melyek között a komplett felszerelésekre, kiegészítőkre és fogós csalogatóanyagokra vágyók is megtalálhatják a kedvükre valót, méghozzá szuper áron!

Bemutatjuk a Haldorádó Téli távdobó method csomag szettet, amely a nevéhez hűen olyan termékekből áll, amik a hideg vízi távdobó pontyhorgászatok során növelhetik eredményességünket! Található benne csábító etetőanyag, micro pellet, csali, valamint kétfajta ízes aroma is. Nem maradhattak ki a hasznos végszerelékelemek sem, ebben az esetben egy XL-es méretű, 55 grammos Long Cast Method Feeder kosár és egy csomag (2 db) komplett, készre kötött csalitüskés horogelőkéket tartalmazó SpéciMethod Rig került a kavalkádba. Ezekkel gyakorlatilag minden adottá válik a horgászathoz, a végszereléket mindössze egyetlen kötéssel kell rögzíteni a zsinórhoz, fel kell csalizni, s máris bevethető! És hogy miben keverjük be az etetőanyagot, hol tárolhatjuk a csalit? A szettben található egy 10 L űrtartalmú, csalizó tálcával kiegészített Haldorádó vödör, így erre is kínálunk megoldást!

A szett pontos tartalma:
- 1 db By Döme TEAM FEEDER Long Cast Method Feeder kosár XL 55 gramm
- 1 db Haldorádó SpéciMethod Rig 10 mm-es tüskével
- 1 doboz Haldorádó Quatro Fluo Pop Up 8 mm
- 1 csg Ready Method Winter
- 1 db Haldorádó CSL Tuning - Fagyos Ponty
- 1 doboz Haldorádó Fluo Micro Method Feed Pellet - Zöld Afrika
- 1 db Haldorádó Method Spray - Zöld Afrika
- 1 db Haldorádó Vödör csalizó tálcával 10 L

Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: