ENERGOTEAM Karácsonyi Koós Előketartó táska szett + Ajándék harcsa baby párna

Bónuszpont jóváírás 75 pont
Akciós ár :
7.490 Ft
Eredeti ár : 7490 13980 13.980 Ft
DB
Részletek

Az ünnepi időszak nem maradhat el igazán kedvező megoldást nyújtó összeállítások nélkül, amelyek sokszínűségében, szinte mindenki meg tudja találni a számítását. A harcsahorgászokra is gondolva készült el a Koós előketartó szett, amivel könnyedén szelektálhatóak az előre elkészített, akár nagyobb hármashorgos harcsás előkék.
A harcsák megfogásához kellően erős és nagyobb méretű horgok kellenek, mind felszín közeli, és fenéken történő horgászat során. Ezek az alap horgok, legtöbb esetben egy hármashoroggal is kiegészülnek az előkéken, így ezek tárolása nehézkessé válhat. Erre nyújt megoldást a Koós műanyag tasakos tárolója, melyben külön tasakokban tárolhatóak az elkészített előkék, így a horgászat elején csak fel kell azokat akasztani, majd felcsalizni, nem kell a vízparton a kötésekkel időt tölteni.
A hármashorgok mellett, a kisebb lebegtetők is elférnek a tasakokban, a táska mélysége 7 cm.
Alapból 6 darab műanyag tasak jár a termékhez, de természetesen külön is vásárolhatóak hozzá további tárolók. Anyaga masszív, vízlepergető szövet, a szállító füle pedig műanyag betétet kapott, megkönnyítve a fogását.
A szetthez jár ajándékként egy harcsa baby párna is, mely kortól függetlenül kellemes meglepetést tud okozni bárki számára. Ajándéknak vagy kiváló harcsázáshoz is alkalmas előketároló táskát keresőknek, de akár kezdő pecásoknak is ajánlott összeállítás.

A szett tartalma:
- Koós előketartó táska műanyag tasakkal
- Ajándék harcsa baby párna

 

Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: