PRESTON OFFBOX Topset tartó 12 férőhelyes bottartó tesztelt

Bónuszpont jóváírás 150 pont
Akciós ár :
14.990 Ft
Eredeti ár : 14990 39990 39.990 Ft
DB
Részletek

A Haldorádó Team tagjai, hogy minél hitelesebb és pontosabb információt adhassanak a különböző - Áruházunkban is fellelhető! - termékekről, a forgalomba hozataluk előtt, ezek jelentős részét ki is próbálják. A használatba vett, majd a későbbiek folyamán - a tesztírásokban, videókban - visszaköszönő horgászeszközök új termékként már nem értékesíthetők! Így az Áruházban, elkülönített helyen, jelentős árengedménnyel kínáljuk ezeket a tesztelt, sérült csomagolású, esetleg nem 100%-ig hibátlan (karcolt, foltos, lakkhibás, stb.) horgászeszközöket, amelyek használati értéke semmit nem csökkent, csupán az áruk! A termékleírók tájékoztatnak az eszközök állapotáról és esetleges hibáiról, így korrekt és egyértelmű képet adnak jelenlegi állapotukról.

A feeder technika rohamos fejlődésével a gyártók is igyekeznek lépést tartani. A fejlesztések egyik legnevesebb angol éllovasa, a Preston Innovations. Különböző felszereléseik, hasznos kiegészítőik úgy lettek kialakítva, hogy a feederezés igényeit maximálisan kielégítésék. A vízparti praktikumot és kényelmet hivatott tökéletesíteni az OFFBOX Topset tartó 12 férőhelyes bottartó is. Ez a tripod rendszerű topset tartó egy nagyszerű eszköz azoknak, akik biztonságban szeretik tudni felszerelésüket. A stabil bottartó három, teleszkóposan állítható lábbal rendelkezik, így az egyenetlen talajon is könnyedén felállítható. A 3 láb anyaga alumínium, az illesztéseknél műanyag borítást és csappantyúkat kapott, melyek segítségével egy könnyed mozdulattal tudjuk a magasságát állítani, valamint az egyenetlen talajon vízszintes helyzetbe hozni. Tartozik hozzá egy fotelre vagy versenyládára rögzíthető 12 férőhelyes szivacsos fej is.

A bottartó szemmel láthatóan használt állapotú. Ahogy a képen is látszik, csak a Tripod és az egyik szivacsos tartó van meg (plusz a táska), a lábra szerelhető szivacsos tartó és az azt tartó láb nincs meg.

Termék adatok
Méret (cm) : 62
Anyaga : alumínium
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: