NEVIS Profi Light Pergető szett 240 (KB-469)

Bónuszpont jóváírás 150 pont
Akciós ár :
14.990 Ft
Eredeti ár : 14990 22100 22.100 Ft
DB
Részletek

Ezt a szettet azon horgászok számára ajánljuk, akik most ismerkednek a pergetéssel, és egy jó minőségű, mégis kedvező árú szettet szeretnének vásárolni.

A szettben található Nevis Harpoon Spin 2,4 m elérhető árú, de minőségi, magas használati értékű bot. A jelenleg egyre népszerűbb könnyű pergetéshez tökéletes fegyver. Rendkívül gyors akciójának köszönhetően gyorsan reagál a bevágásoknál. Egy speciális nyélrészt kapott, amely meg hosszabbítható, ezért azoknak is kényelmes fogást nyújt, akiknek hosszabb kezük van.

Tökéletes párosítás hozzá a Nevis Syncro 3000 orsó. Exkluzív kivitel és magas színvonalú technikai újítások egészítik ki egymást ebben az orsóban. Nem csak pergető horgászok részére készítették ezt a remek darabot, hanem mindenkinek, aki előszeretettel használ elsőfékes orsót, bármely horgászmódszerhez. Előnyük a hátsó fékesekkel szemben a finoman állítható fékerő, ami hátsó fékes orsóknál nem megoldható. A Syncro orsócsalád 3 golyóscsapágya garancia a sima futásra és a hosszú élettartamra. A nyújtott távdobó dobról rendkívül könnyen fut le a zsinór, elősegítve a távoli dobásokat. A forgácsolt alumínium hajtókarra egy speciális ergonómiájú fogantyút terveztek, ami kényelmes fogást biztosít még a hidegebb időszakokban is. Zsinórtároló kapacitása: 0,20 mm / 240 m.

A szettben helyett kapott egy Nevis Pergető válltáska, mely minden horgász igényét maximálisan kielégíti. A közepes méretű, erős táskában minden fogós műcsalit és apróbb kiegészítőt szállíthatunk, így a vízparti cserkészésnél garantáltan minden a kezünk ügyében lesz! A táska belül két részre van osztva, egy vékonyabb és egy vastagabb fachra. Ezen kívül még elől is található egy zseb, mely tépőzárral zárható. A nagyobb, belső rész zárása két állítható hosszúságú csattal történik. A táska mérete 31x11x24 cm.

További választék
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: